Ben Sürekli evdeyim ama sürekli yani sadece markete çıkıyorum. okumuyorum yada çalışmıyorum.
Balkondan başka nadiren alışverişe gidiyorum , sevgilimle sinemeaya yemeğe gidiyorum
evde genelde ben çekmeceleri dağıtım düzenliyorum, mutfagımı dip köşe siliyorum temizliyorum, rafları düzenliyorum, Neresi pisse dagınıksa oraları silip temizliyorum.
Sonra fal sitelere var ücretsiz kahvemi içip kapatıp oralara gönderiyorum. Mynete giriyorum oyun oynuyorum.. ben sana sabahtan yaptıklarımı söyleyeyim;;
Sabah kalkıyorum bi kahve içiyorum balkona çıkıyorum , haberleri izliyorum haberler bitiyor yatagımı ortalıgı toparlıyorum , saat 1 de foxta su gibi başlıyor onu izliyorum bi yandanda bulaşık felan yıkıyorum
Sonra oturuyorum benim karikatür mizah dersi köşem var yeni eski gunumuzun hepsi onalardan birini seçip okuyorum kk giriyorum.
sonra giidip yemeklik alıyorum geliyorum yemek yapıyorum
zaten saat 5 oluyor yemek yiyorum saaat 7 oluyor. Sonra oturuup haberleri izliyorum kapıları açıp evi havalandırıyorum ,
sonra zaten dizilerim başlıyor dizimde yoksa netten cmylmz komedi dükkanı , veya alışverişle ilgili yabancı filimler aşk filimleri
Sonra gecede kk biraz muhappet edip yatıyorum