• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde tek başıma..

alisverisini yapmış bile beyefendi gitcek kafaya koymuş

Biraz fazla soru soracağım ama sen bu adama açık açık gitmesini istemediğini, bunun anormal bir davranış olduğunu, çocuğu ve karısı olan bir insanın böyle alıp başını gidemeyeceğini söyledin mi?

Ailesinin yanına gideceğinden emin misin onlardan biriyle konuştun mu? Kimse demeyecek mi nasıl geldin karın çocuğun oradayken diye nasıl anlayışta insanlar bunlar aklım almıyor.

hadi 3,4 gun olsa anlarım bilmedigin bir sehirde yalnız olmaz o bebek yine hastalansa napıcaksın eşin bunu dusunmuyorsa sen söyle ki aklına gelsin..erteleyin ilerde beraber gidin..15gun zaman gecmez hele de arkadas yoksa akraba yoksa..

Biraz fazla soru soracağım ama sen bu adama açık açık gitmesini istemediğini, bunun anormal bir davranış olduğunu, çocuğu ve karısı olan bir insanın böyle alıp başını gidemeyeceğini söyledin mi?

Ailesinin yanına gideceğinden emin misin onlardan biriyle konuştun mu? Kimse demeyecek mi nasıl geldin karın çocuğun oradayken diye nasıl anlayışta insanlar bunlar aklım almıyor.

ailesinin yanına gidecek ondan eminim annesi biraz tuhaf bir kadın dünya yansa umrunda değil öyle bir annenin böyle çocuğu olur konuştum olmaz dedim ne varki bunda istersen sende gelirsin sen istemiyorsun oradada doktor var birsey olsa gideriz doktora. normal hayattada pek beraber dolaşmayi sevmez biraz eski kafa ona göre kadın dediğin evinde oturur

hadi 3,4 gun olsa anlarım bilmedigin bir sehirde yalnız olmaz o bebek yine hastalansa napıcaksın eşin bunu dusunmuyorsa sen söyle ki aklına gelsin..erteleyin ilerde beraber gidin..15gun zaman gecmez hele de arkadas yoksa akraba yoksa..

çok sıkıcı zaten bebekten dolayı eve hapis oldum resmen. şimdi oda beni bırakıp gidiyor ne yaparim bilmem üstelik evim tenha bir yerde pazar market uzakta yol bilmem hastahane bilmem apartman hepsi tatilde kimseyide tanımam zaten zaman geçermi acaba

Son düzenleme:
çok sıkıcı zaten bebekten dolayı eve garip oldum resmen şimdi oda beni bırakıp gidiyor ne yaparim bilmem üstelik evim tenha bir yerde pazar market uzakta yol bilmem hastahane bilmem apartman hepsi tatilde kimseyide tanımam zaten zaman geçermi acaba

engel olma sansın var mı bunu ona söylesen gitmez belki ya cok zor yenib ir sehirde

slm kızlar benimki dert değil de sadece birsey danışmak istiyorum ben ailemden 18 saat uzaktayım eşimde ailesine 8 saat mesafede neyse tatil yapacaktık ailelere gitcektik bebeğim hastalaninca iptal oldu ama eşim tutturdu ben tek gidecem diye sen tek kalırsın artık. buraya taşınali bir ay oldu kimseyi bilmem tanımam arkadaş aile kimseler yok yapayalnız kalacam hemde iki hafta kadar kabul etmelimiyim çok kısıtlamakta istemem ama çok sıkılacagim kesin sizlerin eşleride böyle yapıyormu benmi abartıyorum yoksa tabi beni ne kadar dinler ayrı mesele

Bu nasıl bir babalık ve eşliktir birincisi bebeğiniz hastayda kesinlikle yanınızda kalmalı ikincisi sizi nasıl tek başınıza bırakıp gidebiliyor çok sinirlendim ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle şey mi olur ya .pardon da o çocuğu tek başınıza mı yaptınız da .:20:dünya hali hastalanmış(geçmiş olsun) iyileşsin gidersiniz yada herkes tatile gidecek diye kaide mi var.iyi ozaman siz bırakın çocuğu babası baksın siz tatile gidin..

