- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
Eşim ablasının maddi olarak yardımını kesinlikle istemiyor neymiş ablası çalışmıyormuş e dedim ablan 25 senedir eniştenin karısı hiç mi emeği yok kocasında 100-200 liralıkta mı hakkı yokmuş kocasında da annene yardım edemiyor dedim yok olmaz diyo. Anlamıyorum damat parası harcamak olmuyor çok ayıp geliyor gelin parası hiç ayıp gelmiyor. Eşime desem bundan sonra ben markete gitmem bu eve yiyecek hiç bişey almam sen maaşını annenle bölüş ben ikimizi geçindiririm bu sefer senin paran benim param mı var diyecek kavga çıkaracak bütün paran senin olsun beş kuruşunu istemiyorum dicek olay çıkacak biliyorum
Olay cıkmış zaten canım.damat parası yiyemiyor o zaman gelin parası da yemesin.o kadının sizin üstünüzde hıç bir emeği olmadığı gibi bir de nankörlük yapıyor size.bu kız beni kabul etti, ne yapardım demiyor.acaba sizi ayırıp oglunun maasını bir tek kendi harcamak, evin tek hanımı olmak mı istiyor ???simdi siz varken rahat değil tabi...bilemiyorum canım.Allah yardimcın olsun.valla benim kv.dem pamuk gibi ama 2. Günden sonra o bile sıkıyor.tatlı tatlı kırmadan lafı gediğine sokarak karısır.her seyden haberi olsun ister.pamuk hali bu yani!!!ona bile katlanamıyorum.sen nasıl bu kadına katlanıyorsun aynı evde.cok zor...
Simdi konuşmazsan içinde kalacak..bu kadına daha da kin duyacaksın.insan evinden sogur valla.alışverişine de kendin git.gelince de ver eline parayı ay anne ben evin ihtiyacını aldım.sen de istediğini alırsın bununla kendine de....gelin görsün biraz