alisverisini yapmış bile beyefendi gitcek kafaya koymuş
Biraz fazla soru soracağım ama sen bu adama açık açık gitmesini istemediğini, bunun anormal bir davranış olduğunu, çocuğu ve karısı olan bir insanın böyle alıp başını gidemeyeceğini söyledin mi?
Ailesinin yanına gideceğinden emin misin onlardan biriyle konuştun mu? Kimse demeyecek mi nasıl geldin karın çocuğun oradayken diye nasıl anlayışta insanlar bunlar aklım almıyor.
hadi 3,4 gun olsa anlarım bilmedigin bir sehirde yalnız olmaz o bebek yine hastalansa napıcaksın eşin bunu dusunmuyorsa sen söyle ki aklına gelsin..erteleyin ilerde beraber gidin..15gun zaman gecmez hele de arkadas yoksa akraba yoksa..
çok sıkıcı zaten bebekten dolayı eve garip oldum resmen şimdi oda beni bırakıp gidiyor ne yaparim bilmem üstelik evim tenha bir yerde pazar market uzakta yol bilmem hastahane bilmem apartman hepsi tatilde kimseyide tanımam zaten zaman geçermi acaba
slm kızlar benimki dert değil de sadece birsey danışmak istiyorum ben ailemden 18 saat uzaktayım eşimde ailesine 8 saat mesafede neyse tatil yapacaktık ailelere gitcektik bebeğim hastalaninca iptal oldu ama eşim tutturdu ben tek gidecem diye sen tek kalırsın artık. buraya taşınali bir ay oldu kimseyi bilmem tanımam arkadaş aile kimseler yok yapayalnız kalacam hemde iki hafta kadar kabul etmelimiyim çok kısıtlamakta istemem ama çok sıkılacagim kesin sizlerin eşleride böyle yapıyormu benmi abartıyorum yoksa tabi beni ne kadar dinler ayrı mesele
engel olma sansın var mı bunu ona söylesen gitmez belki ya cok zor yenib ir sehirde
daha önce de tek başına gittiği olmuştur ama ben o zamanlar ailemin yanında olduğum için takılmiyordum bu arada iki:26: yıllık evliyiz bir yıl doğum falan derken ailem ile kaldım
Aynen çok zormus deneyecem artık şansımı ama onun bunu dusunmemesi çok üzücü bakalım cuma günü belli olacak
bende tam böyle dedim ki benim bebeğim 5 kez hastahanede yüksek ateş tedavisinden yattı gitmedigimiz doktor kalmadı sürekli ateşi çıkar durduk yere yine olursa ne yaparız dedim 112 yi ararsin dedi
Hamileliğini ailenin yanında mı geçirdin.
Bu nasıl bir babalık ve eşliktir birincisi bebeğiniz hastayda kesinlikle yanınızda kalmalı ikincisi sizi nasıl tek başınıza bırakıp gidebiliyor çok sinirlendim ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Esinizde aile olma bilinci yok.Hamileliginizde de 1 yil ayri kalmissiniz anladigim kadariyla.Ailemlr kaldim demissiniz.Bu adam hep mi boyleydi.Hic bir anne baba cocugunu hasta birakip gitmez gidemez.Yanlis anlamayin bebege mi alisamadi? Aklim almadi 112yi ararsin nasil bir dusunce
Eşim bensiz biyere gitmez. Hele ki bu durumsa hiç gitmemesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?