Evde yokken misafir davet ediliyor siz olsaniz ne dusunurdunuz?

gezginci1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
240
103
103
Zorunlu sebeplerden evden ayrilip ailemin yanina geldim. Kayinvalide bizde 1 aydir misafir ve ben orda olmadigim halde misafirlige devam ediyor. Kocam ve annesi ben yokken aksam yemegine akrabalarini davet ediyorlar. Ustelik evde de birsey hazirlanmiyor. Ben ekonomik davranmaya calisiyorum. Esim kalabalik gelecek bu misafire disaridan yemek soyluyor. Daha kotusu benim defalarca ben evde yokken birilerinin evime gelip gitmesinden hoslanmiyorum dememe ragmen ... bunu bile davet ediyor ve aksama ne tatli alayim diyor birde en sinir oldugum detayda ben evde yokken her seferinde sadece kuzeni ve esi bize geliyor. Yiyor iciyor kaliyor... hatta birkez esimde evde yoktu kimse yoktu. Ya ben kuzenim de olsa kim olursa olsun evin hanimi yoksa gitmem. Bu insanlarla aman aman bir samimiyetim yok ve beni sevmediklerini de biliyorum. Ben cok sinirlenip valideyi aradim bana misafir gelecegini bile soylemiyor... orasi benim evim yaaa.. bu arada kocam ailesine o kadar duskunki sadece onlara kendisi kadar deger veremedigim icin bile beni gözden cikarmis durumda...

Bu tarz durumlarda soylencek sey net guvenmediginiz bir kaptana gemiyi emanet etmeyin derhal terk edin derim o gemiyi. .Bir omurden bahsediyoruz gecer mi oyle

Tabiki de normal değil
Evimiz özelimizdir eşinizin bu durumdan rahatsız olması lazım
Sanki evliliğinde de birşeyler oturmamış

Bende evime bağlıyım. Ve böyle bir durum yaşasaydım evime sahip çıkardım.

Bende çok kizardim,bu yüzden haklisiniz. Eşime istemediğimi belirtirdim,gerekirse de çemkirirdim. Misafir ani gelse anlarım ama evin hanımı olmadan çağırmak abes,hadi kv orda o çağırdı, o zamanda kalmak saçma... Neresinden tutsam konu elimde kaldı... Ama kizmaniz gereken kişi eşiniz çunku muhatabiniz eşiniz...

Orası kocanızın da evi.İstediği gibi akrabalarını çağırabilir.1 ay diyorsunuz. 1-2 gece olsa neyse.

Annesinin kalması bile kabahat.Lüzumsuz kapris yapıyorsunuz.

Orası benim evim diyorsunuz.orası ikinizin evi.

Kocanız seyahate çıksa 1 ay anneniz kalsa aynı tepkiyi verecek misiniz?

Kocanız yokken hiç krabanız arkadaşınız gelemeyecek mi?

Eşini Ziyarete gelebilirler ama kaynana neden orda sen neden yoksun?
Bide o seni sevmeyen kuzen senin yokluğunu fırsat bilip geliyo kesin.

Ben evdeyken dahi misafire karşıyım. Herkes kendi evinde otursun. Çok lazımsa dışarıda lokantaya gidilsin. Ev işleri bana kitleniyor sonra.
Siz o eve dönünce de temizliği vs hep size kalacak. Ye,iç,yat çek git yapacak millet. İş sevmeyen biri olarak kudururdum. Ayrıca ne ayıp ya siz yokken gelmeleri. Eşiniz çok istiyorsa anasını o gitsin kvye. Çok merak ediyorum bu adamlar hala anne sütü içiyor mu acaba . Kinamiyim ama eşinize çok sınır oldum. O annesiyle evinizin tadını çıkaracağına siz gidin. Sizin aileniz gelsin .

Ben 2 gundur burdayim 10 gun kalacagim. 1 ay kalan annesi. 1 ay beraberdik. Hala donmedi ben donmeme ragmen. Kalmaya devam ediyor... benj yanlis anlamissiniz. Benim sorunum ben evde yokken hep ayni kisilerin gelmesi. Benim istemeyecegimi bile bile

Hastalik ve cenaze zorunlu sebeplerim
Aslında bana göre siz haklısınız ben olsam bende istemem ben yokken evime gelmelerini
Ama yukarıda arkadaşın yazdığı gibi orası eşinizinde evi yani normal
Bide durum sıkışık olsa bile misafir geldiğinde illaki özen olur ama bilemedim ne desem
Başınız sağolsun
Aranızda kırgınlık küskünlük yoksa kabul edilebilir bı durum ama eğer ki varsa sizde ağırlığınizi koyun derim

Ben cenaze nedeniyle 10 gunlugune anneme geldim. Kv hersene gelip kaliyor bizde biraz

Ben evdeyken misafiri seve seve agirlarim. Tek istegim ben evde yokken gelmemeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…