• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde yalnız olmayı seviyorum. Ama...

Anneleri de anlamıyorum. Yani neden bir ortası yok. Ya hic gelmezler. Ya gelince gitmezler. Ikisi de çekilir dert değil

annemler evime 3 kere geldiler

başka şehirde oturuyoruz

birinde görümcem evlendi 5 gün kaldılar zira düğün sonrası ben tatile gittim

birinde oğlumun doğumuna geldiler 23 gün kaldılar bizden kuzenimin düğününe gittiler

sonuncuda ziyarete geldiler babam rahatsızlandı bir ayı geçti

ama evde hepimiz dağıldık, bunaldık

keyfi aylarca nasıl kalınır ki

ya misafir iyi hoş da yük olduktan sonra hiç çekilmiyor.
anneniz keşke size yardım etse evi kendi evi gibi benimsese, ya da eşinizin kız kardeşi evi çekip çevirse eminim siz de yorulmazdınız hoşunuza bile giderdi. : (

Merhabalar 1 yıllık evliyim. Bunun 6 ayı yalnız geçmedi... Evde biri varken evişide bitmiyor. Yok uyuyolar yok bizim alışma düzenimiz dışında sofra kur kaldır yıka...

Eşimde bende gurbeteyiz kimsemiz yok ama. Eşim kızkardeşini çağırdı. 2 ay eşimin kız kardeşi bizdeydi o gitti 10 gün sonra annemler geldi annem geleli 20 gün oldu ama sıkıldım. Eşim annemide bırakmıyor 3 ay kal gidersin diyo. O rahat tabi işe gidiyor düzenind değişiklik yok. Eşimede birşey diyemiyorum. Geçmişte bana herşeye bağıran kadın damadı için melek oldu.

Kayınvalidemide kayınpederim bıraksa oda gelir kalır gitmez...

Millet gurbette annesi kayınvalidesi ev hanımı ama gelmiyolar böyle uzun ben niye böyle

Evde yalnız olmayı seviyorum. Sevmek ayrı eve misafir olmak ayrı annemi de görümcemide kayınvalidemi de çok seviyorum ayrı ayrı ama herşeyin azı tatlı değilmi?

Bir fenomen var ailesi yurtdışında onlar bile tr gelince 1 hafta kalıp gittiler. Annesi azı tatlı herşeyin herkesin kendi hayatı var dedi videoda ben şok....

Annem aynı şehirde olsak sizden çıkmam dedii yaa..
O kadar iyi anlıyorum ki annemler istabuldayken yanıma gelmişti 1ay kaldılar en son kavga etmiştim küs ayrılmıştık sonra vicdan azabı çektim. Daha sonrada eşimin halası kocası ve çocukları emrivaki şekilde bana şehir dışından gelip 1 hafta kalmaya başladılar önceleri yeni gelinim diye çok iyi davranıyordum sonra cinler teoeme çıktı sabah uyanmamaya başladım kahvaltıyı kendileri hazırlayıp kendileri yapıyordu sürekli gün içinde başım ağrıo diyip odama çekildim onlar otururken çok kirlendi ev diyip süpürgeyi ayaklarına vura vura vura temizlik yaptım. En son geçen sene geldiler açmısınız diye sormadım bile uzandım kanepeye televizyon izledim. Çok şükür anladılar sanırım bu sene gelmediler. Eşimede dedim bidaha istemiyorum bu şekilde diye oda aradıklarında hiç gelin falan demiyor artık. Eve yatılı gelen akraba hiç sevmiyorum bende düzenim bozuluyor. Kötü davranmayı dene hoş değil ama en azından anlarlar ve bidaha gelmek istemezler.

G

Görüyo musun milana abla.

Alt sokakta oturan annemi kendi evime silah zoruyla getiriyorum.

Bi keresinde babam yoktu. Annemi zorla yatırdım bende. Sabah 6 da kalkıp koşa koşa evine gitmiş.

Olay annemin deyimiyle tam da şu ;

Kimisi su bulup içemez
Kimisi köprü bulup geçemez.

Bizim ailede kimsenin evinde kalamama hastalığı var. Hayatta bi yerde 2 ay kalamam. Çatlarım.

