• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Robot Besliyorum!

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
8.487
26.821
748
Sürekli bilgisayar başında oturan, başını oyundan sosyal paylaşım sitelerinden kaldırmayan, bilgisayarı bırakıp telefonu eline alan cinsel isteği git gide azalan bir şey besliyorum evde hanımlar. Adına eş mi dersiniz başka bir şey mi orasını bilemem. Ama ben bu durumdan fazlasıyla sıkıldım. Sürekli bırak o telefonu, kalk artık şu bilgisayarın başından demekten yani. ki keşke bu uyarılarım bir şeye yarasa. Siz ne önerirsiniz?

Hanımlar önerisi olan ya da bunla karşı karşıya kalan yok mu hiç?

tatlım evli değilim ama bu durumda olsam internetini kapatırdım internette hastalık nihayetinde ki yeni evlisiniz durum kötüye gitmeden enine boyuna düzgünce konuşulması lazım eşten mühim ne olabilir:20:

canımm,bence ilk olarak uyarmayı bırak,üstüne gitme..
bu durumu daha başka yöntemlerle halletmeye çalış.
kadınlar zekidir derler ya
:1:
sende bu kıvrak zekayı kullan bence.. baska yöntemler geliştir :23:

_Buarada tebrik ederim evlenmişin insallah en yakın zamanda sorunlarını çözersin çookk çok mutlu olursun sevdigin insanla
:16::16::16:

canımm,bence ilk olarak uyarmayı bırak,üstüne gitme..
bu durumu daha başka yöntemlerle halletmeye çalış.
kadınlar zekidir derler ya
:1:
sende bu kıvrak zekayı kullan bence.. baska yöntemler geliştir :23:

_Buarada tebrik ederim evlenmişin insallah en yakın zamanda sorunlarını çözersin çookk çok mutlu olursun sevdigin insanla
:16::16::16:

Çok teşekkür ederim bitanem Allah sana da nasip etsin inşallah sevdiğinle bi ömür :54:

Cep telefonu ve bilgisayar erkeklerde sperm kalitesini düşüyormuş. Cinsel ilişkiden zevk almayı zorluyormuş de bir iki gazete dergi haberi bul internette tesadüfen kendisi okusun. Masanın üstüne bırak, bilgisayarın yakınlarında bir yere koy ya da onun bilgisayarında bir sayfada açık bırak bu haberleri bakalım ne yapacak.

Son düzenleme:
şikayet etmek yerine ona sizle ilgilenmesini sağlayacak bi şeyler verin . ne bileyim hoşlandığı bir şeyi yapın .

Ne bileyim basket oynamayı seven bir erkeğe basket oynayalım mı , oynayamıyorsanız izleyeyim mi , bilgisayarda oynayalım mı hiç değilse biraz bilgi edinip onunla sohbet etmeye çalışın .

Sadece yeter artık deme problemleri çözmüyor malesef :D ve yukarda söylediklerimi yapmıyorsanız en az onun kadar suçlusunuz

benim en sinir olduğum şeylerdir bunlar telefon pc oyun bilmem ne
ben varım evde başka neyle ilgilencen
ama erkekler böle hayatım
benim kocamda nette oyun meraklısı
artık çok fazla bişey demiorum napim kısıtlarsam çok dırdırcı hissediorum kendimi :(((
tabii sürekli olmasın birlikte vakit geçirdiğiniz saatler olsun
sonra oyunmu oynuyo sörf mü yapıo yapsın
daha aylık evlisiniz tek başına sıkıldığını anlat
umarım anlar

2 ayda bu halemi geldi yoksa ilk gunden berimi boyle
hepsini geçtim cinsellik az diyorsun o du$undurucu bak yeni evli bi çift için :26:

sorun ne onu çozmek lazim once
e$iyin huyu buysa degi$tirmek zor , sana kolay gelsin
seevrekmi evlendiniz, sevgilyken neler yapiyordunuz mesela

Cep telefonu ve bilgisayar erkeklerde sperm kalitesini düşüyormuş. Cinsel ilişkiden zevk almayı zorluyormuş de bir iki gazete dergi haberi bul internette tesadüfen kendisi okusun. Masanın üstüne bırak, bilgisayarın yakınlarında bir yere koy ya da onun bilgisayarında bir sayfada açık bırak bu haberleri bakalım ne yapacak.

bayıldımmm çok iyi fikir tatlımm :46:

tatlım evli değilim ama bu durumda olsam internetini kapatırdım internette hastalık nihayetinde ki yeni evlisiniz durum kötüye gitmeden enine boyuna düzgünce konuşulması lazım eşten mühim ne olabilir:20:

Ben interneti kapatmasına kapatırım dünden de razıyım tatlım ama benim ki buna hiç yanaşmaz inan ki

şikayet etmek yerine ona sizle ilgilenmesini sağlayacak bi şeyler verin . ne bileyim hoşlandığı bir şeyi yapın .

