- 18 Mart 2011
- 8.487
- 26.820
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
canımm,bence ilk olarak uyarmayı bırak,üstüne gitme..
bu durumu daha başka yöntemlerle halletmeye çalış.
kadınlar zekidir derler ya
sende bu kıvrak zekayı kullan bence.. baska yöntemler geliştir
_Buarada tebrik ederim evlenmişin insallah en yakın zamanda sorunlarını çözersin çookk çok mutlu olursun sevdigin insanla
Cep telefonu ve bilgisayar erkeklerde sperm kalitesini düşüyormuş. Cinsel ilişkiden zevk almayı zorluyormuş de bir iki gazete dergi haberi bul internette tesadüfen kendisi okusun. Masanın üstüne bırak, bilgisayarın yakınlarında bir yere koy ya da onun bilgisayarında bir sayfada açık bırak bu haberleri bakalım ne yapacak.
tatlım evli değilim ama bu durumda olsam internetini kapatırdım internette hastalık nihayetinde ki yeni evlisiniz durum kötüye gitmeden enine boyuna düzgünce konuşulması lazım eşten mühim ne olabilir
şikayet etmek yerine ona sizle ilgilenmesini sağlayacak bi şeyler verin . ne bileyim hoşlandığı bir şeyi yapın .
Ne bileyim basket oynamayı seven bir erkeğe basket oynayalım mı , oynayamıyorsanız izleyeyim mi , bilgisayarda oynayalım mı hiç değilse biraz bilgi edinip onunla sohbet etmeye çalışın .
Sadece yeter artık deme problemleri çözmüyor malesefve yukarda söylediklerimi yapmıyorsanız en az onun kadar suçlusunuz
benim en sinir olduğum şeylerdir bunlar telefon pc oyun bilmem ne
ben varım evde başka neyle ilgilencen
ama erkekler böle hayatım
benim kocamda nette oyun meraklısı
artık çok fazla bişey demiorum napim kısıtlarsam çok dırdırcı hissediorum kendimi((
tabii sürekli olmasın birlikte vakit geçirdiğiniz saatler olsun
sonra oyunmu oynuyo sörf mü yapıo yapsın
daha aylık evlisiniz tek başına sıkıldığını anlat
umarım anlar
2 ayda bu halemi geldi yoksa ilk gunden berimi boyle
hepsini geçtim cinsellik az diyorsun o du$undurucu bak yeni evli bi çift için :26:
sorun ne onu çozmek lazim once
e$iyin huyu buysa degi$tirmek zor , sana kolay gelsin
seevrekmi evlendiniz, sevgilyken neler yapiyordunuz mesela
çok hoş açıklamışsınız gece gece iyi geldi fabrika ayarlarına dönmesini sağla baktınız olmuyor resetleyinSürekli bilgisayar başında oturan, başını oyundan sosyal paylaşım sitelerinden kaldırmayan, bilgisayarı bırakıp telefonu eline alan cinsel isteği git gide azalan bir şey besliyorum evde hanımlar. Adına eş mi dersiniz başka bir şey mi orasını bilemem. Ama ben bu durumdan fazlasıyla sıkıldım. Sürekli bırak o telefonu, kalk artık şu bilgisayarın başından demekten yani. ki keşke bu uyarılarım bir şeye yarasa. Siz ne önerirsiniz?
çok hoş açıklamışsınız gece gece iyi geldi fabrika ayarlarına dönmesini sağla baktınız olmuyor resetleyin
Benimde babam böyle aynı böyle eve bilgisayar alındıgından beri yani yaklasık 8 9 yıldır.. birtek yemeğe ve tuvalete kalkar o bilgisayar basından birde yatmak için. Gercekten cok sinir bozucu bi durum bilirim annemle aralarındaki iletisim sorunu zamanla git gide azaldı kopar hale geldi annemde iletisimsizlikten yakınır devamlı ama yapacak birsey yok.. malesefSürekli bilgisayar başında oturan, başını oyundan sosyal paylaşım sitelerinden kaldırmayan, bilgisayarı bırakıp telefonu eline alan cinsel isteği git gide azalan bir şey besliyorum evde hanımlar. Adına eş mi dersiniz başka bir şey mi orasını bilemem. Ama ben bu durumdan fazlasıyla sıkıldım. Sürekli bırak o telefonu, kalk artık şu bilgisayarın başından demekten yani. ki keşke bu uyarılarım bir şeye yarasa. Siz ne önerirsiniz?
Benimde babam böyle aynı böyle eve bilgisayar alındıgından beri yani yaklasık 8 9 yıldır.. birtek yemeğe ve tuvalete kalkar o bilgisayar basından birde yatmak için. Gercekten cok sinir bozucu bi durum bilirim annemle aralarındaki iletisim sorunu zamanla git gide azaldı kopar hale geldi annemde iletisimsizlikten yakınır devamlı ama yapacak birsey yok.. malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?