Evde tek başıma korkuyorum

Ilk evlendigim zamanlar bende de iyke olmustu kapiyi kilitleyip otururdum, esim nobetteyken hic uyuyamazdim.Bu tamamen psikolojik bi durum burda yapacagin tek bisey dusnmeyeceksin oyle seyleri aklina getirme beynin oyunu boyle dusunceler , evde fazla durma disaru cik gez dolas ve dusunme

Psikologa gidin mutlaka. Bir tanıdığım var 45 yaşında, cocuklu. Eşi gitti mi ailesi hop diye geliyor korkuyor diye. Bana ilginç geliyor tedavi olmamasi. Siz de olun, eşiniz kendisine bağımlı olduğunuzu düşünmesin. Her kadın kendine yetebilir. Düşünün bir , neden hiç korkan erkek yok diye :)

Kendini oyalayacak işler bul kendine evinde mesela el işi yap resim yap valla biz ne zaman akşam oluyor onu bile anlamıyoruz ben yalnızlığı seven biriyim korkmam gök gürültüsü hariç akşam neler yapacağını planla onlar yapmaya çalış kendini boş birakma

Tobe yarabbim anacim ne var korkacak ya. Namaza basla bence sen dinen belki rahatlarsin duani oku ufle yat arkadas.. Acaba denedin mi bu yolu da bununda psikolojik faydasi vardir unutma

Tobe yarabbim anacim ne var korkacak ya. Namaza basla bence sen dinen belki rahatlarsin duani oku ufle yat arkadas.. Acaba denedin mi bu yolu da bununda psikolojik faydasi vardir unutma
Yok Allaha şükür yıllardır namazimi kılarim zaten de . Cocukluktan gelen bişey korkuyorum

Ben dua oluyorum öyle geçiyor.Ama sabaha kadar ışığım açıktır.3 yıldır böyleyim.Eşim göreve gidiyor 2 ay olmuyor sabaha kadar ışıklar açık uyurum.Saati de kurarım 1 saat sonra kapanır bende uyurum o zamana kadar.Öbür türlü yatamıyorum

Canım bende de bu tarz korkular oluyordu..Bı yaşlı teyze vardı ağzı dualı.ona söyledim bu durumu.bana kalem suresi.ayet el Kürsi Felak nas sürelerini okudu filan..İnanirmisin ertesi gün korkumu hatırlamadim bile.teyzeyede öylesine hani çok inançla okutmadim kesin geçer inanciyla filan ama öğünden sonra aradan bir hafta ve geçti.aaa dedim ben korkmuyorum..Bende senin gibi yeni evliyim. Ben yatak odamdan çıkamıyorum.cikiyordum ama saatler sonra cep telefonundan kuran sesini açıp rahatlar öyle cikiyordum odamdan.Eşim gider gitmez korku kabusu başlıyordu ve ben hiç korkak biri değilimdir.o yasadigimdan sonra bazi korkuların insanın elinde Olmadığına,telkinlerin ise yaramadigina şahid oldum.

Zamanla alışırsın aslında. Bende öyleydim. Biraz bilimsel yazılar oku. Tübitağın popüler bilim kitapları vardı bir zamanlar. Bütün sayılarını almışım nerdeyse. Bilimsel yayınlar okuyunca kafadaki hurafeler gidiyor. özellikle yıldızlar, evren hakkında ki bilginizi biraz genişletin. Bende çok korkaktım. Ama bilimsel kitaplara merak sardığım bir dönemde. Allahın dağı gibi bir yerde köy evi düşün. Gece dışardaki hamakta uyudum. Issız ormanın içinde.

Nas felak oku bi kere öncelikle, ferahlık verir vesvese alır.

Eğer hep böyle olacaksa evcil hayvan al, ses olur soluk olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…