evde vakit geçirmek

manolya_1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
852
0
0
Diğer
kızlar gündüz ve akşam neler yaparsınız nasıl vakit geçirirsiniz evde ben sıkılıyorum evde açıktan okuyorum ders çalış ev işi yap internette zaman geçiriyorum hep aynı çok nadir dışarı çıkarım şuan gençlik merkezine gitmek istiyorum kurslar falan var internette nereleri gezersiniz neler yaparsınız gelin paylaşalım fikir verelim birbirimize

Boşver benim neler yaptığımı sen Manolyacım
Ben tıklım tıklım metrobüse çeşitli arbedeler sonucu binip yemek, bulaşık, koltuk, tv dörtlüsünde dolanıp duruyorum..

Sen derslerine çalış onun dışında da hobin ne ise ona yönel
Çini boyama olur
Muhasebe kursu olur
Yarım zamanla bi işle meşgul olabilirsin
Bazende annenle çekirdke çitleyip tv izlersin
Canın ne istiyorsa kafana göre takıl

Boşver benim neler yaptığımı sen Manolyacım
Ben tıklım tıklım metrobüse çeşitli arbedeler sonucu binip yemek, bulaşık, koltuk, tv dörtlüsünde dolanıp duruyorum..

Sen derslerine çalış onun dışında da hobin ne ise ona yönel
Çini boyama olur
Muhasebe kursu olur
Yarım zamanla bi işle meşgul olabilirsin
Bazende annenle çekirdke çitleyip tv izlersin
Canın ne istiyorsa kafana göre takıl

orası öle de işte sıkıcı evde olmakta dışarı da soğuk aslında muhasebeye gitmek istedim kader ama matematiğim zayıf muhasebe zor iş altından kalkamam kursları düşünüyorum formumu doldurdum vericem zaten

orası öle de işte sıkıcı evde olmakta dışarı da soğuk aslında muhasebeye gitmek istedim kader ama matematiğim zayıf muhasebe zor iş altından kalkamam kursları düşünüyorum formumu doldurdum vericem zaten

Mahalleden arkadaşın filan yok mu
Biz önceden kızlarla toplaşıp okey oynar, cips kola parti yapar bazende dertleşirdik
Muhasebe şart değil başka kursta olur farketmez
Hem arkadaş edinirsin hem sertifika

Mahalleden arkadaşın filan yok mu
Biz önceden kızlarla toplaşıp okey oynar, cips kola parti yapar bazende dertleşirdik
Muhasebe şart değil başka kursta olur farketmez
Hem arkadaş edinirsin hem sertifika
evet var arkadaşım bizde toplanıp okey oynarız arada şu sıralar boşladık iyi aklıma getirdin sen benim kursa gidicem zaten formumu doldurdum vermem gerek sadece fakat orası sertifika vermiyor zormu muhasebe yapabilirmiyim sence ben şu lise bitse iş kolay aslında derslerimi biraz çalışmam gerek boşladım epey gayret lazım sizleri çalışıp para kazandığınızı görünce azim gelmiyor değil

Son düzenleme:
evet var arkadaşım bizde toplanıp okey oynarız arada şu sıralar boşladık iyi aklıma getirdin sen benim kursa gidicem zaten formumu doldurdum vermem gerek sadece fakat orası sertifika vermiyor zormu muhasebe yapabilirmiyim sence ben şu lise bitse iş kolay aslında

Bence insan gerçekten isterse yapamayacağı şey yoktur
Ayrıca muhasebe zor olabilir ama sandığın gibi matematikle alakası yok, 4 işlem dışında..
Onu da zaten bilgisayarda hesaplıyorsun..

Son düzenleme:
Ev kuşlarından biri de benim:1:
Akşam nasıl oluyor anlamıyorum bende de bi terslik var
Sabah kalk kahvaltı yap,nete takıl,tv izle akşam olmuş.:53:
Kpss,ziraat,aof derken 2012 harıl harıl ders çalışmakla geçdi,o zamanlar çok bunalıyordum ah diyordum şu sınavlar bi bitse:31: yan gelip yatsam nette fink atsam tv izlesem yayıla yayıla.:55:
O günler geldi ve ben o yoğunluğun hıncını çıkarıyorum:21:

Ev kuşlarından biri de benim:1:
Akşam nasıl oluyor anlamıyorum bende de bi terslik var
Sabah kalk kahvaltı yap,nete takıl,tv izle akşam olmuş.:53:
Kpss,ziraat,aof derken 2012 harıl harıl ders çalışmakla geçdi,o zamanlar çok bunalıyordum ah diyordum şu sınavlar bi bitse:31: yan gelip yatsam nette fink atsam tv izlesem yayıla yayıla.:55:
O günler geldi ve ben o yoğunluğun hıncını çıkarıyorum:21:

ne güzel bende çalışmam gerek içimden gelmiyor hiç tadını çıkarın hıncınızı alın neler yapıyorsunuz nette nasıl vakit geçiriyorsunuz hangi siteler de takılıyorsunuz

ne güzel bende çalışmam gerek içimden gelmiyor hiç tadını çıkarın hıncınızı alın neler yapıyorsunuz nette nasıl vakit geçiriyorsunuz hangi siteler de takılıyorsunuz

Çalışmaya bi başladın mı arkası gelir birde plan yaparsan kolay olur.Ben öyle yapıyordum.Bi ara çalışmaya öyle alışmışım ki her fırsatta test kitabını elime alıyordum kpss özellikle vaktimi alıyordu.

