eşinle evlenirken ikinci kez hata yapmak istemiyorum demişsin konularından birinde.ailede huzursuzlukta artınca emin olamadan evlenmişsin.o şartlar altında insan sağlıklı düşünemez.şimdi yine hata yapmış olacaksınız gibi geliyordur ve aileniz de size destekten çok köstek olunca kapana sıkışmış gibi hissediyor olmalısınız. malesef hayatın gerçekleri çantamı aldım çıktım kendime bir hayat kurdum diyebileceğimiz kadar romantik değil.maddi ve manevi bir çok şey gerekiyor bu değişim için,onu da anlıyorum. lakin çok aklı başında, kafası çalışan, işinde de daha iyi olabilcek potansiyele sahip bir genç hanımsınız. bu hayattan çok daha iyisini hak ediyorsunuz. şu an yaşadığınız şey bir evliliğe benzemiyor.eşiniz annesi ve onlara para ve ev konularında yardımcı olarak denkleme eklenmiş gibi duran siz. kvalidenizin de eşinizin de istekleri ve beklentileri var, ya sizinkiler?kimse sizi düşünmüyor gibi.sorunsuz çalışan bir makine olmanız yeter. eşinizle büyük bir aşkla evlenmediğinizi yazdığınızı hatırlıyorum. o size aşık mıydı en başında?yoksa şu an onun hayalini kurduğu düzende mi yaşıyorsunuz?eğer gitmek istiyorsanız alın önünüze bir defter geliriniz gideriniz tek tek hesaplayın elinizde ne kadar para kalıyor. henüz 24 yaşındasınız.bir üniversite öğrencisiyle bile ev arkadaşı olsanız sırıtmaz.ya da öğrenciler için olan apartlarla falan konuşup geçici bir yer ayarlayabilirsiniz kendinize.şehrinizdeki kadın dernekleriyle irtibata geçebilirsiniz size yardım edebilecekleri bir konu var mı görmek için. kalmak da istiyor olabilirsiniz ama kalırsanız da sizi bu şekilde zorlamalarına izin vermeyin.bu ruh sağlığınızı günden güne bozacaktır.siz bu insanlara yapmanız gerekenden fazlasını yapmışşınız ve kimse acaba bu kız için ne yapabilirim dememiş.bunu hak etmiyorsunuz.