• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde tek kalamama korkusu beni tüketiyor

İşte o korku çok zor, hırsız uğursuz korkusu olsa taktırırsın bi çelik kapı, üç korkuluk camlara bitti ama buna ne yapılabilir bilmiyorum. Aile ortamında ya da aldığın eğitimde mi edindin acaba bu korkuyu?! Bazen aileler onunla korkutur ya da okuldaki hocalar?

Yok ailem etken değil buna hiç korkutmadılar çünkü annem bizzat kendisi de korkuyor o yüzden gıkını çıkarmaz :D

İşte buna ne yapılır ben de bilmiyorum çok şükür yasadıgım birsey de yok ama hep böyleydim ben

Beni gece birak gündüz bile evde yanlızken uyuyamıyorum. Mutlaka tvyi açıp ses olcak uyku bastıracak öyle uyuyorum. Yatak odamda yanlız yatamıyorum mesela gündüz bile. Eşim ise gidiyo ben oturma odasına geçip tvyi açıp kanepede uykuya dalıyorum. Pskolojik büyük bi skinti nasil anlatılır bilmiyorum.

53 yaşına geldim,birkaç aya inşallah torun sahibi olucam hala korkuyorum...yalnız yatamıyorum,örtüsüz uyuyamıyorum,herkes yattıktan sonra yalnız başıma salonda oturamıyorum...ömrüm korkmakla geçti...hırsızdan,uğursuzdan,sapıktan değil soyut korkularım var...abdestsiz,duasız yatmam bu nedir anlamadım gitti...

Ayni senin gibiydim hatta daha fazlasi wc ye bile gidemezdim .simdi iki cocugum var onlarin pesine kosmaktan bitkin dusup uyuyorum korkacak vaktim bile yok....kisacasi yor kendini biraz

Back
X