Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar selam
Sevgiliniz ailesiyle yasiyosa sizinle telefonda konusma konusunda cekingen oluyo mu? Mesela konusmak istediginde disari cikmasi veya konusmak icin disari cikcagi zamani beklemesi gibi bi durumla karsilasaniniz var mi?
Ben de ailem sebebiyle rahat konusamiyorum tabi ama erkek olunca durum farkli olur diye dusunurdum hep
Benimki 26 yasindaydi ailesiyle yasiyodu, ve evdeyken telefonla konusmak istemezdi.. Sizce bu normal bi durum mu?
valla canım benimki nişanlıyken bile çekinirdi aynı evde yaşamıyolardı gerçi eşim işi dolayısıyla bikaç ayda bi gidiyoduevlerine bizim eve yakındı çok görüşürdük eşimle biz ama istediğinde konuşman lazım yine görümcemden duyduğuma göre daa kızın yanından geleli ne kadar oldu yine mi onunla konuşuyo dermiş kayınvalidem yanında otursun istermiş falan bi anlam veremiyodum söyleyeceğin bişey oluyo müsait olsun diye bekliyosun falan ama seninki zaten aynı evde yaşıyo hiç mi telefonla görüşemez kimseyle belki de evli falandı
bende nişanlıyım ve aynı durumdayım ne yazık ki![]()
ah bebbeimmmm çekilir iş değil aslında, hatırlıyorumda ne ağlardım kafaya takar takar e tabi şimdi hepsi geçti ama hadi sevgilim diye belki çekinebilir adam... nişanlısıyla konuşmaktan niye çekinir? ya da evdeki aile, zaten evlenecekler niye konuştuğunda iğnelerler... birazda aileyle alakalı maalesef çok takma :115:
aslında pek takmıyorum kafama çünkü ev haricinde markete giderken ayrı gelirken ayrı arar . o kadar sık konuşuyoruz yani
evde olunca da mesaj atar zaten boş bırakmaz. bide gün içerisinde çok konuşunca evdeyken konuşacak bişi olmuyo genelde 'ne konuşacaz ki diğer odaya geç diyorsun' diyo nişanlım
bazen durduk yere kafama takıyorum dışardayken aramasın evdeyken arasın diyorum.
sonra amannn diyorum nişanlım beni arıyor ya diyorum ses etme endoplazmik diyorum
tabi karakter meselesi birazda aslında..
haklısın karakterle de alakalı... benim ki ayıp olacağını düşünüyodu galiba ama geçiyo endoplazmikimmm Allah tamamına erdirsin evlenince heeeep yanında zaten işe gider günde 5 defa da arar hatta bende 2 yıl nişanlı kaldım oluyo ufak tefek şeyler ama güzel şeyler
Kizlar selam
Sevgiliniz ailesiyle yasiyosa sizinle telefonda konusma konusunda cekingen oluyo mu? Mesela konusmak istediginde disari cikmasi veya konusmak icin disari cikcagi zamani beklemesi gibi bi durumla karsilasaniniz var mi?
Ben de ailem sebebiyle rahat konusamiyorum tabi ama erkek olunca durum farkli olur diye dusunurdum hep
Benimki 26 yasindaydi ailesiyle yasiyodu, ve evdeyken telefonla konusmak istemezdi.. Sizce bu normal bi durum mu?