Anneleri de anlamıyorum. Yani neden bir ortası yok. Ya hic gelmezler. Ya gelince gitmezler. Ikisi de çekilir dert değil

Bizim aile de oyledir , bende oyleyim
Küçükken babamın ailesinin evine giderdik baska sehirde yani dedemin evine , uc gun kalir donerdik bizim aileye gore yatilimisafirlik sadece aile evine yapilir ve max 3 gun kalinir
Ben bdv de gordum ilk defa insanlarin evinde aylarca kalindigini , nasil rahat ediyorlar anlamak mumkun degil
Ben bir aydir turkiyedeyim annemin evinde bazi zorunlu saglik ve is durumlarindan dolayi kalmak zorunda kaldik, zaten yazlik site vs hani evde de oturmuyoruz hic yatmadan yatmaya giriyoruz nerdeyse ama inanilmaz mutsuzum , her gece sinir krizi geçirip kocama cemkiriyorum yeter artık gidelim diye 🤦🏼‍♀️

Eşinizle konuşun. Bu ınsanalr ne kadar rahat başkasının evinde kalabiliyorlar.. Ben kvde dahil hicbir yerde 2 ay kalmadim kalamam. Ben evde esimle tek olsam akşam yemeğine menemen yapıp yeriz ama evde misafir varsa bunu yapamazsın. Canım istemez mutfağı bırakırım misafir varken sonrasında çay faslı vs olur bunu yapamazsın. Bazen 12 de kahvaltı yaparım evde başkaları varken bunu yapamazsın. Kv bize geldi onlar varken uzanıp tv izleyemezsin vs vs herkesin her evin kendi düzeni var.
Ne başkasında öyle yatılı kalırım ne de başkasının uzun süre bende kalmasını isterim.

annemler evime 3 kere geldiler

başka şehirde oturuyoruz

birinde görümcem evlendi 5 gün kaldılar zira düğün sonrası ben tatile gittim

birinde oğlumun doğumuna geldiler 23 gün kaldılar bizden kuzenimin düğününe gittiler

sonuncuda ziyarete geldiler babam rahatsızlandı bir ayı geçti

ama evde hepimiz dağıldık, bunaldık

keyfi aylarca nasıl kalınır ki
Bende anlamıyorum kayınvalidemlere 2 haftalığına gittik 9. Gün işin tatlı tadı bitmişti evimi aşırı derece de özledim... Onlar burda 2 hafta kaldı kadın su gibi geçti zaman keşke kalsam diye eşine ısrar etti ama bırakmadı kayınpederim

Öyle uzun kalmalara ben de karşıyım, ne kadar severseniz sevin rahatsızlık veriyor haklısınız. Gelene git demek çok zor. Ben bu coronada rahat ettim vallahi ne yalan söyleyim, coronayı bahane edin gelmesinler.

O kadar iyi anlıyorum ki annemler istabuldayken yanıma gelmişti 1ay kaldılar en son kavga etmiştim küs ayrılmıştık sonra vicdan azabı çektim. Daha sonrada eşimin halası kocası ve çocukları emrivaki şekilde bana şehir dışından gelip 1 hafta kalmaya başladılar önceleri yeni gelinim diye çok iyi davranıyordum sonra cinler teoeme çıktı sabah uyanmamaya başladım kahvaltıyı kendileri hazırlayıp kendileri yapıyordu sürekli gün içinde başım ağrıo diyip odama çekildim onlar otururken çok kirlendi ev diyip süpürgeyi ayaklarına vura vura vura temizlik yaptım. En son geçen sene geldiler açmısınız diye sormadım bile uzandım kanepeye televizyon izledim. Çok şükür anladılar sanırım bu sene gelmediler. Eşimede dedim bidaha istemiyorum bu şekilde diye oda aradıklarında hiç gelin falan demiyor artık. Eve yatılı gelen akraba hiç sevmiyorum bende düzenim bozuluyor. Kötü davranmayı dene hoş değil ama en azından anlarlar ve bidaha gelmek istemezler.

