Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

evinizi cok cok begendim gule gule oturun cok ferah ve aydinlik mis gibi massallah,sanirim salon ara oturma odasi ayni renge boyali yanilmiyorsam,boya renginizin adini sorucakdim cok ferah gözukuyor

Teşekkürler en güzeli senin olsun.boya renginin ismini falan bilmiyorum ev sıfırdı boyalıydı zaten hiçbir fikrim yok yani.

Eviniz çook güzel.. Rabbim sağlık huzur mutluluk ve bol bereket nasip etsin... Mutfaktaki Bisiklete bayıldım...

Evinize bayıldım bittim bu kadar mı güzel olu ya maşaALLAH.. Planı eşyalar herşey çok güzel.. Rabbim nazarlardan saklasın.. Mutlu huzurlu oturun inşaALLAH..

Sormak istediğim bir kaç bir şey var oturma odanızda ki tülün cinsi ne oluyor? Ne diye satılıyor yani..? Hem öyle ipek gibi duruyor hemde kusursuz hiç kırışıklık falan yok yıkanınca da öyle mi yoksa siz bütün evin tüllerini ütülüyor musunuz?
Diğer sorum oturma odasında ki köşe takımı nereden aldınız harika bir şey ya..

maşaallah 41 kere maşaallah hemde

her şey mis gibi tek kelimeyle bayıldım evinize

ilerde inş böyle bir evim olur her karesi ayrı ferah gerçekten

Allah huzuru mutluluğu eksik etmesin ağzınızın tadı hiç bozulmasın inş

maşallah çok şık zerafet modernizm huzur kokuyor gerçekten Allah mutluluğunuzu huzurunuzu arttırsın ağzınızın tadını bozmasın hiç inşallah Allah olmayanlarada versin bayıldım

aynı şeyleri düşünüyorum.sadece salon halılarınızı begenmedim.gerçekten begenmedim.onun dışında gördüğüm en güzel ev diyebilirm.

bir de salonda kapının önunde koltugun yanında yerde duran aksesuarı çok begendim nerden aldınız acaba?

canım maşallah diyerek başladım, holün banyoların kızının odası senin yatak odan fazlalıkları koyduğun oda bile harikaaa
gerçekten baktıkça aşağılara indikçe maşallah diyerek indim bütün detaylar şahaneee. duvardaki astığın welcome yazan tabela, çiçek koyduğun bisiklet.. hele kızının odası sanki masallardaki odalar gibi.. oturma odanın mutfağının halılarına bayıldımmm
bende evlenince o tarz halılar istiyorum inşallah nasip olur bana da..
holdeki o aynalıkda üstündeki telefon da harika, o hole apayrı bir hava katmış, çooook ama çok güzel ve şık duruyor..
senin yatak odandaki yatağında mükemmel, bütüüüüün odaların her yer tüm detaylar harika, çok şık, çok zarif, her biri tek tek düşünülmüş şahane şeyler..
bütün bu güzelliklerin yanında birtek salonunu pek beğenmedim canım. sanırım yeni değil salonundaki eşyaların mobilyaların. oraya da beyaz ya da daha açık renkte mobilyalar, oturma grubu seçersen herşey harika olur. tabi maddiyatla da ilgili bu durum.. inşallah yenilersin diyim canım
Allah evinde mutlulukla huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin. sağlıcakla kal canım..

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun eviniz ...Ben evinizi baştan başa çok beğendim ,diğer arkadaşların tersine salonuda beğendim .Yalnız salondaki koltuk takımını yüzlerini değiştirirdim sadece ben olsam karışık biraz deseni...Antredeki saati ,dresuarı,ardiye odasındaki yatk örtüsünü ve kitaplıklı dolabı,yatak odasındaki çekmeceli etajeri,yatağı ve cibinliğini,antredeki taban döşemesi olan fayansları (bunu özellikle belirtmek istedim çünkü laminant rengine uymuş bütünlük bozulmamış çok hoş)antredeki yollukları oturma odasındaki mavi L koltuğu ,kızınızın odasını,mutfaktaki benchleri ve çiçekliği çok ama çok beğendim.Yalnız mutfak halısı çok açık renk ve çok oymalı temizliği zor olur diye düşünüyorum.evinizde güle güle oturun

maşallah..
yuvanız çok güzel çok miss rabbim huzurunuzu eksik etmesin...

tek kelime MÜKEMMEL fon perdelerinizin hepsini soruyorum nerden aldınız sabırsızlıkla bekliyorum cevabınızı...hayalimde canlandırmaya çalıştığım mutfak olmuş artık canlandırmaama gerek kalmadı zaten canlanmış size soracağım daha çooooookkkkkkk soru var lütfen yanıtlayın

Gerçekten sarayyyyyy en çok beğendiğim fonperdeleriniz oldu o kadar ciciler ki benim hayalimdeki fonlar çok tatlı olmuş hele oturma odası ve mutfak

Güle güle ve huzurla oturun yeni yuvanızda...
Mutfak ve kızınızın odasına bayıldım bende.Mutfak için ayrı ayrı paragraflar açabilirim

Hani salon ve yatak odası benim tarzım değil ama bu çok zevkli ve özenle döşenmiş olduğu gerçeğini değiştirmez.

Son düzenleme:
gercekten hersey cok guzel masallah.. Rabbim guzel gunlerde oturmak nasip etsin..

maşalaah barekallah , eviniz miss gibi çok güzel iyi günlerde oturun nacizane bir sorum olacak kızınızın odasındaki tül - perde nereden aldınız acaba bide fiyatı ... cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.. evinizde mutlu bir yaşam dilerim.

maşallah evinizi çok güzel döşemişsiniz ben çok beğendim yatak odası, mutfak, hol, bebeğinizin odası herşey çok güzel ve uyumlu ben bayıldım sadece salon biraz sönük kalmış ama salon takımınızın konsolu ve vitrinide ayrıca çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin ev sizde mutlulukla oturun evinizde
SÖYLEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM HALILAR PERDELER FONLAR HEPSİ HARİKA HELE DRESURA BİTTİM

hanımlar mutfaktaki ferforje bisiklet aksesuarı dekorekoya gelmiş 120 tl civarında.. burdakinin bence aynısı..

Salon hariç çok beğendim hepsini. Salon bana biraz ağır geldi. Oturma odası aydınlatmalar çok güzel. Bunun gibi özenle seçilmiş çok şık parçalar var.

Küçük kızının odasına bayıldım resmen

Ağız tadıyla oturun

Çok teşekkür ediyorum en güzelleri senin olsun .oturma odam ve mutfağımın tülü aynı.valla adını tarzını cinsini bilmem.istanbuldaysanız modokoda harmancı home var orda yaptırdım .daha yeni taşındığımız için yıkamadım ama zaten kaliteli tüller perdeci kırışmaz ütüye gerek yok dedi.az devirde sık tak dedi.köşe takımına gelince onuda modokodan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…