evde vakit geçirmek

vakit mi geçirmek istiiyorsun çocuk yap :1::1::1::1::1:

şaka tabi :) kitap oku en güzel vakit geçirme aracı

benim bütün vaktimi kızım alıyor genelde
evin işleri
biraz kitap okurum
internette tek takıldığım ve hatta bağımlı olduğum yer burası :ssz:
tv pek izlemiyorum
sabah müge sonra izlemem
ama kızım olmasaydı eğer
soğuk filan dinlemem her gün yürüyüş yapardım

puzzlede yapabilirsin
şu büyük boy yapıldıktan sonra tablo olanlardan
yada örgü öğren eşine kendine atkı ör oda çok keyifli ve stres attırıyor

vakit mi geçirmek istiiyorsun çocuk yap :1::1::1::1::1:

şaka tabi :) kitap oku en güzel vakit geçirme aracı

benim bütün vaktimi kızım alıyor genelde
evin işleri
biraz kitap okurum
internette tek takıldığım ve hatta bağımlı olduğum yer burası :ssz:
tv pek izlemiyorum
sabah müge sonra izlemem
ama kızım olmasaydı eğer
soğuk filan dinlemem her gün yürüyüş yapardım

puzzlede yapabilirsin
şu büyük boy yapıldıktan sonra tablo olanlardan
yada örgü öğren eşine kendine atkı ör oda çok keyifli ve stres attırıyor

verdiğiniz fikirlere uyucam teşekkürler biraz da tembellik var:9:

kızlar gündüz ve akşam neler yaparsınız nasıl vakit geçirirsiniz evde ben sıkılıyorum evde açıktan okuyorum ders çalış ev işi yap internette zaman geçiriyorum hep aynı çok nadir dışarı çıkarım şuan gençlik merkezine gitmek istiyorum kurslar falan var internette nereleri gezersiniz neler yaparsınız gelin paylaşalım fikir verelim birbirimize

tüm gün evdeyim kk face facedeki oyunlar netteki mynet gazete tv radyo bi bakmışım akşam olmuş

şuan için evde çok güzel vakit geçiriyorum zaten dışarı çıkmayıda pek sevmem

sabah kahvaltı evi topla et aöf ye çalışıyorum internete takılıyorum takı yapıyorum ve satıyorum akşamlarıda genellikle 8 den sonra film izlerim netten h.sonlarıda işe gidiyorum öyle geçiyo zaman

netten oyun oynamak istiyosanda oyunskor.com da akıllı salyangoz oyunu var çok güzel oyna sende çok beğenirsin:52:

şuan için evde çok güzel vakit geçiriyorum zaten dışarı çıkmayıda pek sevmem

sabah kahvaltı evi topla et aöf ye çalışıyorum internete takılıyorum takı yapıyorum ve satıyorum akşamlarıda genellikle 8 den sonra film izlerim netten h.sonlarıda işe gidiyorum öyle geçiyo zaman

netten oyun oynamak istiyosanda oyunskor.com da akıllı salyangoz oyunu var çok güzel oyna sende çok beğenirsin:52:

teşekkürler bakarım oyuna bende aynı ev işi kahvaltı ders öle geçiyor zaman işte daha değişiklik yok

ben de seninle aynı durumdayım. kpss ye çalışıyorum ama boş zamanlarımda da yapcak bişeyler olsun istiyorum.
benim de girdğim tek yer burası. eskiden sözlük yazardım ama şimdilerde ondan da sıkıldım.
çizbakalım diye bi oyun var. istersen ona bi bak. çok eğlenceli bi oyun.
arada kitap okuyorum tv izliyorum günlerim öyle geçiyo.
yapcak başka bişey bulursam sana da haber veririm. :)

kızlar gündüz ve akşam neler yaparsınız nasıl vakit geçirirsiniz evde ben sıkılıyorum evde açıktan okuyorum ders çalış ev işi yap internette zaman geçiriyorum hep aynı çok nadir dışarı çıkarım şuan gençlik merkezine gitmek istiyorum kurslar falan var internette nereleri gezersiniz neler yaparsınız gelin paylaşalım fikir verelim birbirimize

benim için evde zaman nasıl hızlı geçiyor bilsen..şöyle 5dk oturabilsem diye düşünüyorum. ama senin yaşlarındayken okul dışında zamanı ne kadar boş harcamışım diyorum..işte sen tam bu noktadasın bence... evde zaman geçirmek zorunda değilsin. evdeyken kitap oku ama dışarıda yapılacak çok şey var. ciddi olarak bir sporla uğraşabilirsin. üniversitelerin bazı kulüpleri var ilgi alanına göre buna benzer etkinliklere katılabilirsin. hem çevren olur, hem de sana neler katar neler...

çevrede kimseyi tanımıyorum evden de dışarı bişey ihtiyaç olmadıkça çıkmıyorum ama evde vakit geçirmeyi çok seviyorum önceleri ben de sen gibi sıkılırdım sonra alıştım sabah eşimi işe gönderip çay keyfi yaparım kk da dolaşarak bi yandan sabah haberleri açık olur sonra kalkarım evi toparlarım iş güç biter otururum tv başına bir yandan işleme işlerim etamin yaptım şimdi nakış yapıyorum kasnakta setler var ondan aldım örgü örüyordum ondan önce sıkılırsam kitap okurum kalkarım yemek yaparım o orda pişerken bi internete girerim yine kk en iyi arkadaşım zaten :) bi çay ya da kahve kendi kendime fal bakarım:) valla nasıl akşam olur anlamam akşam dizi zamanı eşimle ohh daha ne olsun bir işe girersem bu günleri çok özlerim heralde :6: hatta şimdi derya baykal başlıcak işleme yaparım karşısında saçımda da şuan kırıklar için kür var:) kendimle evimle kocamla uğraşıp duruyorum işte memnunum

Back
X