Evde yokken misafir davet ediliyor siz olsaniz ne dusunurdunuz?

Ben 2 gundur burdayim 10 gun kalacagim. 1 ay kalan annesi. 1 ay beraberdik. Hala donmedi ben donmeme ragmen. Kalmaya devam ediyor... benj yanlis anlamissiniz. Benim sorunum ben evde yokken hep ayni kisilerin gelmesi. Benim istemeyecegimi bile bile

Demekki kocanız görüşmek istiyor.Kocanızı kısıtlamamalısınız siz görüşmüyorsunuz diye o da silmek zorunda değil.

Belki de rahatsız oluyorsunuz sizi rahatsız etmemek için siz yokken çağırıyor.Bir de böyle düşünün.

Böyle şeyler için evinizin huzurunu bozmayın.Siz zararlı çıkarsınız.

Evin duzeniyle kadin ilgilenir bende istemem evde yokken misafir gelmesini kim olursa olsun..helede kayinvalidr kalicak imkansiz birsey olurdu saniyorum

Başınız sağolsun. Eşinin fırsat vermemesi lazım aslında. Kv ne ne dersen de ziyaret etmek isteyene dur diyemem der.
Aslinda ailecek boyleler enisteler ve gelinler umurlarinda degil. Birbirlerine asiri baglilar. Benim sinirlarimi bile bile umursamiyor kv ve esim. Zaten esim annesini kirmamak icin tum duntayi yakabilir... boyle de sayko

Bu konuda haklisin. Mağdurdaolsam zararda olan hep benim.

Ne münasebet ya evde ne kocam var ne ben varım ve kuzenle eşi evde kalacaklar vs. Ben o kadar geniş değilim ne kendim gider kalırım ne de bende kalınmasını isterim. Ev sahibi evde yok, evin hanımının rızası ve izni yok ne gamsızlıktır ki paşa gibi yiyip içip kalabiliyorlar! En hafif tabirle saygısızlıktır bu.

Aslinda ailecek boyleler enisteler ve gelinler umurlarinda degil. Birbirlerine asiri baglilar. Benim sinirlarimi bile bile umursamiyor kv ve esim. Zaten esim annesini kirmamak icin tum duntayi yakabilir... boyle de sayko
Ozaman bi an önce kaldığın yerde işleri yoluna koyup evine git. Gerekirse 1 hafta git gerekeni söyle ailene tekrar dön( dönmen gereken durumun aciliyetiyle alakalı tabi). Sayko ya bağlarcasına bağlıysa annesine telefonda ne dersen de anlamaz.

Tabiki de normal değil
Evimiz özelimizdir eşinizin bu durumdan rahatsız olması lazım
Sanki evliliğinde de birşeyler oturmamış
Evliligimde oturmayan sey esimin beni oldugum gibi kabul etmemesi ve kendi dogrularini dayatmasi malesef... onun ailesi ile mukemmel uyumu yakalamadigim heran evliligim kagit ustunde kaliyor zaten...

Sizde eşinize size davrandığı gibi davranın.
Zaten biz kadınlara bı öğretilmiş aman sen sus aman sabret aman kocadır döverde severde aman kaynanaya cevap verme ayıp
Eee biz bu dünyaya millete uşaklık etmek için mı geldik
Nerde bizim duygularımız
Eşinizle konuşun ben evde yokken gelmelerini istemiyorum deyin
Ne cevap verir buna?

Madem tek çocuk için devam ediyor evlilik bitirsin.sonuvta bosansada sizden boşanacak çocuğundan değil ya
Bu erkekleri anlamak zor

Madem tek çocuk için devam ediyor evlilik bitirsin.sonuvta bosansada sizden boşanacak çocuğundan değil ya
Bu erkekleri anlamak zor
Bugun gel bosanalim dese umudumu sondurup kuzu kuzu bosanirim... ben cok yoruldum onuda istemiyor. E bari biraz da ben esneyeyim mutlu olalimda demiyor... ben dd anlamiyorum kocami

Onun gibi davranmak onun gibi olmak beni yordu zaten. Istemedigim biriyim 1 yildan fazladir... yine de onu gibi davranmaya devam edecegim ona.

Evin bireyleri olmadan gelinen misafirde ayrica tartisilir ben sahsen rahat edemem isterse kendi cok yakinen akrabam olsun farketmez.Esiniz size danisiyor birde tatli vs. İcin cok inceymis harbiden menüler size dahil bu evliligin ne yazikki eviniz degil onun gözünde .Evden ayrilmanizi bekledi kayinvelide yoksa siz evde misafiri ugurlamadanmi seyahate ciktiniz ?

''sen beni bu evin hanımı olarak görmüyorsun, sen bu evin ikimize ait olduğunu, ve bu ev hakkında kararları sadece ikimizin vermesi gerektiğini bilmiyorsun, sen henüz koca ve baba olacak olgunluğa ulaşmamışsın, sen henüz kendi aileni kurduğunun farkında bile olamıyorsun, sen daha küçücük bi oğlan çocuğu gibi anneye babaya bağımlı yaşıyorsun, aradaki dengeyi kurabilmekten acizsin, madem öyle o zaman ben de çocuğum da fazlalık yapmayalım bu ait olamadığımız evde''

de, sonra da al çocuğunu ailenin yanına git, boşanma davası aç. aklı başına gelirse durumları düzeltirse barışırsın, yok çabalamazsa defolsun zaten, anasıyla gün yapsın otursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…