Olabilir. Kontrol manyağiymis gibi de durabilirim. Sizin gibi düsünemiyorum icinde bulunduğum sartlardan dolayi... boyle de cool olamiyorum isteCidden anlamıyorum, kadınların evin sadece kendine aitmiş gibi bir inanışa sahip olmalarına.
Kocalarınız da o evde beslediğiniz evcil hayvanlarınız zaten.
Ne var bunda? Siz evde yokken adamın misafirleri olamaz mı?
Bu ne kontrol hastalığı? Cidden bu kadar baskıcı tutumlar hoş değil.
Eşim yokken ailem de gelir, arkadaşlarım da gelir.
Ya da ben evde yokken aynısı eşim için de geçerli.
Sadakatsizliğe meyil veren bi durum yoksa büyütülecek bir konu değil.
Sonuçta sizi muhattap olmak istemediğiniz insanlarla zorla görüşmeye de zorlamıyor, yokken aradan çıkarıyor.
Sizde de durumlar fena. Allahtan abisi ve eşi dusunceli insanlarmis gelmemişler . Benm esim bekar arkadaslarini cağirmaz belki bunu bana 100 defa sorar. Soz konusu akrabalari olunca basina buyruk davrandi. Siz de konusmalisiniz eşinizle.Aynı konuyu ben açacaktım inanın ki. Yaklaşık 1,5 ay şehir dışındaydım, önce çok samimi bir arkadaşı çıkmış gelmiş. İnanılmaz sinirlendim. Sen onun eşi yokken gidersen, o da sana gelir, suç eşimde aslında. Belki onun karısı da hoşlanmıyor! Sanki aman çok iyi yapmışsın demişim gibi bir hafta sonra 10 tane arkadaşını çağırıp çiğköfte partisi yapmış. Kıyım köşem deşilmiş. Fıttırdım! Daha bir de şehir dışından abisi gelmiş karısı ve çocuklarıyla, onlara da demiş ki abi gelin bizde kalın, ev boş! Allahtan gelmemişler! O kadar sinirlendim ki anlatamam. İki gün konuşmadım sinirimden. Arkamdan çevrilen işlere bakın! Sonuna kadar haklısınız. Ama sizin eşiniz anneciği ile mutlu mesut, annede zaten düşünce yok. Kuzen keza. Peki hiç korkmuyorlar mı birşey kırılıp dökülse, kaybolsa ne derim diye? Evin hanımı yokken o eve ayak basılmaz! İki kere iki dört eder! Edep, adap da bilmiyor bunlar
Hakikaten cok gicik yaaa... ne desen boş. Adam en iyisini ben bilirim. Doğru benim modunda. Çok yipratici bir erkek tipi. Bazen kendimi taniyamiyorum. Ne kadar bezgin bir insan oldum.Eşiniz anlamadıktan sonra, zor
En gıcık erkek tiplerinden biri
Ay cok tatli bir fikir. O mesajlari eşim bir guzel toplar. Onun goremeyecegi yerlere asmali. Tabi onun gormedigi fakat o zat i muhteremlerin gorecegi yer bulmak zor olacak.... bugun o şahis beni aradi aaaa hepte ben yokken geliyorsunuz dedim.. ay canim uzulme sen gelince de geliriz dediEvin muhtelif yerlerine siz yokken misafir olandan nefret ettiğinize dair kartlar asın
Yakin akrabami kaybettim ve hastamiz var.Neden evinizde değilsiniz merak ettim
Benim hoşlanmadiğim kişiler evimdeydi. Eşim benim neyi sevip sevmediğimle ilgilenmiyor. Konunun can sikan tarafi buŞimdi empati yapacağım..Ben de 2 haftadır annemdeyim diyelim ki kv bize gitmek isteyecek gidip oğluyla kalabilir( zaten zararsız tiplerdir bizimkiler bi art niyetleri yoktur) , diğer durum eşim zaten benim hoşlanmadığım kimseyi eve sokmaz onda da sıkıntı yok...yani hem haklı hem değilsiniz bilememedim
Sizde de durumlar fena. Allahtan abisi ve eşi dusunceli insanlarmis gelmemişler . Benm esim bekar arkadaslarini cağirmaz belki bunu bana 100 defa sorar. Soz konusu akrabalari olunca basina buyruk davrandi. Siz de konusmalisiniz eşinizle.
Yeterli piskinlige ulaşmışAy cok tatli bir fikir. O mesajlari eşim bir guzel toplar. Onun goremeyecegi yerlere asmali. Tabi onun gormedigi fakat o zat i muhteremlerin gorecegi yer bulmak zor olacak.... bugun o şahis beni aradi aaaa hepte ben yokken geliyorsunuz dedim.. ay canim uzulme sen gelince de geliriz dedi
Siz de eşiniz yokken mi misafir çağırmayacaksınız yani?
Neye takıldığınızı bile anlamadım.
Siz evde olsanız ne olacak, olmasanız ne olacak.