Aslında çok farklı şeyler yapmıyorum genelde Kadınlar Kulübüne bakınıyorum.Birde ismini vermeyeyim kpss atamaları ile ilgili bi forum sitesini takipteyim güncel haberler için.Başka yaptığım bir şeyde yok nasıl oluyorsa akşam oluyor.

Hatta ben bu sınav maratonu içinde her gün 1 saat spor yapıyordum onuda bıraktım.Tembele bağladım iyice:37:

Çalışmaya bi başladın mı arkası gelir birde plan yaparsan kolay olur.Ben öyle yapıyordum.Bi ara çalışmaya öyle alışmışım ki her fırsatta test kitabını elime alıyordum kpss özellikle vaktimi alıyordu.

Aslında çok farklı şeyler yapmıyorum genelde Kadınlar Kulübüne bakınıyorum.Birde ismini vermeyeyim kpss atamaları ile ilgili bi forum sitesini takipteyim güncel haberler için.Başka yaptığım bir şeyde yok nasıl oluyorsa akşam oluyor.

Hatta ben bu sınav maratonu içinde her gün 1 saat spor yapıyordum onuda bıraktım.Tembele bağladım iyice:37:

anladım evet plan önemli ben plansızım hiç istek yok halbuki çalışsam bu sene bitiricem işte bende twitter facebook kadınlar kulubu takılıyorum öylesine

Manolyacım ev kuşlarından bir tanesi de benim :1:

İşe girmeyi istiyorum artık ama daha zamanı var sanırım
Evde ne yapıyorum
Öğlene kadar bir güzel uyuyorum, sonra bir şeyler ye evi toparla hoop ders başına yada nette takılma
Genelde kk yada hocam.com da takılıyorum

Ama derslerim biter bitmez ücretsiz e- kurslara katılıcam
Sende istersen katılabilirsin
Cv ne de yardımcı olur
Eğer istersen sana da gönderebilirim özelden site isimlerini..

anladım evet plan önemli ben plansızım hiç istek yok halbuki çalışsam bu sene bitiricem işte bende twitter facebook kadınlar kulubu takılıyorum öylesine

Çalışmaya başlayınca açılırsın.İstek de gelir.Aof nin sınavlarına ne kaldı şunun şurası.Ben bir ay kala başlamış oluyordum:31:

Öyle sabahtan akşama kadar çalışmana gerek yok,günde 1,5-2 saat yeter.

Nette yapacak çok şey bulamıyorum ben,birde ara sıra korku/gerilim filmleri izlerim o.Bu aralar ona da vakit bulamıyorum :9:

Manolyacım ev kuşlarından bir tanesi de benim :1:

İşe girmeyi istiyorum artık ama daha zamanı var sanırım
Evde ne yapıyorum
Öğlene kadar bir güzel uyuyorum, sonra bir şeyler ye evi toparla hoop ders başına yada nette takılma
Genelde kk yada hocam.com da takılıyorum

Ama derslerim biter bitmez ücretsiz e- kurslara katılıcam
Sende istersen katılabilirsin
Cv ne de yardımcı olur
Eğer istersen sana da gönderebilirim özelden site isimlerini..

sağol gönderebilirsen sevinirim bakayım bende onlara nasıl oluyor bilmiyorum çünkü katkı sağlıyacaksa eğer ben uyuyamıyorum alışmışım erkenden ayaktayım bazen uyurum çok nadir iş olmucaksa ders çalışmam gerek motive olamıyorum henüz

Çalışmaya başlayınca açılırsın.İstek de gelir.Aof nin sınavlarına ne kaldı şunun şurası.Ben bir ay kala başlamış oluyordum:31:

Öyle sabahtan akşama kadar çalışmana gerek yok,günde 1,5-2 saat yeter.

Nette yapacak çok şey bulamıyorum ben,birde ara sıra korku/gerilim filmleri izlerim o.Bu aralar ona da vakit bulamıyorum :9:

evet az kaldı çalışmam lazım akşama kadar çalışmam zaten artık bu sene bitsin yok ben film sevmem bakmam pek

şu an çalışsam da yaz aylarında bol bol kitap okuyup kendimi geliştirmeye çalışıyordum. ingilizcen nasıl bilmiyorum ama her alanda işe yarar onu da geliştirebilirsin. Şimdi hiç vaktim yok yorgunluktan ölüyorum :( uyumayı özledim yarın tatil:36:

Akşama kadar evde yalnızım. Sabah eşimi işe uğurladıktan sonra biraz yatak keyfi yapıyorum, biraz kitap okuyorum, biraz TV izliyorum. Sonra buraya bi giriyorum akşama kadar çıkmıyorum :1: Arada bulaşığımı falan da yıkıyorum tabi. Burda böyle takılı kalıp, yapmadığım yemeği de eşimin eve gelmesine yakın harıl harıl yetiştircem diye uğraşıyorum:27:

şu an çalışsam da yaz aylarında bol bol kitap okuyup kendimi geliştirmeye çalışıyordum. ingilizcen nasıl bilmiyorum ama her alanda işe yarar onu da geliştirebilirsin. Şimdi hiç vaktim yok yorgunluktan ölüyorum :( uyumayı özledim yarın tatil:36:

kitap okuyorum evet ingilizce bilgim yok fakat geçen gün işe yaradığını anladım çalışmak için bazı yerlerde

Back
X