• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki herkes neden buna aşırı tepki veriyor?

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Belki konuştuğum bayanlar olmuştur. Arada tarot bakıyorum. Hatta burada kimseye bakmayacaksam elime bile almıyorum. Daha önce de kartlarım vardı. Ailem istemedi, attılar. Ben sonra tekrar aldım ama dediğim gibi uğraşmıyorum. Doğru düzgün elime bşle almıyorum. Abim bugün mesaj atmış 'Tarotları at. Atmazsan ölümü gör. O tarotlar ya gidecek ya gidecek' diye. Sonra gruptan yazmış 'Kızınıza söyleyin atsın' diye. Diyorum ki ne yapıyorum, bütün günüm bunlarla mı geçiyor, ne zararı var? İlla atılacakmış. Evde bereket olmuyormuş, aksilik oluyormuş. Sanki olmadığı dönem aksilik hiç olmuyordu . Sinir oldum çok pis. Ne alaka anlamıyorum.

Rivayetlere gore kullandığınız tarotlari bir başkası alıp kullansa çok kötü şeyler oluyormuş ki yaşanmış bir sürü şey var bununla ilgili heralde bende istemezdim ama tercih meselesi tabiki bilemedim:)

Rivayetlere gore kullandığınız tarotlari bir başkası alıp kullansa çok kötü şeyler oluyormuş ki yaşanmış bir sürü şey var bununla ilgili heralde bende istemezdim ama tercih meselesi tabiki bilemedim:)

Hayır kullanmıyor başkası. Denize atmışlardı.

Normalde kahve falı tarot gibi şeylerin uğursuzluk getirdiğine inanırlat. Evet brlki siz bakmıyorsunuz ama demek ki onlar evde bulunmasini bile istemiyorlar.
Ne kadar saçma değil mi? İnsanlar ne kadar büyütüyorlar. Bence onları atın evdekilerle papaz olmayın.

İleride kendi evinize alırsınız. Ortak yaşanan bir evde kişilerin inançlarına saygı göstermek zorundasınız. Ancak, siz buna inanarak inançla yapıyorsanız o da size saygı göstermek zorundaydı. Ama zaten eğlence içinmiş. O zaman insanları rahatsız etmeye gerek yok, bu sefer bütün aksilikleri sizden bilecekler

İleride kendi evinize alırsınız. Ortak yaşanan bir evde kişilerin inançlarına saygı göstermek zorundasınız. Ancak, siz buna inanarak inançla yapıyorsanız o da size saygı göstermek zorundaydı. Ama zaten eğlence içinmiş. O zaman insanları rahatsız etmeye gerek yok, bu sefer bütün aksilikleri sizden bilecekler

Hisleri kuvvetli bir insanım. Güzel de yorumluyorum ama tabi kendime bakamıyorum. Burada bakarsak karşılıklı o şekilde bakıyorum. Çevremden isteyen olursa bakıyorum. Yani ben olumsuz enerji almıyorum ki.

Hisleri kuvvetli bir insanım. Güzel de yorumluyorum ama tabi kendime bakamıyorum. Burada bakarsak karşılıklı o şekilde bakıyorum. Çevremden isteyen olursa bakıyorum. Yani ben olumsuz enerji almıyorum ki.
Ne hissettiğinizi bilemem sizinle empati kuramıyorum. Abinizi anlayabiliyorum, ben de evde asla ama asla istemezdim. Benim için ciddi kavga sebebi bile olurdu. Şöyle ki, evime gelen misafirlerin bile kahve içtikten sonra el alışkanlığı ile kapatmalarına bile izin vermem. Rahatsız olduğumu dile getiririm. Bırakın evde tarot bakılacak, kıyamet kopartırım. Dediğim gibi ilerde kendi evinize alırsınız. Burada dini şeyler konuşmak yasak o yüzden o konuya hiç giremiyorum. Madem iyi bir enerjiniz var, başka türlü bunu kullanın.

Abi haklı bence.
Ben de olsam istemem.
Evimizde kahve falı bile bakılsa rahatsız olurum.

Back
X