Hastalik ve cenaze zorunlu sebeplerimZorunlu sebebler neler ona göre yorum yapalım
Belliki sizin o evde olup olmamanız pek umurlarında değil maalesef
Orası kocanızın da evi.İstediği gibi akrabalarını çağırabilir.1 ay diyorsunuz. 1-2 gece olsa neyse.
Annesinin kalması bile kabahat.Lüzumsuz kapris yapıyorsunuz.
Orası benim evim diyorsunuz.orası ikinizin evi.
Kocanız seyahate çıksa 1 ay anneniz kalsa aynı tepkiyi verecek misiniz?
Kocanız yokken hiç krabanız arkadaşınız gelemeyecek mi?
Aslında bana göre siz haklısınız ben olsam bende istemem ben yokken evime gelmeleriniHastalik ve cenaze zorunlu sebeplerim
Ben cenaze nedeniyle 10 gunlugune anneme geldim. Kv hersene gelip kaliyor bizde birazEşini Ziyarete gelebilirler ama kaynana neden orda sen neden yoksun?
Bide o seni sevmeyen kuzen senin yokluğunu fırsat bilip geliyo kesin.
Eşini Ziyarete gelebilirler ama kaynana neden orda sen neden yoksun?
Bide o seni sevmeyen kuzen senin yokluğunu fırsat bilip geliyo kesin.
Ben evdeyken misafiri seve seve agirlarim. Tek istegim ben evde yokken gelmemeleriBen evdeyken dahi misafire karşıyım. Herkes kendi evinde otursun. Çok lazımsa dışarıda lokantaya gidilsin. Ev işleri bana kitleniyor sonra.
Siz o eve dönünce de temizliği vs hep size kalacak. Ye,iç,yat çek git yapacak millet. İş sevmeyen biri olarak kudururdum. Ayrıca ne ayıp ya siz yokken gelmeleri. Eşiniz çok istiyorsa anasını o gitsin kvye. Çok merak ediyorum bu adamlar hala anne sütü içiyor mu acaba . Kinamiyim ama eşinize çok sınır oldum. O annesiyle evinizin tadını çıkaracağına siz gidin. Sizin aileniz gelsin .
Başınız sağolsun. Eşinin fırsat vermemesi lazım aslında. Kv ne ne dersen de ziyaret etmek isteyene dur diyemem der.Ben cenaze nedeniyle 10 gunlugune anneme geldim. Kv hersene gelip kaliyor bizde biraz
Degismeyecegini bile bile bir umut biraz beklemeyi dusunuyorumSizi gozden cikarmis biriyle evlilige devam etmeyi dusunuyor musunuz? Boyle tipler degismez de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?