- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E pes artık çocuk hasta hastaneden yeni çıkmış ve sürekli ateşi çıkan ve bu sebepten hastanede yatan bir çocuk diyorsunuz ve eşinizin bu duruma yaklaşımı 112 arasın öylemi vallahi çok sinirlendim ağzımdan kötü birşey çıkacak şimdi sıktığınız falan yok arkadaşım bizimde 2,5 yaşında bir kızımız var çocuk hastalandığında ikimizde dört dönüyoruz ne demek hasta çocuğu ve sizi yalnız bırakıp 15 gün tatil yapmak ya, hani desenki beni annemin babamın yanında bırakıp gidecek bir derece anlarım ama bilmediğiniz bir yerde hasta çocukla yalnız bırakıp gitmek nedir Allah akıl vicdan versin
benim tayin geç oldu bebek doğar doğmaz hastahanede yatısa aldılar derken 5, 6 ay kadar ayrı kaldık ama tamamen kopmadik bende senin gibi düşünüyorum bebeğe alışamadi sanırım sever oynar ama sorumluluk almaz misafir gibi davranır. hepmi böyleydi bilmiyorum sorumluluk vermek lazım insanları anlamak için. baba olmak herkese nasip olmaz
Teşekkürler yeni çıktı hastahaneden bronşit dedi doktor şimdi çok şükür iyi ama uzun süre hava değişimi yasak dedi
Her erkek bir olmaz. Kimisi çok sahiplenir kimisi de sorumsuz, umursamaz olur. Hepsinin artısı eksisi var. Zamanla o da öğrenir ailenin ne demek olduğunu. Benim eşimin öğrenmesi de biraz zaman aldı.
Sen eşin gitmeden evin bütün eksiklerini tamamla, çarşı pazar derdin olmasın. Gidince özler sizi kıymetli olursunuz o zaman. Kardeşin ya da kuzenin varsa gelsin sende kalsın, yalnız kalmamış olursun.
cok gecmis olsun canim
esinin davranisi kesinlikle hos degil bebegi hasta ve esi bilmedigi bir yerde merkeze uzakta kalirken tatile gitmesi hos degil
bu arada tatil derken aile yaninami ege akdeniz tarzi biryeremi gidiyor
benim oglumdada alerjik bronsit var(alerjik astim)
prof imkan varsa yazin her firsatta tatil demisti
bromsite kumsicak deniz cok iyi geliyor
slm kızlar benimki dert değil de sadece birsey danışmak istiyorum ben ailemden 18 saat uzaktayım eşimde ailesine 8 saat mesafede neyse tatil yapacaktık ailelere gitcektik bebeğim hastalaninca iptal oldu ama eşim tutturdu ben tek gidecem diye sen tek kalırsın artık. buraya taşınali bir ay oldu kimseyi bilmem tanımam arkadaş aile kimseler yok yapayalnız kalacam hemde iki hafta kadar kabul etmelimiyim çok kısıtlamakta istemem ama çok sıkılacagim kesin sizlerin eşleride böyle yapıyormu benmi abartıyorum yoksa tabi beni ne kadar dinler ayrı mesele
İlginç geldi bana. Bir adam niye bebeği hastayken karısını yalnız bırakıp tatile gider ki? Kocanız hep böyle sorumsuz, ilgisiz bir adam mıdır yoksa sadece bu defa mı böyle? Ailesinden birisi ölüm döşeğinde falan mı? Bilemedim...
daha önce de tek başına gittiği olmuştur ama ben o zamanlar ailemin yanında olduğum için takılmiyordum bu arada iki:26: yıllık evliyiz bir yıl doğum falan derken ailem ile kaldım
ailesinin yanına gidecek ondan eminim annesi biraz tuhaf bir kadın dünya yansa umrunda değil öyle bir annenin böyle çocuğu olur konuştum olmaz dedim ne varki bunda istersen sende gelirsin sen istemiyorsun oradada doktor var birsey olsa gideriz doktora. normal hayattada pek beraber dolaşmayi sevmez biraz eski kafa ona göre kadın dediğin evinde oturur
eşinizi bırakıp ailenizin yanına mı gidip kaldınız ?
Yok be canım bunun eski kafalılıkla alakası yok düpedüz bencillik ve sorumsuzluk. Benim babam eğitimli biri değildir ama küçükken bizi bu kadar süre keyfe keder yalnız bıraktığını bilmem. Sekiz ay Libya'da mecburen çalışması dışında annemi yalnız bırakmamıştır.
Kocan evliliği aile babası olmayı idrak edememiş gerçekten. Yok mu bir aklı başında aile büyüğü? Oraya gidince konuşmasını istesen kendine çeki düzen vermesi için. Kv vurdum duymaz onu anladık da başka biri vardır mutlaka.
benim tayin geç oldu bebek doğar doğmaz hastahanede yatısa aldılar derken 5, 6 ay kadar ayrı kaldık ama tamamen kopmadik bende senin gibi düşünüyorum bebeğe alışamadi sanırım sever oynar ama sorumluluk almaz misafir gibi davranır. hepmi böyleydi bilmiyorum sorumluluk vermek lazım insanları anlamak için. baba olmak herkese nasip olmaz
öyle yapıyorum nöbete gittiğinde bile çok sıkılirim bir gün geçmek bilmez ailem çok uzakta yakın olsalar gelirlerde 18 saat az değil ucakda yok.hem eşiminki keyfi olduğu için gelmekte istemezler. Esinin öğrenmesi çok zaman aldımı nasıl öğretcem ben buna baba olmayı en önemlisi es olmayı. ümidim henüz kesmedim inşallah bigün aklı başına gelir