Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

Tek kelimeyle BA YIL DIMMMMMM

maaşallah hersey çok güzel :) huzurla oturun inşallah

ayy çok güzel maşaaallah güle güle kullanın

zevkiniz cok iyiymiş. .
şahsen resimlere bakarken çok huzurlu bir ortam oldugunu hissettim maşallah .

Maşallah, bana da dua edin benimde hayrılısıyla huzurlu mutlu bir evlilğim ve böyle de bir evim olsun:)

Amedia canım evini çok beğendim güle güle otur.sanırım İstanbul maltepede oturuyorsun. banyodaki havlularından öyle geldi o sepetteki hepsi life mağazından sanırım.

ben banyodaki o havlularında taşlı krem tabak var ve onun içindeki süsleri beğendim bebek arabasının yanında olan o taşlı tabak ve içindekileri nerden aldım canım

4+1 falan mı orası yahu ? Odaları gezerken bir an hiç bitmeyecek sandım O.O Saray yavrusu gibi çok odalı aboww Güle güle otur ben genel hatları itibariyle evini beğendim canım özellikle perdelerine bayıldım. Mutfağını sevdim evinin bölümlerinde en çok. Salon pek benim tarzım olmasa da tam bir alaturka salonu. Modern hatlara hiç girmemişsin iyi olmuş üstü kaval altı şişane gibi olurdu çünkü koltuklar falan tam alaturka. Ama salondaki o şelale dekoru anlayamadım pek ne bileyim zevk meselesi bana hitap etmedi öyle söyleyeyim. Yatak odanızda duvrda eşinizle asılı olan resminizin çerçevesi hoşuma gitmedi fiyonklu vs. Alakasız buldum, bir de koridorda duran altın varak kaplamalı konsol mu adı pek de bilmiyorum isimlerini onun altın kaplamaları acaba başka bir renk mi olsa diye düşündüm beğenemedim oradaki altın detayları , ama üstündeki ahizeli telefondaki altın detaylar beni hiç rahatsız etmedi aksine çok şık buldum. Kaplamayı düşünürseniz farklı birrenkle daha hoş olabilir sanırım. Güle güle oturun

Merhaba bir şey sorabilir miyim buzdolabı ve diğer gri eşyalar arasında ton farkı var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…