evde vakit geçirmek

anladım evet plan önemli ben plansızım hiç istek yok halbuki çalışsam bu sene bitiricem işte bende twitter facebook kadınlar kulubu takılıyorum öylesine

atandığın zaman para kazanacağını istediklerini çok düşünmeden alacağını alışverişe çıkabileceğini ailene destek olabileceğini ve artık ders çalışmak zorunda olmayacağını düşün hergün

acayip motivasyon oluyor.

Akşama kadar evde yalnızım. Sabah eşimi işe uğurladıktan sonra biraz yatak keyfi yapıyorum, biraz kitap okuyorum, biraz TV izliyorum. Sonra buraya bi giriyorum akşama kadar çıkmıyorum :1: Arada bulaşığımı falan da yıkıyorum tabi. Burda böyle takılı kalıp, yapmadığım yemeği de eşimin eve gelmesine yakın harıl harıl yetiştircem diye uğraşıyorum:27:

oh keyif yapın buralarda bende buralardayım

atandığın zaman para kazanacağını istediklerini çok düşünmeden alacağını alışverişe çıkabileceğini ailene destek olabileceğini ve artık ders çalışmak zorunda olmayacağını düşün hergün

acayip motivasyon oluyor.

evet haklısın para kazanıcam öğretmenlik inşallah vardır da giderim çok istiyorum

Ben Sürekli evdeyim ama sürekli yani sadece markete çıkıyorum. okumuyorum yada çalışmıyorum.

Balkondan başka nadiren alışverişe gidiyorum , sevgilimle sinemeaya yemeğe gidiyorum:12:

evde genelde ben çekmeceleri dağıtım düzenliyorum, mutfagımı dip köşe siliyorum temizliyorum, rafları düzenliyorum, Neresi pisse dagınıksa oraları silip temizliyorum.

Sonra fal sitelere var ücretsiz kahvemi içip kapatıp oralara gönderiyorum. Mynete giriyorum oyun oynuyorum.. ben sana sabahtan yaptıklarımı söyleyeyim;;

Sabah kalkıyorum bi kahve içiyorum balkona çıkıyorum , haberleri izliyorum haberler bitiyor yatagımı ortalıgı toparlıyorum , saat 1 de foxta su gibi başlıyor onu izliyorum bi yandanda bulaşık felan yıkıyorum :27:

Sonra oturuyorum benim karikatür mizah dersi köşem var yeni eski gunumuzun hepsi onalardan birini seçip okuyorum kk giriyorum.

sonra giidip yemeklik alıyorum geliyorum yemek yapıyorum :56:

zaten saat 5 oluyor yemek yiyorum saaat 7 oluyor. Sonra oturuup haberleri izliyorum kapıları açıp evi havalandırıyorum ,

sonra zaten dizilerim başlıyor dizimde yoksa netten cmylmz komedi dükkanı , veya alışverişle ilgili yabancı filimler aşk filimleri :12:

Sonra gecede kk biraz muhappet edip yatıyorum:24::24:

Ha bu arada haftanın 5 gunu spor egzersiz yapıyorum evin karşısı sahil çıkıyorum gunde 2 saat koşuyorum. Evde plates egzersiz karışık 2 saatimi ayırıyorum. :34:

Sende al plates egzersiz aletleri çok işe harar hamlaşmassın

Ben Sürekli evdeyim ama sürekli yani sadece markete çıkıyorum. okumuyorum yada çalışmıyorum.

Balkondan başka nadiren alışverişe gidiyorum , sevgilimle sinemeaya yemeğe gidiyorum:12:

evde genelde ben çekmeceleri dağıtım düzenliyorum, mutfagımı dip köşe siliyorum temizliyorum, rafları düzenliyorum, Neresi pisse dagınıksa oraları silip temizliyorum.

Sonra fal sitelere var ücretsiz kahvemi içip kapatıp oralara gönderiyorum. Mynete giriyorum oyun oynuyorum.. ben sana sabahtan yaptıklarımı söyleyeyim;;

Sabah kalkıyorum bi kahve içiyorum balkona çıkıyorum , haberleri izliyorum haberler bitiyor yatagımı ortalıgı toparlıyorum , saat 1 de foxta su gibi başlıyor onu izliyorum bi yandanda bulaşık felan yıkıyorum :27:

Sonra oturuyorum benim karikatür mizah dersi köşem var yeni eski gunumuzun hepsi onalardan birini seçip okuyorum kk giriyorum.

sonra giidip yemeklik alıyorum geliyorum yemek yapıyorum :56:

zaten saat 5 oluyor yemek yiyorum saaat 7 oluyor. Sonra oturuup haberleri izliyorum kapıları açıp evi havalandırıyorum ,

sonra zaten dizilerim başlıyor dizimde yoksa netten cmylmz komedi dükkanı , veya alışverişle ilgili yabancı filimler aşk filimleri :12:

Sonra gecede kk biraz muhappet edip yatıyorum:24::24:

ne guzel vaktın gecıyor valla takılıyorsun evde ınternette ben facedeyım msnde twitterda sızlerın varmı

