- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.079
- 1.123
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Eşinize kibarca anlatın buraya yazsıklarınızı, gideceğim diyeni zorla tutmasın. Siz yalnız kalmayın diye yapıyordur büyük ihtimalle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evi derletie toplatır buzluğu doldurup geri gelirrrrrAnne ben sıkıldım buradan birazda memlekete gidelim de bir hafta kalın sonra tekrar sizinle gelmek istemez herald![]()
Oda öyle söylüyor gelen giden yok yalnız işte kalın burda diyeEşinize kibarca anlatın buraya yazsıklarınızı, gideceğim diyeni zorla tutmasın. Siz yalnız kalmayın diye yapıyordur büyük ihtimalle.
Sizin ne düşündüğünüzü bilmesi gerekiyor. Konuşun onunla. Buraya yazarak çözemezsiniz.Oda öyle söylüyor gelen giden yok yalnız işte kalın burda diye
Tek çocuk musunuz kardeşlerinizden yardım isteseniz onlar çağırsa annenizi birazda.Evli değilim ama dedem bu sene vefat etti misafirhanemiz olmasına rağmen babaannemi bizde kalmasına ikna edemedik,hatta kardeşimin bekar evinde bile kalırken gün sayar annem ben de bizimkilerin bu huyundan şikayetçiydim ilginç gerçekten annenizin çok çevresi yok anlaşılan yalnız hissediyor olmalı kendisini.Evi derletie toplatır buzluğu doldurup geri gelirrrrr
Sizin ne düşündüğünüzü bilmesi gerekiyor. Konuşun onunla. Buraya yazarak çözemezsiniz.
Benim ablam gayet yakında oturuyor, (koronadan önce) ayda bir onlar gelirdi, ayda bir biz giderdik. Şimdi korona çıktı, geçtiğimiz 6 ayda toplam görüşümüz ya iki ya üç.
Yani bize yetiyor, yeğen de var üstelik arada. Yine de bana normali bu gibi geliyor. Herkesin kendi düzeni var. Gidersin,yolun uzaktır o gece kalırsın ama haftalarca,aylarca kalmak ne demek ya?
Benim bir arkadaşım vardı. Annesi de kaynanası da aynı mahalleden. Kendi de aynı mahalleden ev tuttu. Evlendi ya, her hafta iki gün onun ailesinde kaldılar, iki gün erkek ailesinde
Sebep de yok, hesapta aileler çok seviyormuş,ısrar ediyormuş.
Sonuç ne oldu? Millet birbirine doldu durdu,'senin annen şöyle,asıl senin annen şöyle' kavgasiyla ömür geçiriyorlar. Yani bunca mıçmıç yakın iliskiye ne gerek var ki?
Ben de hiç sevmem açıkçası .
Yaa gerçekten öyle kalmayan yaşlılara hayranım valla. Allah gecinden versin ama Kayınpederim yada babama birşey olsa ikiside tek yapmazlar asla eşimde tek bırakmaz... Birlik yaşamaya döner iş yani... Ağzımı tek kelime açsam herkes beni kötülerrr bunu anladım.Tek çocuk musunuz kardeşlerinizden yardım isteseniz onlar çağırsa annenizi birazda.Evli değilim ama dedem bu sene vefat etti misafirhanemiz olmasına rağmen babaannemi bizde kalmasına ikna edemedik,hatta kardeşimin bekar evinde bile kalırken gün sayar annem ben de bizimkilerin bu huyundan şikayetçiydim ilginç gerçekten annenizin çok çevresi yok anlaşılan yalnız hissediyor olmalı kendisini.
Annem evdeyken nasıl konuşcamkavgada duyarsa kırılır herşey kötü olur
süpürge olayi beni bitirdiO kadar iyi anlıyorum ki annemler istabuldayken yanıma gelmişti 1ay kaldılar en son kavga etmiştim küs ayrılmıştık sonra vicdan azabı çektim. Daha sonrada eşimin halası kocası ve çocukları emrivaki şekilde bana şehir dışından gelip 1 hafta kalmaya başladılar önceleri yeni gelinim diye çok iyi davranıyordum sonra cinler teoeme çıktı sabah uyanmamaya başladım kahvaltıyı kendileri hazırlayıp kendileri yapıyordu sürekli gün içinde başım ağrıo diyip odama çekildim onlar otururken çok kirlendi ev diyip süpürgeyi ayaklarına vura vura vura temizlik yaptım. En son geçen sene geldiler açmısınız diye sormadım bile uzandım kanepeye televizyon izledim. Çok şükür anladılar sanırım bu sene gelmediler. Eşimede dedim bidaha istemiyorum bu şekilde diye oda aradıklarında hiç gelin falan demiyor artık. Eve yatılı gelen akraba hiç sevmiyorum bende düzenim bozuluyor. Kötü davranmayı dene hoş değil ama en azından anlarlar ve bidaha gelmek istemezler.
Merhabalar 1 yıllık evliyim. Bunun 6 ayı yalnız geçmedi... Evde biri varken evişide bitmiyor. Yok uyuyolar yok bizim alışma düzenimiz dışında sofra kur kaldır yıka...
Eşimde bende gurbeteyiz kimsemiz yok ama. Eşim kızkardeşini çağırdı. 2 ay eşimin kız kardeşi bizdeydi o gitti 10 gün sonra annemler geldi annem geleli 20 gün oldu ama sıkıldım. Eşim annemide bırakmıyor 3 ay kal gidersin diyo. O rahat tabi işe gidiyor düzenind değişiklik yok. Eşimede birşey diyemiyorum. Geçmişte bana herşeye bağıran kadın damadı için melek oldu.
Kayınvalidemide kayınpederim bıraksa oda gelir kalır gitmez...
Millet gurbette annesi kayınvalidesi ev hanımı ama gelmiyolar böyle uzun ben niye böyle
Evde yalnız olmayı seviyorum. Sevmek ayrı eve misafir olmak ayrı annemi de görümcemide kayınvalidemi de çok seviyorum ayrı ayrı ama herşeyin azı tatlı değilmi?
Bir fenomen var ailesi yurtdışında onlar bile tr gelince 1 hafta kalıp gittiler. Annesi azı tatlı herşeyin herkesin kendi hayatı var dedi videoda ben şok....
Annem aynı şehirde olsak sizden çıkmam dedii yaa..
Evet anlamıcakÇok saçma
Çok
Eşin de seni anlayacağa benzemiyor , anne baba hakkı ndan giriyor konuya ,
Kendini onlara adasaydı evlenmeseydi madem
Bizde 1 ay kaldı aslında. 1ayında şehir dışındaydık... Ve gitceğş gün beelliyydi ondan sabrettim sanırım.kiz kardesi nasil 2 ay kalir o konuda haklisinz ama kendi öz annenizden de sıkılmanız cok saçma bende gurbetteyim turkiye de değilim annem buraya gelse bir sene kalsa gozume gorunmez hatta yetmez bana. Kiymet bilmiyorsunuz cok yazik
Evet yaa geç kalksam laf ederdi kahvaltıda öncw duş alsam off otur ye toplucam diye kızardı.Bizim bu Türk aile yapısını anlamıyorum bekarken kozlarına yapmadığını bırakmayan anneler Kızlar evlendikleri zAman onların evlerinden çıkmıyor. Evlenince mi değerleniyoruz anlamadım ki