• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde tek kalma korkusu

Bu sanırım küçüklükten gelen birşey, ben hep evde tek kalmaya bayılırdım mesela lisede filan annem evde değilse tek kaldıysam ooo ne mutluluktu benim için :) Kendimle vakit geçirmeyi çok seviyorum sanırım ondan böyle. Bu korkunun altında yatan bir olay yaşamış olabilirmisiniz? Günlük hayatınızı etkiliyorsa bence uzman desteği almalısınız, çünkü bir süre sonra insanı yıpratabilir bu durum.
Hatırladığım bir şey yok açıkçası :(
Ama mutlaka bir şey sebep olmuştur dediğiniz gibi
Aslinda ben de tek başıma kalmayı yalnız vakit geçirmeyi hatta dışarda tek dolaşmayı çok çok seven bir insanım
Ama bu aralar böyle bastırdı :(
Şuan rahatım mesela gayet iyi şekilde vakit geçiriyorum ama bir ses duyayım yine korkum tavan yapıyor
Kendimi savunmasız hissediyorum :(

Yardım almanızı tavsiye ederim. İlerde çok zorluğunu yaşarsınız.
Hayat boyu yanımızda biri olacak değil ya.
Yalnızlığa alışmalı bence.

Yardım almanızı tavsiye ederim. İlerde çok zorluğunu yaşarsınız.
Hayat boyu yanımızda biri olacak değil ya.
Yalnızlığa alışmalı bence.
Doğru söylüyorsunuz
Gündüz boyleysem gece yalnız kalsam nolur bilmiyorum:(
Şu sıralar hastanelere gitmeye korkuyorum açıkçası ama devam ederse mecburen gideceğim
Teşekkür ederim

Doğru söylüyorsunuz
Gündüz boyleysem gece yalnız kalsam nolur bilmiyorum:KK43:
Şu sıralar hastanelere gitmeye korkuyorum açıkçası ama devam ederse mecburen gideceğim
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Hastaneye gitmeye gerek yok. Online terapi veren bir çok psikolog var.

Bende evde ses duyunca elime bıçağı kaptigim gibi her odayı güçlü bı şekilde geziyorum her nasılsa.
Bunu ilk evlendiğim sıralarda ben de yapıyordum
yazssam mı diyordum , kendim gibi birini görünce yazayım dedim
zamanla geçiyor alıştıktan sonra ve bir de güvenilir bir yer olduğuna beyin inanırsa sıkıntı kalmıyor

Bunu ilk evlendiğim sıralarda ben de yapıyordum
yazssam mı diyordum , kendim gibi birini görünce yazayım dedim
zamanla geçiyor alıştıktan sonra ve bir de güvenilir bir yer olduğuna beyin inanırsa sıkıntı kalmıyor
Ben kendi evimde sıkıntı yaşamıyorum güvenlik ve kart okutmali bi binada oturuyorum .
Ama çiftliğe gittiğimde kapıda köpeklerimiz olmasına rağmen elimde bıçakla dolanıyorum evin odalarını çünkü ormanın içindeyiz 😑😑😑 bıçağı elime almam büyük cesaret aslında.korku değil de güçlü hissediyorum kendimi o an.

Ben kendi evimde sıkıntı yaşamıyorum güvenlik ve kart okutmali bi binada oturuyorum .
Ama çiftliğe gittiğimde kapıda köpeklerimiz olmasına rağmen elimde bıçakla dolanıyorum evin odalarını çünkü ormanın içindeyiz 😑😑😑 bıçağı elime almam büyük cesaret aslında.korku değil de güçlü hissediyorum kendimi o an.
ben bunu normal evde yapıyosam seninki çok normal bence.
aslında dediğin gibi sanki bişeye karşı savunmaya hazırlanıyor gibi oluyor, o da güçlü hissettiriyor bence

Back
X