Evde telefonla konusamamak?

Ailesi Eski Topraksa Çekinebilir. Ama Kendi Odasına Geçipte Konuşabilir. Hiç bi Şekilde Ailesinin yanında Konusamıyorsa Şüpeli bir Durum. İnsallah En Kısa Sürede Çözersin Durumu.

Kizlar selam
Sevgiliniz ailesiyle yasiyosa sizinle telefonda konusma konusunda cekingen oluyo mu? Mesela konusmak istediginde disari cikmasi veya konusmak icin disari cikcagi zamani beklemesi gibi bi durumla karsilasaniniz var mi?
Ben de ailem sebebiyle rahat konusamiyorum tabi ama erkek olunca durum farkli olur diye dusunurdum hep
Benimki 26 yasindaydi ailesiyle yasiyodu, ve evdeyken telefonla konusmak istemezdi.. Sizce bu normal bi durum mu?

valla canım benimki nişanlıyken bile çekinirdi aynı evde yaşamıyolardı gerçi eşim işi dolayısıyla bikaç ayda bi gidiyoduevlerine bizim eve yakındı çok görüşürdük eşimle biz ama istediğinde konuşman lazım yine görümcemden duyduğuma göre daa kızın yanından geleli ne kadar oldu yine mi onunla konuşuyo dermiş kayınvalidem yanında otursun istermiş falan bi anlam veremiyodum söyleyeceğin bişey oluyo müsait olsun diye bekliyosun falan ama seninki zaten aynı evde yaşıyo hiç mi telefonla görüşemez kimseyle belki de evli falandı

Yanlarında konuşamaması ya da konuşmaması normal..
Ama başka odaya da geçemiyorsa, o kısım hiç normal değil..

valla canım benimki nişanlıyken bile çekinirdi aynı evde yaşamıyolardı gerçi eşim işi dolayısıyla bikaç ayda bi gidiyoduevlerine bizim eve yakındı çok görüşürdük eşimle biz ama istediğinde konuşman lazım yine görümcemden duyduğuma göre daa kızın yanından geleli ne kadar oldu yine mi onunla konuşuyo dermiş kayınvalidem yanında otursun istermiş falan bi anlam veremiyodum söyleyeceğin bişey oluyo müsait olsun diye bekliyosun falan ama seninki zaten aynı evde yaşıyo hiç mi telefonla görüşemez kimseyle belki de evli falandı

bende nişanlıyım ve aynı durumdayım ne yazık ki :31:

benim sevgilimde evdeyken çok rahat konuşamıyor.bunda garipsenecek durum yok.
her insanın yapısı farklıdır. çekingen olmak ayıp da değildir ayrıca.

ha tabi başka türlü sebeplerle konuşamayanlar olur ki onu da düşünmek lazım.
dedikleri gibi evli,nişanlı vs olabilirliği varsa yani..

bende nişanlıyım ve aynı durumdayım ne yazık ki :31:

ah bebbeimmmm çekilir iş değil aslında, hatırlıyorumda ne ağlardım kafaya takar takar e tabi şimdi hepsi geçti ama hadi sevgilim diye belki çekinebilir adam... nişanlısıyla konuşmaktan niye çekinir? ya da evdeki aile, zaten evlenecekler niye konuştuğunda iğnelerler... birazda aileyle alakalı maalesef çok takma :115:

ah bebbeimmmm çekilir iş değil aslında, hatırlıyorumda ne ağlardım kafaya takar takar e tabi şimdi hepsi geçti ama hadi sevgilim diye belki çekinebilir adam... nişanlısıyla konuşmaktan niye çekinir? ya da evdeki aile, zaten evlenecekler niye konuştuğunda iğnelerler... birazda aileyle alakalı maalesef çok takma :115:

aslında pek takmıyorum kafama çünkü ev haricinde markete giderken ayrı gelirken ayrı arar . o kadar sık konuşuyoruz yani :17:

evde olunca da mesaj atar zaten boş bırakmaz. bide gün içerisinde çok konuşunca evdeyken konuşacak bişi olmuyo genelde 'ne konuşacaz ki diğer odaya geç diyorsun' diyo nişanlım :1:

bazen durduk yere kafama takıyorum dışardayken aramasın evdeyken arasın diyorum.
sonra amannn diyorum nişanlım beni arıyor ya diyorum ses etme endoplazmik diyorum :9:
tabi karakter meselesi birazda aslında..