Son düzenleme:
Bende genelde evdeyimdir canım. Sınava hazırlanıyorum biliyosun hafta içi sabahları dershanem var bazen etüte kalıyorum 2-3 gibi evde oluyorum.
Bişeyler yiyorum dinleniyorum derken 4 oluyor zaten.
Sonra ya ders çalışmaya başlıyorum yada internete giriyorum. Tabi bu arada 1 haftadır sıklıkla internetteyim ama yarın düzenli olarak ders çalışmaya devam edicem :)
Akşamlarıda annemlerle sohbet ederim tv izlerim falan. Yeni taşındığım için buraya arkadaşım yok zaten çıkarsam annemle çıkıyoruz hafta sonları alışveriş yapıyoruz geziyoruz o şekilde vakit geçiriyorum bende.

kızlar gündüz ve akşam neler yaparsınız nasıl vakit geçirirsiniz evde ben sıkılıyorum evde açıktan okuyorum ders çalış ev işi yap internette zaman geçiriyorum hep aynı çok nadir dışarı çıkarım şuan gençlik merkezine gitmek istiyorum kurslar falan var internette nereleri gezersiniz neler yaparsınız gelin paylaşalım fikir verelim birbirimize

Ikı gun dısarda alıwerıde sosyete pazarına fılan gıdyorm
Kdınlar kulubu hep acık zaten
Yemek yapıorum saat 3 e kadar
Saat 4 de esra erol baslıyo onu ızlıyorum 7 e kadar
Aksam oluyo yemek haberler fılan
Pazartesı karadayı
Salı ole bır gecer zamankı
Carsamba hürrem
Persembe hatırlamıorm
Bole bole gunler gecıo valla

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/552638-onerilerinizi-bekliyorum.html

Bu sayfaya bir bak bence güzel öneriler vardı. BUnların dışında ne yapabilirsin? Bol bol yemek tarifi deneyebilirsin hem yeni yemekler öğrenmiş olursun hem de ailenle yaşıyorsan annenin işi azalmış olur. Bol bol yürüyüşe çıkabilirsin. Kendine film listesi yapıp onu izleyebilirsin, birşeyler örmeyi deneyebilirsin, yap-boz yapabilirsin, herhangi bir yabancı dil öğrenmeye başlayabilirsin, kitap okuyabilirsin. Bir de hazır öğrenciyken kendine bir müzekart edinip bol bol gez bence. Zaten istanbuldaysan görülecek birsürü yer var. Dolaş dolaş sıkılmazsın.

Son düzenleme:
Pazartesı karadayı
Carsamba hürrem
Persembe hatırlamıorm

klasikleşmişim gııı bizz tipik ev kadını olmuşuz :27:

Bende genelde evdeyimdir canım. Sınava hazırlanıyorum biliyosun hafta içi sabahları dershanem var bazen etüte kalıyorum 2-3 gibi evde oluyorum.
Bişeyler yiyorum dinleniyorum derken 4 oluyor zaten.
Sonra ya ders çalışmaya başlıyorum yada internete giriyorum. Tabi bu arada 1 haftadır sıklıkla internetteyim ama yarın düzenli olarak ders çalışmaya devam edicem :)
Akşamlarıda annemlerle sohbet ederim tv izlerim falan. Yeni taşındığım için buraya arkadaşım yok zaten çıkarsam annemle çıkıyoruz hafta sonları alışveriş yapıyoruz geziyoruz o şekilde vakit geçiriyorum bende.

benim de derslere bakmam lazım canım iyi olur bakarsam benim de tek arkadaşım var burada geçiririm vaktimi

Pazartesı karadayı
Carsamba hürrem
Persembe hatırlamıorm

hep aynı şeyler hayatımızda değişiklik yok

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/552638-onerilerinizi-bekliyorum.html

Bu sayfaya bir bak bence güzel öneriler vardı. BUnların dışında ne yapabilirsin? Bol bol yemek tarifi deneyebilirsin hem yeni yemekler öğrenmiş olursun hem de ailenle yaşıyorsan annenin işi azalmış olur. Bol bol yürüyüşe çıkabilirsin. Kendine film listesi yapıp onu izleyebilirsin, birşeyler örmeyi deneyebilirsin, yap-boz yapabilirsin, herhangi bir yabancı dil öğrenmeye başlayabilirsin, kitap okuyabilirsin. Bir de hazır öğrenciyken kendine bir müzekart edinip bol bol gez bence. Zaten istanbuldaysan görülecek birsürü yer var. Dolaş dolaş sıkılmazsın.

yok istanbulda değilim burası küçük gezilecek yer yok burada bunları yapıyorum müze hariç soğuk o yüzden evdeyim zaten evde takılırım hep yabancı dil öğrenmeliyim bende

bende aynen açıktan okuyorum evliyim oğlum var şükür diyorum, ama dediğin gibi vakit geçirmek için bişeyler lazım..gurbetteyim ve çok yalnızım..o yüzden enstruman çalmaya karar verdim...eşim ney ile ilgileniyor, bende ilahi eşliğinde def ile ilgileniyorum....
çok stres atıcı bişey, canım sıkıldıkça alıyorum elime hem söylüyorum hem çalıyorum..yeni ritimler öğrendikçe daha bi zevkli oluyor....
sanada tavsiye ederim...

Birşeyler üreterek vaktini değerlendirmelisin. Hem eğlenceli hem işe yarar...

Back
X