Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

Amedia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
393
46
73
Hep takip ederim ama hep üşenirdim resim koymaya.kısmet yeni evimin resimleriymiş.bir iki ay önce kendi evimize taşındık.hala ufak tefek eksiklerimiz var.siz beğenirmisiniz bilmem ama benim huzurlu küçük sarayım burası.Allah herkese huzur versin.Maşallah diyerek başlarsanız çok sevinirim.ben resimlere hep maşallah diyerek bakıyordum çünkü.
Burası holüm
Burasıda mutfağım
Salonum
Oturma odam [ATTACH
Kızımın odası
Küçük fazlalık koyduğum odam
Yatak odam,banyom ve giyinme odam

Eklentiler

• $image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 5.539
  • $image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 5.484
  • $image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 5.459
  • $image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 5.461
  • $image.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 5.273
canım maşşallah herşeyini özenle seçmişsin ,çok şık ,güzel detaylar ,fakat ben birtek yatakodandaki cibinliği sevmedim ,onun dışında herşeyin dört dörtlük ,güle güle otur ..

oturma odasına bayıldım bayıldım bayıldım
ama siz çok para harcamışsınız bu eve, maşallah o bisiklet aksesuara ne kadara aldınız ben burda sordum, 400 dedi kaç senelik evlisiniz, ben bu aşamaya ne zaman gelebilirim diye tahmin etmek açısından bebek odasına da bayıldım. kkda beğendiğim dördüncü ev galiba, hem bu sefer modern dokular da var

bir itiraf: ne hikmetse eve bakınca heyecanlandım ilk defa başıma geldi :44:

herşey çok güzel çok zevkli olduğunuz belli perdelerinize bayıldım özellikle diktirmemi yoksa ikea yada koçtaş gibi yerlerden hazır paketli mi aldınız acaba özellikle kanatlar çok hoş bende yeni kanat diktirdim bayağı da pahalı bişey ama çok kalın oldu sizinkiler çok zarif duruyor

MAŞALLAH öncelikle :) valla ne yalan söylıyeyım baktıkca bakasım geldı evıne. çoook beqendim tam benım zevkımde bı arkadasımızsın :) hersey çok qüzel mutfagına ve çocuk odana bayıldım.ALLAH mutluluqunuzu arttrsın ınş yenı evınızde güle güle oturun canım :)

Maşallah.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Tertemiz mis gibi bir eviniz var.Makine halısı pek sevmememe rağmen halılarınıza bayıldım.
Çoğu kadın neredeyse ömrünün çoğunu mutfak geçirdiğinden sanırım evin en güzel yeri de mutfak oluyor.Sizin de öyle :)

allah ağzınızın tadını bozmasın çok güzelmiş

mutfak tam benlik miş ama
ah ahh banada dua edin kızlar çarçabuk bi evim olsun

öncelikle böyle bir eve tabiki maşallahhhh evinizin yeni olması bir avantaj ama sizde çok şık seçimler yapmışsınız.... öncee en bayıldığım yer mutfagınızdaki yemek bölümü oldu. bittim ben oraya çok begendim. halısıyla perdesiyle masa seçimi ve renkleriyle çok harika olmuş. sonra yatak odası takımınızı çok ama çok begendim... yatak başlığınız,komidinler ayna bölümü çok güzel begenmediğim yerleri halısı ve cibinlik sadece.sonra oturma odasının halısı ve perdeleri çok güzel renk seçimide çok başarılı olmuş,çok begendim.kızınızın odasınıda çok güzel buldum sadece o mor ve taşlı koltuk bebek odasına olmamış bence ağır kaçmış, masumiyetini bozmuş odanın. banyonuzda yeni olduğu için oldukça güzel sadece klozetin üstünde yanılmıyorsam meyve sepeti gibi bir şey var onun yerinin orası olmadığını düşünüyorum.son olarakta salonunuzu agır bulduğumu söylemek istiyorum.ve o su şelelesi varya akan onu hiç hoş bulmadım. degiştirmeyi planlıyorsanız daha modern ve açık renkli bir koltuk ve yemek odası seçmenizi isterim.iyi yada kötü bunlar benim nacizhane yorumlarım, çok güzel degip kestirip atamadım ayrıntıları yazmak ıstedim. evini güle güle kullan sağlıklı güzel günlerde.

canım maşşallah herşeyini özenle seçmişsin ,çok şık ,güzel detaylar ,fakat ben birtek yatakodandaki cibinliği sevmedim ,onun dışında herşeyin dört dörtlük ,güle güle otur ..

Çok teşekkür ederim ama bende tam tersine cibinlikli model olması sebebiyle o takımı almıştım.zevkler farklı oluyor tabiki...

Çok teşekkürler güzel yorumun için.o bisiklet ev hediyesi fıyatını bilmiyorum canım.ben 6 senelik evliyim sanada en güzelleri nasip olur inşallah.

Çok teşekkür ederim.nerdeseniz bilmiyorum ama ben istanbuldayım burda modoko var orda özel diktirdim hiçbiri hazır değil.bende perdelerimi çok seviyorum.resimde renkler çok net çıkmıyor daha ipeksi daha güzel duruyorlar normalde.

Amin inşallah canım. Yorumun için teşekkürler

özellikle hole ve yatak odanıza bayıldım.özellikle cibinlik kısmına :) çocukken benimde hep cibinlikli bir yatağım olsun isterdim .Şu anda tam olarak istediğim gibi olmasada güzel bir yatağım var çok şükür.

Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin :)

Öncelikle yorumun için çok sağol.zevkler farklı olduğu için her türlü eleştiriye açığım.yatak odamda cibinlikli olması benim en büyük isteğimdi.cibinlik olayını çok seviyorum.kızımın odasındaki koltuksa önce tekli emzirme koltuğu alacaktım sonra kararımı değiştirip bu koltuğu aldım.onu ayağımda sallarken odasında oynarken benimde yanında oturmam açısından çok rahat oldu.taşsız olabilirdi haklısın oda benim kokoşluğum.banyomdaki meyve sepetide sabun olduğu için o meyveler banyoya koydum.zaten banyo aksesuarı bölümündeydi.salonumdaki su şelalesinin aslında yeri orası değil balkonumdu fakat artık kış olduğu için mecburen içeri almak durumunda kaldım.evde su sesi çok dinlendirici oluyor ama.salonuma gelince bende değiştirmeyi planlıyorum.fakat hem yeni ev aldık ve eşyalarıda değiştirdiğimiz için evede bayağı masraf oldu o nedenle ertelemek zorunda kaldık.bende çok spor değil ama salonumu daha açık renk ve biraz daha modern istiyordum beğendiğim takımlarda pek ucuz değildi o nedenle erteledik.ve daha 6 yıllık olduğu için biraz daha kullanıp güzel bir takım alalım dedik.çok teşekkürler ayrıntılı yorumun için.

maşallahhhhhhhhhhhhh diyorum canım ya mutfağına bayıldım bittim desemçok beğendim kızının odasını oturma odanı mutfağını halılarını perdelerini hepsi muhteşem güle güle mult mutlu oturmak nasip olur inş.küçük ayrıntılar ve aksesuarlarda çok yakışmış evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…