- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Ya belki kötu dusunuyorum ama aynısı benim annem icin de geçerli yani, erkek arkadaşım var diye tamam babama karşı idare ediyor beni ama cok cektim yani sureklı baskı stres terslemeler hep böyle nasıl desem alttan alta laf sokmalar iste sen böyle değildin bozuldun iyice açıldın birden falan. Erkek arkadaşıma gidicem mesela sanki geneleve gidiyormuşum gibi tepkiler abartı seyler falan. Haftada bir görussen yeter yok cok yüz verme o bu. Mesela haftasonu İstanbul’a yakın bir yere gidiyoruz göl orman yürüyüş falan hani huzurlu bir yer, sabah evden cıkarken bile neden bu kadar erken gidiyorsun yok neden sen ayağına gidiyorsun, kahvaltıya gidicez yani öğleden sonra mı gidiyim, ya da ben ona gidiyorum oradan onun arabasıyla gidiyoruz o gelip beni evden alsa sonra eve bıraksa aksam da bana güvenlikler görecek diye baskı yapıyor hayır guvenlıkler görse nolur cok da umrumdaydı guvenlıklerin ne düşündüğü babana söylerler diyor bin kişi yaşıyor adamlar da gidip babama söyleyecekti zaten. Kızlar evlenince de biraz artık evden yük azaldı artık kocası ayrı evı var gitti falan diye belki de mutlu oluyorlar rahatlıyorlar simdi istediği kadar sevgi gösterebilir nasılsa sen artık baska soyaddansın baska ailedensin zahmetsiz olur yani sevgi göstermesi, ben öyle hissediyorum kendim için en azından en güzel sevgi uzaktan sevmek herhalde :/Evet yaa geç kalksam laf ederdi kahvaltıda öncw duş alsam off otur ye toplucam diye kızardı.
Onca çeyize ne gerek ne değil ben tek başıma aldım tek başıma koliledim. Yıkancak şeyleri tek başıma yıkayıp tek başıma ütüledim. Eli ayağı herkesin tutuyorken neye gerek şimdi burda olmasına.