arkadaşım gözünü korkutmak gibi olmasın ama benimde eski sevgilimde vardı bu durum 1 ay dayanabildim ,1 ayın sonunda araştırmalrım sonucu evli olduğunu öğrendim , eşiyle boşanma aşamasında ailesiyle yaşıyor ama sonuçta im za üzerinde de olsa evli bu yüzden ailesinin yanında telefonlarıma bakamıyormuş pislik

biz zaten ceple fazla konuşmuyoduk, ev telefonu bedavaydı ya hep onla konuşuyoduk:1: sevgiliyken yorganın altına grerdim kimse duymazdı sesimi. eşiminde kendi odası vardı karışan görüşen yoktu bize:1:
ama evde kalabalık yaşıyolarsa konuşmaktan çekinebilir seninki... ev durumuna bağlı yani.. ya da evde annesi falan dinliyosa rahat edemeyebilir:6:

aslında pek takmıyorum kafama çünkü ev haricinde markete giderken ayrı gelirken ayrı arar . o kadar sık konuşuyoruz yani :17:

evde olunca da mesaj atar zaten boş bırakmaz. bide gün içerisinde çok konuşunca evdeyken konuşacak bişi olmuyo genelde 'ne konuşacaz ki diğer odaya geç diyorsun' diyo nişanlım :1:

bazen durduk yere kafama takıyorum dışardayken aramasın evdeyken arasın diyorum.
sonra amannn diyorum nişanlım beni arıyor ya diyorum ses etme endoplazmik diyorum :9:
tabi karakter meselesi birazda aslında..

haklısın karakterle de alakalı... benim ki ayıp olacağını düşünüyodu galiba ama geçiyo endoplazmikimmm Allah tamamına erdirsin evlenince heeeep yanında zaten işe gider günde 5 defa da arar hatta bende 2 yıl nişanlı kaldım oluyo ufak tefek şeyler ama güzel şeyler

benimki herzaman acar telefonunu nerde olursa olsun konusamadigi zaman
ailemleyim suan der kapatiriz yani seninki cekiniyor olabilir ama baska odaya falan gidebilir

haklısın karakterle de alakalı... benim ki ayıp olacağını düşünüyodu galiba ama geçiyo endoplazmikimmm Allah tamamına erdirsin evlenince heeeep yanında zaten işe gider günde 5 defa da arar hatta bende 2 yıl nişanlı kaldım oluyo ufak tefek şeyler ama güzel şeyler

ayyy yorumun için sağol canım... :17:
bizimde inş yaz sonu gibi olacak düğün hayırlısıyla... :8:
sizinde allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar:

Ev 3 oda 1 salonsa ve tek çocuksa tamam garipseyin de çocukların ve anne babanın odalara yayıldığı bir evde her dakika uygun ortam bulunamayabilir. Benim evde kendime ait odam olmasına rağmen evde uzun uzun konuşurdum ama rahat konuşamazdım, annem gereksiz şeyler için zırtbırt girerdi. Aynı şey eşimde de oluyordu, onlarınki de anlayışsızlıktan değil kalabalıktandı. Yani evli olabilir ne demek :52: Birlikte olduğunuz kişinin evli olup olmadığını bilin bir zahmet. Telefon illa ki açılır da evliliğe giden bir ilişkideki özel konuşmalar da lise çocuğu gibi rahat rahat konuşulmaz bence. Yani yaş büyüdükçe ilişkiler ciddileşir ve konuşmalar özelleşir. Büyük yaşta olup ailesiyle yaşayanlara daha anlayışlı olmak lazım. Tabi bekar olduğuna emin olduktan sonra.

Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar, defalarca soyledigim gibi ailesini taniyorum, evli degil tabii ki..
Cevaplari okuyunca dusundum de uyumadigimiz tum sure boyunca mesajlasiyoduk zaten ev veya disarisi farketmeden, bu evde telefonla konusma konusunda da laf arasinda soylemisti cekindigni, ben de aramazdim surekli yazistigimiz icn, o disari ciktiginda arardi saatlerce konusurdk belki ben israr etsem odasina kapanirdi bilemiyorum:)
Ha evi musaitti kalabalik degildi ama annesi iki dk kaybolunca oglusunu ozlediginden firsat bulamiyodu belki de, cevaplar icin tesekkurler;)

Kizlar selam
Sevgiliniz ailesiyle yasiyosa sizinle telefonda konusma konusunda cekingen oluyo mu? Mesela konusmak istediginde disari cikmasi veya konusmak icin disari cikcagi zamani beklemesi gibi bi durumla karsilasaniniz var mi?
Ben de ailem sebebiyle rahat konusamiyorum tabi ama erkek olunca durum farkli olur diye dusunurdum hep
Benimki 26 yasindaydi ailesiyle yasiyodu, ve evdeyken telefonla konusmak istemezdi.. Sizce bu normal bi durum mu?

evet benim balımda ailesinin yanında konuşamaz. erkek bu.rahat konuşamıyor olabilir.bence

Back
X