• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde tek kalma korkusu

Bizim sizin gibi bir komşumuz vardı eşi polis. Eşi gece göreve gittiğinde ben kalıyordum yanında. Tam 7 sene kalmışım. Sonra çocukları olunca alıştı kadıncağız.
Bende 11 senedir yalnız yaşıyordum evlendim. Size önerim geceleri müzik eşliğinde kitap okuyabilirsiniz uykunuzu getirecektir ya da komedi filmi izleyin. Aklınıza kötü bir şey getirecek aktivitelerden kaçının. Zamanla alışacaksınız hatta yalnız kalmak isteyeceksiniz
Ne güzel komsuluk yaaaa

yaa gecen sana ozel mesaj atacaktim marifetlerini yazayimda iki gül diye kapaliymis kaldi oyle 😂
Ay lütfen kalmasın 🤣bana yaşadıkça yaz açık tutayım bari🤣ben hatırladıkça kahkaha atıyorum ama silinmeye başladı hafizamdan.
Bulaşık makinesi hikayesiyle köpük kayboldu diye aglamasi olayını hiç unutamam ama eminim🤣🤣🤣🤣bak yine sinirim bozuldu🤣🤣🤣🤣🤣

Ben de yeni evliyken bu durumu yaşamıştım geçti gitti yeni eve alışma sürecinde bunu yaşıyor insan geç saatlere kadar uyuyamazdım.
Bizim sizin gibi bir komşumuz vardı eşi polis. Eşi gece göreve gittiğinde ben kalıyordum yanında. Tam 7 sene kalmışım. Sonra çocukları olunca alıştı kadıncağız.
Bende 11 senedir yalnız yaşıyordum evlendim. Size önerim geceleri müzik eşliğinde kitap okuyabilirsiniz uykunuzu getirecektir ya da komedi filmi izleyin. Aklınıza kötü bir şey getirecek aktivitelerden kaçının. Zamanla alışacaksınız hatta yalnız kalmak isteyeceksiniz
Normalde de yalnız kalmayı aşırı seviyorum aslında her zaman diken üstünde değilim ama uykuya dalarken oluyor.
Müzik eşliğinde kitap da gayet güzel önerilerden.
Kitap okumayı severim okurken uyuyakalmayı da çok severim :KK68:

Başlangıçta ben de böyle hissediyodum ama şuan evinde yalnız yatan onlarca insanin varlığını kendime hatirlattikca aştım bunu

12 yaş çok küçük bir yaş
Neden yalniz kaldiniz
Ozel değilse merak ettim :KK64:
Ailemin işi sebebiyle kalmak zorundaydım, onlar bir eğitime katıldı.

Sonra da lisede yatılı okula gittim zaten, koca binada yalnız kaldığımı bilirim:)
Yalnızlığa alışınca insan, pek fena alışıyor duruma ve birinin oluşu can sıkıyor.

Ailemin işi sebebiyle kalmak zorundaydım, onlar bir eğitime katıldı.

Sonra da lisede yatılı okula gittim zaten, koca binada yalnız kaldığımı bilirim:)
Yalnızlığa alışınca insan, pek fena alışıyor duruma ve birinin oluşu can sıkıyor.
Çok doğru gerçekten öyle

Kızlar merhaba
Eve birisinin girdiğini zannetmemle yüreğimin agzima gelip hala ellerimin titremesiyle bu konuyu açıp fikir almak istedim

Yeni evlendim 2 ay olmadı daha
Hayatımda ilk kez ayrı bir evde tek yaşıyorum.
Eşim işte olduğu zaman hep değil ama bazen korkuyorum
En ufak ses duysam eve birisi mi girdi diye panik oluyorum.
Eşim sabah gittikten sonra sabah saatleri bir içim geçse kabus görerek uyanıyorum
Sürekli sicriyorum
Deprem korkum da var
Yatak mi sallanıyor deprem mi oluyor içerden mi geliyor bu ses derken o güzelim uyku zehir oldu bana
Her uyumaya çalıştığımda en az bir kere sıçrayıp uyanıyorum.
Geceleri öyle değil eşimle birlikte uyuduğum için korku olmuyor.
Evde gün içinde de sürekli tedirgin değilim aslında ama ses gelince hemen dikkat kesiliyorum
Sizce bunun için yapabileceğim bir şey var mı yoksa zamanla alışır miyim?
Yastığınızın altına bir ayet-el kursi koy bişey olmaz içini ferah tut sadece alışamadın yeni evine ondan

Evlendiğim ilk zamanlar bende de oldu. Mustakil dubleks bir evdi..esim varken bile korkuyordum. Aslinda aile evimde mustakildi ama aliskanliktan oraya alistigim icim sanirim tek basima bile kaliyordum. Ama evlenince oyle olmadi. Aradan 4-5 ay gectikten sonra kapi bile kilitlemeden uyumaya başlamıştik. Simdi guvenlikli buyuk bi sitedeyiz burada da ilk baslar korkmustum😁 ama artik buraya da alistim esim is icin surekli sehir disina cikar 1 hafta-10 gun tek basima kalirim

Back
X