slm kızlar benimki dert değil de sadece birsey danışmak istiyorum ben ailemden 18 saat uzaktayım eşimde ailesine 8 saat mesafede neyse tatil yapacaktık ailelere gitcektik bebeğim hastalaninca iptal oldu ama eşim tutturdu ben tek gidecem diye sen tek kalırsın artık. buraya taşınali bir ay oldu kimseyi bilmem tanımam arkadaş aile kimseler yok yapayalnız kalacam hemde iki hafta kadar kabul etmelimiyim çok kısıtlamakta istemem ama çok sıkılacagim kesin sizlerin eşleride böyle yapıyormu benmi abartıyorum yoksa tabi beni ne kadar dinler ayrı mesele
Sürekli böyle yapıyo mu? Yoksa ilk sefer mi yalnız bırakıp gidişi?
slm kızlar benimki dert değil de sadece birsey danışmak istiyorum ben ailemden 18 saat uzaktayım eşimde ailesine 8 saat mesafede neyse tatil yapacaktık ailelere gitcektik bebeğim hastalaninca iptal oldu ama eşim tutturdu ben tek gidecem diye sen tek kalırsın artık. buraya taşınali bir ay oldu kimseyi bilmem tanımam arkadaş aile kimseler yok yapayalnız kalacam hemde iki hafta kadar kabul etmelimiyim çok kısıtlamakta istemem ama çok sıkılacagim kesin sizlerin eşleride böyle yapıyormu benmi abartıyorum yoksa tabi beni ne kadar dinler ayrı mesele
hem bebeginiz hasta sizi de bebeginizide tek bırakıp gidicekmi yaniadamlıgından şüphe ettim kocanızın
çok geçmiş olsun bebeğinizin nesi var?
malesef böyle çok bencildir kendisi üstelik evim merkezden uzak bir yerlerde
çok şaşırdım vede sinir oldum eşinize.bebeğiniz hastalandı diye gidilemiyorsa eşinizde evde kalmalı.sizin bebeğiniz se siz ne kadar sorumluysanız bebeğinizden aynı şekilde de eşinizde sorumluç..hem hangi vicdanla tartil için sizi ve hasta bebeğinizi tek bırakıp gidebiliyor.çokmu elzem şimdi gitmesi .acil işi olur ozaman sizde sabredin derim ama sırf tatil için sizi tek bırakıcaksa yazıklar olsun diyorum.
sizi kışkırtmak doldurmak gibi olmasın ama eşinizin yaptığı çok yanlış sizi hasta bebeğinizle evde yalnız bırakıp ailesinin yanına gezmeye gitmesi gerçekten yanlış bi davranış. nasıl içi rahat edecek aklı çocuğunda kalmaz mı insanın acaba nasıl naptılar evde ???? üstelik ne akraba ne komşu gerçekten güvenebileceğiniz hiç kimseniz yokken Allah bebeğinize acil şifalar versin , eşinize de biraz aile babası olma sağduyusu ve sorumluluk bilinci versin ayyy çok sinirlendim ama size de sabırlar diliyorum
Eşinin isteği bence çok tuhaf. Küçük çocuk varken üstelik yabancı bir yerde insan karısını çocuğunu yalnız bırakır mı? Ya bir hastalık veya bir olay olsa nasıl haberi olacak da gelecek? Bir de iki hafta diyorsun az da değil.
Soruna da cevap vereyim benim eşim yapmaz. Gitme dersem de mutlaka dikkate alır ve gitmez.
Nerede yetişiyor bu tip erkekler hiç anlamıyorum?
ikna etmeye çalışacam bakalım dinleyecekmi ailemede söylemek istemiyorum çok üzülürler ama onlarıda dinlemez anneside demiyorki oğluna gelme olmaz diye
bende tam böyle dedim ki benim bebeğim 5 kez hastahanede yüksek ateş tedavisinden yattı gitmedigimiz doktor kalmadı sürekli ateşi çıkar durduk yere yine olursa ne yaparız dedim 112 yi ararsin dedi
Bebeğiniz hastaymış ya acil bir durumu olursa o zaman ne olacak. Sonuçta yalnızsınız evde panikleyip korkabilirsiniz. Hay allahım ne kadar sorumsuzca bir davranış. Konuşun şimdi sırası mı deyin başka bir zamanda gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?