Ne kadar saçma ya hu eşiniz keyfine bakacak siz hasta çocugunuzla tek başınıza ilgilenmek durumunda kalacaksınız.
Bencil olunur da insan kendi ailesine de bencil olur mu ya hu. Gerçekten çok insafsızca.

bende tam böyle dedim ki benim bebeğim 5 kez hastahanede yüksek ateş tedavisinden yattı gitmedigimiz doktor kalmadı sürekli ateşi çıkar durduk yere yine olursa ne yaparız dedim 112 yi ararsin dedi

E pes artık çocuk hasta hastaneden yeni çıkmış ve sürekli ateşi çıkan ve bu sebepten hastanede yatan bir çocuk diyorsunuz ve eşinizin bu duruma yaklaşımı 112 arasın öylemi vallahi çok sinirlendim ağzımdan kötü birşey çıkacak şimdi sıktığınız falan yok arkadaşım bizimde 2,5 yaşında bir kızımız var çocuk hastalandığında ikimizde dört dönüyoruz ne demek hasta çocuğu ve sizi yalnız bırakıp 15 gün tatil yapmak ya, hani desenki beni annemin babamın yanında bırakıp gidecek bir derece anlarım ama bilmediğiniz bir yerde hasta çocukla yalnız bırakıp gitmek nedir Allah akıl vicdan versin

Esinizde aile olma bilinci yok.Hamileliginizde de 1 yil ayri kalmissiniz anladigim kadariyla.Ailemlr kaldim demissiniz.Bu adam hep mi boyleydi.Hic bir anne baba cocugunu hasta birakip gitmez gidemez.Yanlis anlamayin bebege mi alisamadi? Aklim almadi 112yi ararsin nasil bir dusunce :(

korktuğunuzu söyleseniz? evin uzakta olduğunu gece bir şey olsa ne yapacağınız kavgaya gitmeyecek bir uslupla anlatsanız?

Hamileliğini ailenin yanında mı geçirdin.

kısmen evet doğumla beraber toplam 5 ay ayrı kaldım ama arada gelip giderdi bebek doğar doğmaz küveze aldılar gözüm kesmedi 18 saatlik yola gideyim düzelmesini bekledim dahada işler uzadı sonunda geldim evime ama

Bu nasıl bir babalık ve eşliktir birincisi bebeğiniz hastayda kesinlikle yanınızda kalmalı ikincisi sizi nasıl tek başınıza bırakıp gidebiliyor çok sinirlendim ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende izin veriyorum kendimi hatalı görüyordum dusuncesiz olduğum için ne varmiski bunda gerçi izin vermesemde gider de bakalım yarın annesi ile konuşacagim ama onunda işine gelir pek sevmez beni yine en iyisi oğlunu ikna etmek galiba

Esinizde aile olma bilinci yok.Hamileliginizde de 1 yil ayri kalmissiniz anladigim kadariyla.Ailemlr kaldim demissiniz.Bu adam hep mi boyleydi.Hic bir anne baba cocugunu hasta birakip gitmez gidemez.Yanlis anlamayin bebege mi alisamadi? Aklim almadi 112yi ararsin nasil bir dusunce :(

benim tayin geç oldu bebek doğar doğmaz hastahanede yatısa aldılar derken 5, 6 ay kadar ayrı kaldık ama tamamen kopmadik bende senin gibi düşünüyorum bebeğe alışamadi sanırım sever oynar ama sorumluluk almaz misafir gibi davranır. hepmi böyleydi bilmiyorum sorumluluk vermek lazım insanları anlamak için. baba olmak herkese nasip olmaz

Eşim bensiz biyere gitmez. Hele ki bu durumsa hiç gitmemesi lazım

inşallah geçici bir durumdur çünkü sonsuza kadar böyle olmaz çekilmez şimdide on güne indirdi kabul edeyim diye bir yandan bana karısamazsin ben giderim yandanda ikna etmeye çalışıyor

Back
X