Ben 2 gundur burdayim 10 gun kalacagim. 1 ay kalan annesi. 1 ay beraberdik. Hala donmedi ben donmeme ragmen. Kalmaya devam ediyor... benj yanlis anlamissiniz. Benim sorunum ben evde yokken hep ayni kisilerin gelmesi. Benim istemeyecegimi bile bile
Aslinda ailecek boyleler enisteler ve gelinler umurlarinda degil. Birbirlerine asiri baglilar. Benim sinirlarimi bile bile umursamiyor kv ve esim. Zaten esim annesini kirmamak icin tum duntayi yakabilir... boyle de saykoBaşınız sağolsun. Eşinin fırsat vermemesi lazım aslında. Kv ne ne dersen de ziyaret etmek isteyene dur diyemem der.
Bu konuda haklisin. Mağdurdaolsam zararda olan hep benim.Demekki kocanız görüşmek istiyor.Kocanızı kısıtlamamalısınız siz görüşmüyorsunuz diye o da silmek zorunda değil.
Belki de rahatsız oluyorsunuz sizi rahatsız etmemek için siz yokken çağırıyor.Bir de böyle düşünün.
Böyle şeyler için evinizin huzurunu bozmayın.Siz zararlı çıkarsınız.
Ozaman bi an önce kaldığın yerde işleri yoluna koyup evine git. Gerekirse 1 hafta git gerekeni söyle ailene tekrar dön( dönmen gereken durumun aciliyetiyle alakalı tabi). Sayko ya bağlarcasına bağlıysa annesine telefonda ne dersen de anlamaz.Aslinda ailecek boyleler enisteler ve gelinler umurlarinda degil. Birbirlerine asiri baglilar. Benim sinirlarimi bile bile umursamiyor kv ve esim. Zaten esim annesini kirmamak icin tum duntayi yakabilir... boyle de sayko
İstese eşin, misafir kabul etmeyebilir..
Seni çıldırtmanın yolunu bulmuşlar..
Biran önce evinize geri dönmeye bakın
Benim ne hissettigimi iyi biliyor ozellik kvalide. Ama yinede aile baglarinin kendi kafasina gore yurumesini istiyor beni yok sayiyor. Daha once de bir kac konuda beni aptal yerine koymuslugu var. En cokta bu umrumda aslinda... 'sen ne dersen de... ben boyle yapicam' denmesi benim emegimde benim yuvamda
Evliligimde oturmayan sey esimin beni oldugum gibi kabul etmemesi ve kendi dogrularini dayatmasi malesef... onun ailesi ile mukemmel uyumu yakalamadigim heran evliligim kagit ustunde kaliyor zaten...Tabiki de normal değil
Evimiz özelimizdir eşinizin bu durumdan rahatsız olması lazım
Sanki evliliğinde de birşeyler oturmamış
Ikisi de... valide sessiz ve derinden yapiyor. Eşim haykiriyor masallah... ikisi de ayni kafada zatenben böyle yapıcam diyen kv de mi eşiniz mi ?
Sizde eşinize size davrandığı gibi davranın.
Zaten biz kadınlara bı öğretilmiş aman sen sus aman sabret aman kocadır döverde severde aman kaynanaya cevap verme ayıp
Eee biz bu dünyaya millete uşaklık etmek için mı geldik
Nerde bizim duygularımız
Eşinizle konuşun ben evde yokken gelmelerini istemiyorum deyin
Ne cevap verir buna?[/QUOTE
haklisiniz...
Malesef kadin payini boyle aliyor
Bu konu defalarca konusuldu. Benim bu talebim reddedildi. Onunda evi oldugu icin gelebilirlermis. Ben onun ailesini sevmiyormusum bu yuzden benimle evliligi sadece cocuhum icin devam ediyormushalbuki ailesiyle tek bir tartismam veya kotu bir anim yok. Sadece icli disli olmak istemiyorum. Normal olculerde gidilip geliniyor zaten. Birde evde yokken gelmesinler diyorum iste
Gecer mi???? Hic bilmiyorumBu tarz durumlarda soylencek sey net guvenmediginiz bir kaptana gemiyi emanet etmeyin derhal terk edin derim o gemiyi. .Bir omurden bahsediyoruz gecer mi oyle
Bugun gel bosanalim dese umudumu sondurup kuzu kuzu bosanirim... ben cok yoruldumMadem tek çocuk için devam ediyor evlilik bitirsin.sonuvta bosansada sizden boşanacak çocuğundan değil ya
Bu erkekleri anlamak zor
Yardımcınız olsun zor yani ama sizde eşinize onun size davrandığı gibi davranınBugun gel bosanalim dese umudumu sondurup kuzu kuzu bosanirim... ben cok yoruldumonuda istemiyor. E bari biraz da ben esneyeyim mutlu olalimda demiyor... ben dd anlamiyorum kocami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?