Tabi kiiiii o zaman ağızları açık kalıyor bu kim karım nerde oluyor işte senin karın gerçekte böyle biri amaaaa diye sonra bi başlıyorsun susturabilene aşk olsun
Günlük hayatta evdeyken herkes eşofman ve üzerinde günlük bir body giyer.Bu paspallık değildir..
Güzel eski olmayan bir eşofman altı ve yine eski olmayan bir üst, ev için bence gayet uygun..
Tv de programa son model çıkan ünlüler de evde bu şekildeler emin olun..
Yalnız ince bir nokta var..
Kaşlarınız herdaim alınmış olacak, saçınız düzenli toplanmış olacak, kulaklarda günlük kullanım için minicik taş küpeler olacak, göz altlarınıza da çok hafif bir kalem çektiniz mi bence evde eşofmanla takılmak son derece normal ve de ev şıklığına uygun..
Ben şahsen bu şekildeyim evde..çat kapı birisi gelse bile bence ev hali için gayet normal..akşam eşim geldiğinde de hiç yadırgamaz bu durumumu..çünkü evde olan bir insan için normal bir durum..
Üzülme yaa ne güzel annesin işte sende, geçici bi durum bu. hem rahat giyinmek güzel giyinmemek demek değil ki. sende de gece vardiyası varmış mesela, daha ne olsun
oğlumun uykusuda rayına otursa daha çok ilgilenicemde benim sıpam emmeye uyanıyor zaten bende ev hanımı olmama rağmen çok yoruluyorum oğlum çünki çok hareketli uykuda bile rahat uyumuyor benimde işime geliyor bölelikle babadan kurtuluyoruz.arada kaçamaklar oluyor
kimse ben gibi paspal değildir şalvarım tşörtüm üstüne polar saçlar topuz rahatıma düşkünüm arkadaş napim yaıznda şort tşört ooooh : sözlüm bu paspal halimi gördü tabi bişey demiyo tabi :)
Evde kıyafetle dolaşamam,eve gelir gelmez de üstümü değiştiririm.Pufuduk terlikler,mikili eşofmanlar favorimdir çok soğuklarda ...Onun dışında ev sıcak olduğu için elbise,şort ile de dolaşırım.Makyaja da gerek yok zaten.
ben de çok paspalım ama akşam eşim geleceği zaman kendime çeki düzen veririm, bazen de abartırım çok süslenirim. ama gündüz bi eşofman ooh, hele bebek olduktan sonra çok saldım kendimi.
Erkegin degisigi kadinin degisigi yoktur.. Hepsi ayni.. bakimsiz insanlar vardir..
Altiniza salvar dahi giyseniz bakimli olduktan sonra sorun yok..
Neler yipranmiyorki biz yipranmayacagiz?
Onemli olan tatli dilimiz guler yuzumuz kalbimiz ve birazda bakim.. Bakim eller oje dudaklar ruj anlaminda degil..
Yuzunuz temiz canli olsun saclariniz derli toplu esofmaninizda size yakisandan olsun..
evde tabi ki rahat şeyler giyiyorum tayt,eşofman vb.
ama hiçbir zaman çamaşır suyu bulaşmış yada eskimiş partal şeyler giymedim
saçımda derli toplu topuz yaparım genelde
dışarıda da aşırı makyaj yapmadığım için arada dağlar kadar fark yok
bazı erkekler salaş dağınık sever kızlarbenimki öle mesela sexilikten değil sevimlilikten hoşlanır deyim:)giyinip süslenince herkes gzl olur.önemli olan enn doğal halinle bile gzl olmak