TARİHLERİ http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html linkinden edinebilirsiniz..!
Evet youtube da görmüştüm ben bunu. Marketten jöle almaya gittim. Sadesini bulamadım limonlusunu aldım. Haliyle işe yaramadı tabiki. Yapış yapış birşey olmuştu
Aklımda bulunsunn :)Bide bunu devamlı kullanmak gerek değil mi?
Hemen denemek istediiim böyle büyük eski siyah noktalarda falan da işe yarıyor mu?? sanırım şifamı buldumm
Sizin konularınızı çok beğeniyorum ben..
Aa gercekten de yarari oluyor mu.?
Benim sorularim var simdi :)
Öncelikle benmari usulü ne demek :)
Uygulamayi yaptiktan sonra siyah noktalar cikiyor mu tekrar cikiyorsa ne kadar sürede cikiyor?
benmari usulü şöyle oluyor. sıcak su dolu bir tencere var. ayrı bir metal kaba çikolata koyuyosun. sonra bu metal kabı sıcak su dolu tencereye oturtuyorsun ve o suyun sıcaklığı ile çikolata eriyor. işte bu şekilde eritme yöntemine benmari usulü eritme deniliyor
işte bunun gibi
Anladim yaparim o zaman kolaymis. Peki siyah noktalar tekrar ne kadar sürede cikiyor?
siyah noktalar evet tekrar çıkıyor. şimdi zaten konu yazıyorum. açtığım konulardan bilgiler edinebilirsin bakımlar ile ilgiliama şu an daha hazır değil. yarım saate hazır olur
Tamam canim. Senin konularini genellikle takip ediyorum zaten ben, güzel bilgiler paylasiyorsun.
Cok faydali bir baslik olmu. Denemek lazim, dogal cozumler hep daha hosuma gitmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?