Evde yalnız kalmak

Hazz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
49
16
3
31
1 hafta boyunca evde tek başınayım. Arkadaşlarım çalışıyor ben işsizim. Evde o kadar çok sıkıldım ki şimdi bir de yalnız olma düşüncesi beni boğuyor. Evde oturduğum yerde dilimi geliştirmeye çalışıyorum. Ama o da en fazla 1 2 saatimi alıyor geri kalan zamanlarda yine boşum. Elimden öyle örgü işi vs de gelmez hiç beceremem. Kitap film derken yine zaman geçiyo. Ama ben devamlı yapabileceğim bir hobi arıyorum uzun zamanımı alan sıkılmayacağım birşey. Küçük yerde yaşıyorum kurs tiyatro sinema gibi imkanlarım zaten yok. Kafayı yemek üzereyim nasıl vakit geçirebilirim? Siz yalnız kalınca neler yapıyorsunuz yardımcı olun lütfen. Bunalıma girmek istemiyorum.

1 hafta boyunca evde tek başınayım. Arkadaşlarım çalışıyor ben işsizim. Evde o kadar çok sıkıldım ki şimdi bir de yalnız olma düşüncesi beni boğuyor. Evde oturduğum yerde dilimi geliştirmeye çalışıyorum. Ama o da en fazla 1 2 saatimi alıyor geri kalan zamanlarda yine boşum. Elimden öyle örgü işi vs de gelmez hiç beceremem. Kitap film derken yine zaman geçiyo. Ama ben devamlı yapabileceğim bir hobi arıyorum uzun zamanımı alan sıkılmayacağım birşey. Küçük yerde yaşıyorum kurs tiyatro sinema gibi imkanlarım zaten yok. Kafayı yemek üzereyim nasıl vakit geçirebilirim? Siz yalnız kalınca neler yapıyorsunuz yardımcı olun lütfen. Bunalıma girmek istemiyorum.
Aynısı bende de var küçük yerde yaşıyorum gidip hava alıp çay icebilecegim hiç bur yer yok millet hafta sonu bişeyler yaparken ben evde tek başına kafayı yiyorum :(

Resim yapmak olmadi heykel cunku ciddi ciddi uzun ugras vriyorsunuz birde kolye -kupe yapabilirsiniz cesitli videolar da var. Ben izlemeyi bile seviyorum.

Aynısı bende de var küçük yerde yaşıyorum gidip hava alıp çay icebilecegim hiç bur yer yok millet hafta sonu bişeyler yaparken ben evde tek başına kafayı yiyorum :KK43:
Valla bende kafayı yemek üzereyim artık sıkıldım hiç bişey bulamıyorum yapıcak

Resim yeteneğim de hiç yok nasıl yapabilirim ki başka acaba

Simdi yetenek onemli olabilir ama teknikleri var gelistirerek guzellesiyor zaten ben gelistirme safasinda birakmasaydim ck iyi ilerlemistim.
Birde bunu boyamak vs cok eglenceli. Guzel kitaplarla ve khveyle yanliz klmak ne guzel bir his olurdu.
Bunun disinda buyuk bir puzzle yapabilirsiniz. Seramik boyayabilirsiniz.

Şöööle 2000 parçalık pazzel alın bakın zaman nasıl geçiyor birde müzik açın süper stres sıkıntı düşünce kalmıyor bir parça daha bulayım sevdasından :halay: tavsiye ederim kışın benim vazgeçilmezim

Simdi yetenek onemli olabilir ama teknikleri var gelistirerek guzellesiyor zaten ben gelistirme safasinda birakmasaydim ck iyi ilerlemistim.
Birde bunu boyamak vs cok eglenceli. Guzel kitaplarla ve khveyle yanliz klmak ne guzel bir his olurdu.
Bunun disinda buyuk bir puzzle yapabilirsiniz. Seramik boyayabilirsiniz.
İnteenetten tekniklerini inceleyip deneyebilirim. Çok teşekkür ederimmm

Ya puzzle yada bebek bakın:/
Zamanın nasıl gectigini anlamazsınız

Örgü bebek kitleri satılıyor , nasıl yapıldıkları ile alakalı bir sürü videolar anlatımlar var
En güzel oyalanma taktiği el işleri
Gönlünüze göre bir kaç hobi edinebilirsiniz umarım

Şuan pek vaktim yok ama eskiden etamine sarmıştım. Tavsiye ederim, çok zevklidir. Öyle klişe çiçek böcek işlemiyordum. İnternetten anime, çizgi film, film karakterleri örnekleri bulup, onları işliyordum filan. Bir de spor yapmanızı tavsiye ederim. Zaman alması bir yana, ruh halinizi de olumlu yönde etkiler.

bekarken 2.5 sene yalnızdım. evim 1+1 di. kedilerim vardı 2 tane. onlarla takılırdım. çıkar gezerdim bunalınca. bir de ben dikiş dikmeye yetenekliyimdir. makina almıştım kendime ferace baş örtü falan dikerdim. hatta satışını bile yaptığım oldu. kitap okurdum vs derken zaman geçiyordu. tabi ben 8 5 çalışıyordum orası ayrı.

Back
X