Aynen bazen canım yemek yapasım gelmiyor mutfağı toplayazım gelmiyor ama evde misafir olunca mecbur topluyorum. Temizler arkamdan laf ederler

Öyle uzun kalmalara ben de karşıyım, ne kadar severseniz sevin rahatsızlık veriyor haklısınız. Gelene git demek çok zor. Ben bu coronada rahat ettim vallahi ne yalan söyleyim, coronayı bahane edin gelmesinler.
1 yıllık evliyim annemin 3. Gelişi
Korona olmasa 5. Gelişi olurdu bu eminim

Aynen bazen canım yemek yapasım gelmiyor mutfağı toplayazım gelmiyor ama evde misafir olunca mecbur topluyorum. Temizler arkamdan laf ederler
Hiç düşünme ben çok temizimdir her gelip gittiklerinde çok temiz evi diye anlatırşarmış herkese. Sonra dedim kendi kendime temiz deseler ne demesler ne ben kendimi biliyorum hiç ilgilenme hasta ol durduk yere bıkıp giderler bidahada utanırlar gelmezler. Sen kendinden düşün rahat edemediğin bi eve gidermisin gitmezsin onlarda rahat edemesinler.

Yeni evli bir çift olarak eşinizin eve sürekli yatılı misafir çağırması o kadar saçma ki. Ben yerinizde olsam altında bi şey arardım sanırım. Misafirlik dediğin en fazla 1 hafta olur. Siz böyle susarsanız daha çok misafir ağırlarsınız.

2 ay başkasının evinde şahsen her gün bal kaymakta yesem evim gibi hiç bir yer olamaz rahat etmem , birde empati kurarım , ailenin düzenini bozuyorum diye , insanlardaki bu rahatlığı vurdumduymazlığı anlamıyorum ,
Aynısı onların başına gelse acaba nasıl davranırlar , insanlarımızda ya empati duygusu eksik yada para durumu zayıf başkasının ocağında kaynayan yemeğe muhtaç bunun başka izahatı yok gibi , allah sana sabır versin

Belki onlar sizin bu durumdan hoşnut olduğunuzu düşünecekler. Gurbette yalnız bırakmıyoruz diye düşünecekler.

Siz bu duruma el koyun bence. Eşinize alttan söyleyin uzun süreli misafir istemediğinizi.

Arzulamak geceleri oluyor.. Anneöin yanında öper arada sarılır..

Sarılıp film izlemekse ikimizde yapamıyoruz öyle koltukları geniş seçmemişiz 😂

O zaman yatak odasından ve gece karanlığından sıkılmadın mı yiğido de 😬 Yani koltuk şart değil yere bi battaniye iki yastık da atılırdı 🙏 :)

Çenesi düşüktür biraz laf arasında çağırcam da @mutsuzhayalperest istemiyor der direk

Evet istemeyebilirsin. Hakkin degilmi kendi evinde rahat etmek?
Evde is bölümu yok, adam evi otel gibi kullaniyor. Üstelik sürekli milleti cagiriyor, sana daha cok is cikiyor.

Bir defa bile sana ne istedigini sormuyor. Senin mutlulugunu dusunmuyor. Onu birak, görünüste seninle yanliz bile kalmak istemiyor.

Yerinde olsam esimle sert konusurdum artik. Gerekirse cingar cikarirdim. Kendini bu kadar ezdirme. O eve bir düzen girmeli. Esin ev islerinide yapacak ve sen istemeden kimse yatili kalamaz. Dişlerini biraz göster.

bu hayatta en en sevmediğim şey yatılı misafir helede kışın ,
herkes evine gitsin arkadaş kimsenin evinin suyu çıkmadı ,

Eşimde evde hep biri olsun diye isteyen biri yaa evlenmeden neden anlamadımki bunj neyden anlıycaktım. Annemde olsa suyu çıktı. Görümcem 2 ay kaldo ama 25 günü başka yerlerde geçti. Kalan günlerdede gitceği tarih belliydi ondan sabrettim. Ama annem 1 aydır burda belli değil daha

Evet istemeyebilirsin. Hakkin degilmi kendi evinde rahat etmek?
Evde is bölümu yok, adam evi otel gibi kullaniyor. Üstelik sürekli milleti cagiriyor, sana daha cok is cikiyor.

Bir defa bile sana ne istedigini sormuyor. Senin mutlulugunu dusunmuyor. Onu birak, görünüste seninle yanliz bile kalmak istemiyor.

Yerinde olsam esimle sert konusurdum artik. Gerekirse cingar cikarirdim. Kendini bu kadar ezdirme. O eve bir düzen girmeli. Esin ev islerinide yapacak ve sen istemeden kimse yatili kalamaz. Dişlerini biraz göster.

Annem evdeyken nasıl konuşcam :( kavgada duyarsa kırılır herşey kötü olur

Back
X