Evde ufak tefek hırsızlıklar!

Yanlış ifade ettim özür, onu kastetmemiştim aslında

Eve kamera koyacagim deyin her odaya da koydum diyin simdi tahmin ediyorsunuz da gozle gormedikce gunah almak olur bu cunku hic ummadiginiz biri bile cikabilir

Siz nasil bir hirsizlik pezindesiniz pinsever baska siteden kopyala yapistir yaparak baskasinin konusunu burada gundeme getiriyorsunuz. Ayip lutfen o gruptan çikin.

Ya siz gercek misiniz saka misiniz ya? Goruntuleri izlemeden mi atip tutuyosunuz yoksa izlediginiz halde sapikligi sapkinligi ortbas etmeye mi calisiyorsunuz sizin insanliginiz var mi be?
Adam alenen kopegi kemerle baglamiş donu cinsel organi ortada kopege tecavuz ediyor siz ne diyosunuz şakaymiş da yalanmiş da. Noldu, haci hocalarin da içi belli diyince alindiniz darildiniz da aklama yoluna mi gittiniz hic utanmadan, hem de HİC UTANMADAN. Terbiyesiz seni ahlaksiz.
Kopegin hicbir sorunu yokmuş, neden?? Amca 80 yasinda oldugu icin, cinsel olarak aktif olamadigi icin olabilir mi sayin cahil. Gerci size cahil de denmez, siz gercegi bilip ustunu ortmeye calisan cakallarsiniz. O kopegin aynisi senin basina gelir, sana da cikar boyle derler yalanmiş, iftira atmiş diye, sonra biz yine sana uzulur senin hakkini koruruz. Terbiyesiz

Kızımın altın künyesi benim ünlü pahalı bi markadan aldığım göz kalemim,rujum,hatta bi takım kıyafetlerim dahi kayboldu evden.aman bi yerde düşürmüşümdür,birine vermişimdir dedim üstüne bile düşmedim.bakıcıdan şüphelenmek aklıma dahi gelmedi!salak mıyım!bilemedim.ayrıca o çantasını üstünü ara diyenler!hangi hakla arayabilir!polis bile izni olmadan arayamıyorken.eğer o insanlar almadıysa bi düşünsenize ne kadar incinebileceklerini!biz evimizde çalıştırıyoruz diye onların çantalarına kadar arama hakkına sahip değiliz.en iyisi kamera taktırın.içiniz rahat etmiş olur

Bu postu açan şahıs ‘hırsız’ diye tabir ettiği kelimenin tam anlamıyla vücut bulmuş hali sanırsam sosyal medyada kapalı bir grupta arkadaşımızın daha önce paylaştığı postu birebir kopyalayıp burada paylaşan hastalıklı bir beyin dir diye düşünüyorum ,amaç ne popüler olmak mı , kendi gündeminizi oluşturamayacak kadar aciz misiniz?

Bu postu açan şahıs ‘hırsız’ diye tabir ettiği kelimenin tam anlamıyla vücut bulmuş hali sanırsam sosyal medyada kapalı bir grupta arkadaşımızın daha önce paylaştığı postu birebir kopyalayıp burada paylaşan hastalıklı bir beyin dir diye düşünüyorum ,amaç ne popüler olmak mı , kendi gündeminizi oluşturamayacak kadar aciz misiniz?

Temizlik için gelen kadının evine gitseniz siz de habersiz, bakın neler olmuş :

Kamera gerçekten işi çözer ya da bir gün evden çıkın o evden çıkmadan eve gelmeye çalışın. Nasıl bir çanta ile geliyor geniş mi?
İnsanların çantası karıştırılmaz ama baskın yapabilirsiniz sessizce eve gelerek

Facebookta doktor anneler grubunda paylaşmış olduğum gönderiyi rakamları değiştirmiş ve burada paylaşmışsınız! Amacınız ne???

Kadın hırsızın teki çıktı Rıza Baba!

Bu mesaj bir doktor arkadaşımın paylasimi. Siz kendiniz yaşamış gibi burada nasıl yazabiliyorsunuz ki!

Arama falan yapamaz insan nasıl yapsın ya , zor iş valla bardak çalan da ilk keZ duyuyorum hastalıklı herhalde ne götürsem kar diye düşünüyor sanırım bence bakıcıya izin ver bir hafta bir şey uydur neyse evde annenle o temizlikçi dursun ve kontrol et ama Zor iş

Bizde gercekten zor durumdasiniz da size yardim ve fikir vermeye calsiyoruz yazik yani derdiniz ney

Aa konu çalıntı mi anlayamadım ben bende yorum yapacaktim gerçekten sanıp çünkü ilginç ama benim başınada geçen ay buna benzer birşey geldi kimseye e birşey anlatamadım hamile hamile günaha girmekte istemiyorum ama eve yardımcı geliyo oğluma hamileykende geliyordu ay i kişiler değil bu kadını kayinvalidem yeni bulmuş iyi yapıor dedi geldi bu 4.gelisiydi kiz kardeşiyle geldi tam gün diye ikisi yarim günde gitti ben yanında duramıyorum oğlum hasta olur diye evden çıkıyoruz arada bakmaya geliyorum ve yemek söylüyorum gelip kahvaltı falan hazırlıyorum khve falan neyse oğlumun doğumda takıları vardı hep yanıma alırdım ne olur ne olmaz diye o gün hiç aklıma gelmedi evdeydi sonra dedim bi bakım sayım doğrumu annem hatırlattı aslında saydım 200 tl eksikti içinden inanamadım anneme miktarda eminsin dimi dedim o da ne oldu dedi yok ne kadar vardı emin olmak istedim dedim gerçi o da bende tam iyi hatırlamıyorduk ama en son bi ay önce kadar saymıştık künye yatıracaktım oğluma altınlarınıza saymıştık kısacası eksiklik vardı ama aklım almiyo gerçekten böyle birşey yaptı mi ve 15 günde bir geliyo şimdi nasıl güvencem kimseye de söyleyemiyorum bilmiyorum napicam valla çok üzüldüm eksilmesine deilde böyle güvensiz nasıl çağırcam bide bi sürü bardak tabak kırılmıştı kocaman bi nisan çerçevem vardı o da kırılmıştı acelesi olduğu gün kesinlike gelme dicem zaten orası kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…