Saç Kesim Şekilleri Evde yapa bilecegimiz saç modelleri, şekiller ( resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dikişi ben pek fazla bulamadım ya makyaj konusunda uzmanlaştım ben artık hemde burda güzellik salonu var en yakın arkadaşımın orda yardım ediyorum hobi olarak arada yoğun oldugu zaman :) arkadaşımın düğün kına gecesi makyajını ful ben yaptım ama ah birde dikişte iyi olsam nakıştada iyiyim bak makine nakışı

Aslinda çok hoş modeller, zadece görüntüyü gizleyen şu çirkin tokalar olmuş

Eklentiler

• $Screenshot_2013-04-15-13-28-45-1.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $Screenshot_2013-04-15-13-26-58-1.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $Screenshot_2013-04-15-13-26-13-1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 45

MadalMaşallah! Yaşin biraz daha büyük olsaydı seni kardeşime zorla alırdım
Ciddimisin? 10 parmağında 10 marifet desen küçük hanim:))

MadalMaşallah! Yaşin biraz daha büyük olsaydı seni kardeşime zorla alırdım
Ciddimisin? 10 parmağında 10 marifet desen küçük hanim:))

sağol ablacım ben sana hayatımı yazsam ciltlik roman olur herşeye burnumu sokarım ben yemek tatlı makyaj masaj derside aldım harika yaparım kuaför arkadaşım var saçıda güzel yaparım daha sayamadığım bir sürü şey ama bunlar benim için hobi işimi seviyorum ablacım sen burda olsaydın moda atelyesi açardık valla iyide işletirdik haa şaka maka

Okadar garipki çok ortak yanimiz var:))
Biz eyer işleri ayarlaya bilirsek, zaten türkiyeye yerleşeceğiz, pasportumuzu öldürmeme şartı ile:)
Eşimde beni ikna etmek icin sana bir butik acarim, ne istersen yap diye kandiriyo:)

gerçekten mi hangi şehiri düşünüyorsunuzz ?

Diyer iki model..

Eklentiler

• $Screenshot_2013-04-15-21-23-49-1.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $Screenshot_2013-04-15-21-33-20-1.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…