Vallahi oyle bir yazmissiniz ki size neresinden tutup anlatsam bilemedimSiz de eşiniz yokken mi misafir çağırmayacaksınız yani?
Neye takıldığınızı bile anlamadım.
Siz evde olsanız ne olacak, olmasanız ne olacak.
10 gunluğune ayrildim 1 ay degil. Ay gul yuzlerini gormediniz oh... ferahligini yasamak isterim lakin bu insanlarla her firsatta dip dibeyiz boyle bir aile duzenleri var. Mesela o insanlar 10 gun icin geldiler oraya bir biz gittik hosgeldine bir onlar geldi bize. Son gelisleri de biz gidiyoruz ugrayalim seklindeydisonuçta ev duruyor yerinde
siz de bir gün sonra dönmeyeckesiniz
yani deseydiniz ki iki günlüğüne geldim benim eve hemen misafir neden gelir haklısınız
bir ay yokmuşsunuz kv de sizde imiş gelmiş kuzenler eşinizi ve kv yi görmüş
siz de sevmiyormuşsunuz onları gül yüzlerini görmemişsiniz
eviniz o insanları görse de bir şey olmaz siz muhatap olmamışsınız işte
Cok guzel anlatmissiniz. Bizim sorumluluklarimiz fazlaNormalde bana sormadan misafir çağırmaz ama ne olduysa bi coşmuş ben yokken! Kavga ettik zaten, sakinleştiğim zaman da güzellikle izah etmeye çalıştım. İnşallah anlamıştır! Burada birileri de demiş ki ama onun da evi. Onun da evi de, kadın işi var, erkek işi var. Misafiri sen çağırıyorsun ama ben ağırlıyorum! Ben pişiriyorum, ben sofra kurup kaldırıyorum, ben yatırıyorum. Öyle olur mu kendi başına buyruk? Eşek başı mıyım ben? Hâlâ çok sinirliyim ya
Herkes fikrini yaziyor esimle konusmadim daha. Evime donmedim. Telefonda konusmak istemiyorum. Acikcasi tavrim belli bu konuda. Esimde bunu biliyor yalniz aile duzenini dayatmakta cok israr ediyor. Mesela ben: halan benim hic birseyim diyemem ona. Hemen ben hic birseyiymisim gibi davranmaya basliyor malesefTemmuzda evlendik ekimde kpss için ekstra 2 hafta izin aldım evde ders çalışacam diye eşimin gece çalışacağı zamanlarda kütüphaneye gidecem diye karar verdim neyse.
İzne ayrılacağım gün eşim mesaj attı aşkım bugün gezelimmi biraz bu akşam dan sonra zaten hep ders çalışacaksın bugünü bana ayır tamam mı tamam.
Aradan yarım daat geçti gelen mesaj;beybi akşama misafir var..
Misafir kim annemler..
Halamlar..
Neden geliyorlar kardeşi birine para vermiş alamıyor mevzu konuşacaklarmış...
Dedim evi afedersin b..k götürüyor gündüz çalışıyorum gece ders çalışıyorum neden habersiz davet ediyorsun..
Gelen yabancı değil,zaten annem yemek yapmış beni özlemiş buraya getirecek burda yiyeceğiz sen kütüphaneye gidecektin zaten vs..
Dedim burası park değil,piknik yeri değil yemek yapıp getirmek nedir..Madem seni özlemiş giderdin orda konuşurdun ben bu şekilde istemiyorum..
Velhasıl kelam tartıştık iyi tartıştık gelecekler dedi ok dedim gelsinler ama bu iş burda bitmez ben bu akşam oraya kim gelecekse onlara söylenecek 2 çift sözüm olacak dedimm..
2 dk sonra mesaj geldi..
Evine git kimse gelmiyor evine ama benden de habersiz kimse gelmeyecek vs vs vs..
Ben tabi sakinleşince izah ettim çok fark etmedi belşki düşüncesi değişmedi ama yinede benim lafım oldu ohh yaa
Annemin lafıdır kadın olmadan bir eve gidilmez diyee..
Eşime de dedim annen annemdir ama halan hiçbişeyim değil benim evimde ben varken istemem ben yokken ne münasebet..
Kaldı ki benim evim pis bile olsa annem kardeşim gibi candan bedenden olamazlar bi yardım etseler arkamdan konuşulur daha çocuk yokken evin hali ne diyebiliyorum yani
Kısacası sizde bi an önce tavrınızı koyun gerçi ilk 3 sayfayı okudum devamını okumadım son gelişmeler nasıldır bilmem ama
Bu guzel bir oneri. Bu evliligi simdilik bitirmek istemedigimi biliyorum. Bu yuzden yapilacak tek sey bu.Madem.her defasında tartisiyorsunuz ve eşiniz bildiğini okuyor ya bu evliliği bitireceksiniz ya da rahat olacaksınız.
Döndüğünüzde evi temiz isteyin. Ve döndüğünüzde sizde misafir agirlayin 3 5 defa dışarıdan isteyin.
Eşiniz rahatsa sizde rahat olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?