Ne bileyim basket oynamayı seven bir erkeğe basket oynayalım mı , oynayamıyorsanız izleyeyim mi , bilgisayarda oynayalım mı hiç değilse biraz bilgi edinip onunla sohbet etmeye çalışın .

Sadece yeter artık deme problemleri çözmüyor malesef :D ve yukarda söylediklerimi yapmıyorsanız en az onun kadar suçlusunuz

en sevdiği keyif aldığı şey futbol. ben koyu fenerli olmama rağmen beraber gs maçı izlemeyi bile teklif ettim izledim de. izlerken yaparken her şey gayet normal ama maç ne zaman ki bitiyor bizim ki pc nin başına geçiyor

benim en sinir olduğum şeylerdir bunlar telefon pc oyun bilmem ne
ben varım evde başka neyle ilgilencen
ama erkekler böle hayatım
benim kocamda nette oyun meraklısı
artık çok fazla bişey demiorum napim kısıtlarsam çok dırdırcı hissediorum kendimi :(((
tabii sürekli olmasın birlikte vakit geçirdiğiniz saatler olsun
sonra oyunmu oynuyo sörf mü yapıo yapsın
daha aylık evlisiniz tek başına sıkıldığını anlat
umarım anlar

Sadece benim derdim değilmiş canım ya bunu farkettim. Ne anlıyorlar şu oyundan bi bilsem. Çocuk gibi resmen. Anlatıyorum haklısın diyor 2 gün sonra yine aynı tas aynı hamam valla

2 ayda bu halemi geldi yoksa ilk gunden berimi boyle
hepsini geçtim cinsellik az diyorsun o du$undurucu bak yeni evli bi çift için :26:

sorun ne onu çozmek lazim once
e$iyin huyu buysa degi$tirmek zor , sana kolay gelsin
seevrekmi evlendiniz, sevgilyken neler yapiyordunuz mesela

Severek evlendik canım. Gezerdik, eğlenirdik ev ortamını pek bilmezdim evlenene kadar. Cinsellik sorunumuz dün kendiliğinden çözüme ulaşmış gibi bi haller oldu da kocişe :52: Hamile de olabilirim yarın doktordan sonuçları alıcam inşş:49:

Ailesinin dediğine göre hep böyleymiş aslında ama son 1 ayda böyle evliliğimizde

Sürekli bilgisayar başında oturan, başını oyundan sosyal paylaşım sitelerinden kaldırmayan, bilgisayarı bırakıp telefonu eline alan cinsel isteği git gide azalan bir şey besliyorum evde hanımlar. Adına eş mi dersiniz başka bir şey mi orasını bilemem. Ama ben bu durumdan fazlasıyla sıkıldım. Sürekli bırak o telefonu, kalk artık şu bilgisayarın başından demekten yani. ki keşke bu uyarılarım bir şeye yarasa. Siz ne önerirsiniz?
çok hoş açıklamışsınız gece gece iyi geldi fabrika ayarlarına dönmesini sağla baktınız olmuyor resetleyin:21:

eğer bilgisayar sperm kalitesini düürüyorsa ve cinselliği minumuma indiriyorsa o zaman bundan sonra ki bütün evlilikler az cinsellikli olur
çünkü artık herkes pc başında:)

Benimde babam böyle aynı böyle eve bilgisayar alındıgından beri yani yaklasık 8 9 yıldır.. birtek yemeğe ve tuvalete kalkar o bilgisayar basından birde yatmak için. Gercekten cok sinir bozucu bi durum bilirim annemle aralarındaki iletisim sorunu zamanla git gide azaldı kopar hale geldi annemde iletisimsizlikten yakınır devamlı ama yapacak birsey yok.. malesef

Benimde babam böyle aynı böyle eve bilgisayar alındıgından beri yani yaklasık 8 9 yıldır.. birtek yemeğe ve tuvalete kalkar o bilgisayar basından birde yatmak için. Gercekten cok sinir bozucu bi durum bilirim annemle aralarındaki iletisim sorunu zamanla git gide azaldı kopar hale geldi annemde iletisimsizlikten yakınır devamlı ama yapacak birsey yok.. malesef

Ciddi anlamda çok sinir bozucu bir durum ben gittim konuştum adam gibi 150. kere şimdilik iyi gibiyiz bakalım. Aynen canım iletişim kopuyor

Back
X