canım maşşallah herşeyini özenle seçmişsin ,çok şık ,güzel detaylar ,fakat ben birtek yatakodandaki cibinliği sevmedim ,onun dışında herşeyin dört dörtlük ,güle güle otur ..
oturma odasına bayıldım bayıldım bayıldım
ama siz çok para harcamışsınız bu eve, maşallaho bisiklet aksesuara ne kadara aldınız ben burda sordum, 400 dedi kaç senelik evlisiniz, ben bu aşamaya ne zaman gelebilirim diye tahmin etmek açısından bebek odasına da bayıldım. kkda beğendiğim dördüncü ev galiba, hem bu sefer modern dokular da var
herşey çok güzel çok zevkli olduğunuz belli perdelerinize bayıldım özellikle diktirmemi yoksa ikea yada koçtaş gibi yerlerden hazır paketli mi aldınız acaba özellikle kanatlar çok hoş bende yeni kanat diktirdim bayağı da pahalı bişey ama çok kalın oldu sizinkiler çok zarif duruyor
MAŞALLAH öncelikle :) valla ne yalan söylıyeyım baktıkca bakasım geldı evıne. çoook beqendim tam benım zevkımde bı arkadasımızsın :) hersey çok qüzel mutfagına ve çocuk odana bayıldım.ALLAH mutluluqunuzu arttrsın ınş yenı evınızde güle güle oturun canım :)
mutfak tam benlik miş ama
ah ahh banada dua edin kızlar çarçabuk bi evim olsun
öncelikle böyle bir eve tabiki maşallahhhhevinizin yeni olması bir avantaj ama sizde çok şık seçimler yapmışsınız.... öncee en bayıldığım yer mutfagınızdaki yemek bölümü oldu. bittim ben oraya çok begendim. halısıyla perdesiyle masa seçimi ve renkleriyle çok harika olmuş. sonra yatak odası takımınızı çok ama çok begendim... yatak başlığınız,komidinler ayna bölümü çok güzel begenmediğim yerleri halısı ve cibinlik sadece.sonra oturma odasının halısı ve perdeleri çok güzel renk seçimide çok başarılı olmuş,çok begendim.kızınızın odasınıda çok güzel buldum sadece o mor ve taşlı koltuk bebek odasına olmamış bence ağır kaçmış, masumiyetini bozmuş odanın. banyonuzda yeni olduğu için oldukça güzel sadece klozetin üstünde yanılmıyorsam meyve sepeti gibi bir şey var onun yerinin orası olmadığını düşünüyorum.son olarakta salonunuzu agır bulduğumu söylemek istiyorum.ve o su şelelesi varya akan onu hiç hoş bulmadım. degiştirmeyi planlıyorsanız daha modern ve açık renkli bir koltuk ve yemek odası seçmenizi isterim.iyi yada kötü bunlar benim nacizhane yorumlarım, çok güzel degip kestirip atamadım ayrıntıları yazmak ıstedim. evini güle güle kullan sağlıklı güzel günlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?