Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

Evini çok beğendim güle güle oturun inş. herşey dört dörtlük valla.

Salonun klasık mobılya klasık mobılya pek bana hıtap etmıyor ama guzel salonun harıc ben bayıldım evıne masallah :))))

evine bayıldımm bayıldımm bittim çok zevklisin çok güzel sadece ben salon takımını beğenmedim yanii çok demode kalmış o ev için inşallah zamanla onuda değiştirirsin Allah ağzınızın tadını bozmasın

Çok güzel olmuş eviniz maşallah güle güle oturun hele kıznızn odası rüya gibi çok hoş bana hitap etmeyen yer salon oldu açıkcası. modern tarzda sevdiğim için biraz klasik geldi. birde tavsiyem olacak. oturma odasındaki halı düz açık kahve olsaydı koltuklarla ve kırlent deseni ile çok iyi tamamlardı..banyodaki meyveli sabunların yeri de mutfak olmalı bence ama genel olarak zevkle döşendiği belli. huzurla oturun inş.

eviniz maşşallh sübhannallah çok güzel
benim merak ettiklerim holünüzdeki aynayı ve mutfağınızdaki halıyı nereden aldınız.hersey çok güzel olmuş eviniz çok kullanışlı en önemliside bu.eşya bir sekilde alınır ve konulur.sizde zamanla salon takımınızı değiştirirsiniz.yeni ev hersey zamanla olur.en kısa zamanda eksiklerinizi almak dileğiyle güle güle oturun.

evine bayıldım kızının odasını görünce çocuk olasım geldi valla çok güzelmiş,birde mavi odanı çok beğendim çok uyumlu olmuş evinde tek beğenmediğim yatak odandaki cibinlik

41 kere maşallah gerçekten bunu hakediyor.çok şık bi ev,ferah,saray gibi.ba-yıl-dım
güle güle oturun inşallah...

maşallah deememek ne mümkünnnn MAŞALLAH :)
ÇOK BEĞENDİMMM SAGLIKLA HUZURLA MUTLULUKLAAA OTURUNNN EVINIZDEEEE

Allah mutlulukla oturmayı nasıp etsin herseyınız o kadar guzelki
özellikle mutfagınıza bayıldım mor koltuk ne guzeldır oyle. kose takımınz cok hoş

Allahım inşallah benımde bıgun kendı evım olur bnde eklerım buralara resmını

Çok teşekkürler.6 sene önce çok beğenerek almıştım salon takımımı.evet biraz klasik hele yeni evimizde dahada bir klasik kaldı.bende değiştirmek istiyorum ama biraz zamanı var şuan olmaz.

Yorumun için çok sağol.evet herşey aynı anda olmuyor bazı eksikler değişikliklerde ancak zamanla oluyor.holumdeki ayna takımını modokodan milenyum diye kocaman aksesuar mağazası var oradan aldım halımda angoranın yeni serisiydi.

maşallah her şeyi özenle secmişsiniz. ama ben mutfağınıza bayıldım bayıldım bayıldım. :)

güle güle oturun ...her şey çok güzel...koridor halının markası ne acaba...kahveli krem olan ... birde mutfak lake değil demi...bende evi tadilata sokacağım dolaplarını da çok beğendim.... lake çok pahalı ve el izi bırakıyormuş....

maşallahhhağız tadıyla oturun inşallah..
benim sormak istediğim sehpalarınız üzerinde istanbul resmi olanlar..nerden aldınız acaba bide mümkünse fiyatına paylaşabilirmisniz

evinizi cok cok begendim gule gule oturun cok ferah ve aydinlik mis gibi massallah,sanirim salon ara oturma odasi ayni renge boyali yanilmiyorsam,boya renginizin adini sorucakdim cok ferah gözukuyor

Çok sağol.halım angora mutfak dolabıda lake evet biraz iz kalıyor.ama beyaz olması nedeniyle çok belli olmuyor

maşallahhhağız tadıyla oturun inşallah..
benim sormak istediğim sehpalarınız üzerinde istanbul resmi olanlar..nerden aldınız acaba bide mümkünse fiyatına paylaşabilirmisniz

Çok sağol canım.o sehpayı modokodan milenyum aksesuar Mağazası'ndan aldım fiyatı yanlış olmasın ama ya 400 yada 500 tlydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…