• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde yalnız olmayı seviyorum. Ama...

Evet yaa geç kalksam laf ederdi kahvaltıda öncw duş alsam off otur ye toplucam diye kızardı.

Onca çeyize ne gerek ne değil ben tek başıma aldım tek başıma koliledim. Yıkancak şeyleri tek başıma yıkayıp tek başıma ütüledim. Eli ayağı herkesin tutuyorken neye gerek şimdi burda olmasına.
Ya belki kötu dusunuyorum ama aynısı benim annem icin de geçerli yani, erkek arkadaşım var diye tamam babama karşı idare ediyor beni ama cok cektim yani sureklı baskı stres terslemeler hep böyle nasıl desem alttan alta laf sokmalar iste sen böyle değildin bozuldun iyice açıldın birden falan. Erkek arkadaşıma gidicem mesela sanki geneleve gidiyormuşum gibi tepkiler abartı seyler falan. Haftada bir görussen yeter yok cok yüz verme o bu. Mesela haftasonu İstanbul’a yakın bir yere gidiyoruz göl orman yürüyüş falan hani huzurlu bir yer, sabah evden cıkarken bile neden bu kadar erken gidiyorsun yok neden sen ayağına gidiyorsun, kahvaltıya gidicez yani öğleden sonra mı gidiyim, ya da ben ona gidiyorum oradan onun arabasıyla gidiyoruz o gelip beni evden alsa sonra eve bıraksa aksam da bana güvenlikler görecek diye baskı yapıyor hayır guvenlıkler görse nolur cok da umrumdaydı guvenlıklerin ne düşündüğü babana söylerler diyor bin kişi yaşıyor adamlar da gidip babama söyleyecekti zaten. Kızlar evlenince de biraz artık evden yük azaldı artık kocası ayrı evı var gitti falan diye belki de mutlu oluyorlar rahatlıyorlar simdi istediği kadar sevgi gösterebilir nasılsa sen artık baska soyaddansın baska ailedensin zahmetsiz olur yani sevgi göstermesi, ben öyle hissediyorum kendim için en azından en güzel sevgi uzaktan sevmek herhalde :/

Herkesin gorusu baska oluyor. Kendi annenizle kendiniz konussaniz anneniz kirilir. Bir anneniz daha olmayacak kiymetini bilin hazir yaninizdayken derim. Valla annem senelerce benle yasadi ben bekarken gık demedi. 😊Yalnizligi bende cok seviyorum ama simdi evliyim esim yokken bi on on bes gun yalnizim bahanesiyle ben istiyorum evimde kalmasini cok mutlu oluyorum basimin ustunde her zaman yeri var ailemin de, esimin ailesinin de.
Yaslandiklarina buyudukce sahit oluyoruz ve bu beni cok uzuyor. elimden gelse koca bi ciftlikte tum sevdgm aile bireyleriyle yasarim. Ama kendime ait 1 2 saat takilmalik ozel alanimi da illaki yaratirim.Annemi evimde cok kaliyo diye istemiycek olsam o bunu bilse vicdan azabindan ölrdum heralde. Anneniz bi sure misafirmis sizde bence misafirinizi iyi agirlayin derim. :)

Büyük ihtimal kendi ailesi geldim sende aynı şekilde kalmalarını iste diye yapıyordur, merak etme kaynana gelipde sorunlar baş gösterimi eşimde evde bunlara şahit olduğu zaman gelip gitmeler azalır yada sıfırlanır😀

Ben de 9 aylık evliyim annem bende sadece iki kere kalmıştır. O da çok önemli bir ameliyat geçirdiğim için. ( Farklı şehirlerde olmamıza rağmen ) bu konuda annenizin düşünmesi lazım ben de olsam anneme '' bizde çok kalma" diyemezdim asla. Veya eşinize tatlı dille '' misafirlerin başımın üzerinde yeri var ama daha çok yeni evliyiz önce biraz biz bize vakit geçirsek, ben eşimle yalnız kalmayı çok özlüyorum" diyebilirisniz. Misafir çok severim ama aylarca kalmak nedir? Uzak olun tatlı olun.

eşinizin asıl düşüncesi ne merak ettim açıkçası. yeni evli çift birbirine alışmak ister, başbaşa kalmak ister ama sizde bu yok. hadi eşiniz davet ediyor, gelip 2 ay kalanda da mı hiç akıl yok:işsiz:

Ailelerden uzakta yaşayan biri olarak yatılı misafirin ne kadar zor olduğunu biliyorum. En son kp geldi 18 gün kalmıştı artık saatleri sayar olmuştum. Bu gelen kişinin iyiliği-kötülüğü-karakteri vs. alakalı bi durum değil. Aynı evin içinde günlerce birini veya birilerini misafir gibi ağırlamak hücrelerimi yaşlandırıyor

Eşinize neden söyleyemiyorsunuz, aynen buraya yazdığın gibi sen işe gidiyorsun evde ben misafircilik oynuyorum diceksiniz. Belki adamın haberi bile yok, annen yanında diye mutlu olduğunu sanıyodur

Back
X