ben tırnak kenarlarındaki kütikülleri yumuşattıktan sonra maketbıçağı ile kesiyorum... belki size garip gelebilir ama gerçekten işime yarıyor ve sonuç güzel görünüyor
pamukcum önceden bende yiyordum ama kendime göre bir teknik buldum tırnaklarıma bakım uyguluyorum başlarda acı oje kullanıyordum ve farkettim ki elim boş kaldığında yapıyorum o nedenle artık boş kalmıyorum elişine merak sardım.bütün bunların üstüne başımda tırnaklarımı kontrol eden bir nişanlım var hele tırnakların biri diğerinden bir milim küçülsün bir düzine azar yiyorum :)) durum böyle olunca yiyebiliyorsan ye artık..
slm arkadaslar ben bisi soracam benim yuzumde cikan sivilceleri patlattigim icin izi kaldi onlardan kurtulmam ve cildimin canlanmasi icin hangi kremi kullanmaliyim bilgisi olan yardim edermi
nasıl yani maket bıçağyla nasıl kesiyosun ki?:uhm:ben tırnak kenarlarındaki kütikülleri yumuşattıktan sonra maketbıçağı ile kesiyorum... belki size garip gelebilir ama gerçekten işime yarıyor ve sonuç güzel görünüyor
ben tırnak kenarlarındaki kütikülleri yumuşattıktan sonra maketbıçağı ile kesiyorum... belki size garip gelebilir ama gerçekten işime yarıyor ve sonuç güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?