- Konu Sahibi manolya_1991
Birşeyler üreterek vaktini değerlendirmelisin. Hem eğlenceli hem işe yarar...
bulabilsem.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşeyler üreterek vaktini değerlendirmelisin. Hem eğlenceli hem işe yarar...
vakit mi geçirmek istiiyorsun çocuk yap
şaka tabi :) kitap oku en güzel vakit geçirme aracı
benim bütün vaktimi kızım alıyor genelde
evin işleri
biraz kitap okurum
internette tek takıldığım ve hatta bağımlı olduğum yer burası
tv pek izlemiyorum
sabah müge sonra izlemem
ama kızım olmasaydı eğer
soğuk filan dinlemem her gün yürüyüş yapardım
puzzlede yapabilirsin
şu büyük boy yapıldıktan sonra tablo olanlardan
yada örgü öğren eşine kendine atkı ör oda çok keyifli ve stres attırıyor
kızlar gündüz ve akşam neler yaparsınız nasıl vakit geçirirsiniz evde ben sıkılıyorum evde açıktan okuyorum ders çalış ev işi yap internette zaman geçiriyorum hep aynı çok nadir dışarı çıkarım şuan gençlik merkezine gitmek istiyorum kurslar falan var internette nereleri gezersiniz neler yaparsınız gelin paylaşalım fikir verelim birbirimize
tüm gün evdeyim kk face facedeki oyunlar netteki mynet gazete tv radyo bi bakmışım akşam olmuş
anladım benimde aynı sizin gibi öle işte yapacak başka bir şey yok
evet ben engelli olduğum için tüm günüm evde geçiyor arada el işi yaparım ama en çok nette zaman geçiririm
şuan için evde çok güzel vakit geçiriyorum zaten dışarı çıkmayıda pek sevmem
sabah kahvaltı evi topla et aöf ye çalışıyorum internete takılıyorum takı yapıyorum ve satıyorum akşamlarıda genellikle 8 den sonra film izlerim netten h.sonlarıda işe gidiyorum öyle geçiyo zaman
netten oyun oynamak istiyosanda oyunskor.com da akıllı salyangoz oyunu var çok güzel oyna sende çok beğenirsin![]()
kızlar gündüz ve akşam neler yaparsınız nasıl vakit geçirirsiniz evde ben sıkılıyorum evde açıktan okuyorum ders çalış ev işi yap internette zaman geçiriyorum hep aynı çok nadir dışarı çıkarım şuan gençlik merkezine gitmek istiyorum kurslar falan var internette nereleri gezersiniz neler yaparsınız gelin paylaşalım fikir verelim birbirimize