Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

Mutfağına vuruldum resmen canım.Merak ettim mutfak böyle miydi yoksa balkon kısmını birleştirdiniz mi?Ben de kendi mutfağımda böyle bi bölüm yaptırmak istiyorum da.Ayrıca salonunla ilgili çok abartılı bi durum yok bence koltuklarını değiştirme modeli güzel kumaşını yenile derim ben.Allah huzurla oturmak nasip etsin evin çok güzel...

eviniz çok ağır çok klasik çok kasvetli
kendi adıma bana hitap etmedi boğucu geldi özellikle koltuklarınız çok göz yorucu altın varaklada birleşince ağır çok ağır olmuş
iyi günlerde oturun

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim.mutfak böyleydi ztn böyle olduğu için bu daire tipini seçmemize bir ölçüde etken oldu.salon içinse herkesin kendi fikri saygı duyarım:))

Evimmi çok klasik yoksa salonummu? Teşekkür ederim :)

çok hoş detaylar var. bende canlı çiçek hastasıyım. bisikletli çiçekliğe bayıldım yahu. birde banyodaki havluluğa bittim. bebiş odasıda var. keşke bebişide görseydik.yatak başlığına zaten yorum yok on numara.ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

maşallah diyerek başlıyorum değişik bir tarzınız var klasik modern alaturka harmanlaması gibi
güselll mutlu günlerde oturun inşallah

Eviniz ferah ve huzurlu, güle güle oturun inşallah :) Benim tarzım değil ama seçtiğiniz tarz güzel ve çok güzel detaylar var gerçekten :)

canım çok beğendim her şey çok güzel sadece salondaki koltukların örtüsü karışık gösteriyor sade daha güzel olurdu

canım çok beğendim her şey çok güzel sadece salondaki koltukların örtüsü karışık gösteriyor sade daha güzel olurdu

Çok teşekkür ederim canım daha daha güzelleri senin olsun inşallah

Reactions: gve
maşallah diyerek başlıyorum değişik bir tarzınız var klasik modern alaturka harmanlaması gibi
güselll mutlu günlerde oturun inşallah
Tek bir Tarzım yok ne hoşuma gidiyorsa o oda icin ihtiyaç rahatlık neyse onu kullandım o kadar .çok teşekkür ederim:)

Eviniz ferah ve huzurlu, güle güle oturun inşallah :) Benim tarzım değil ama seçtiğiniz tarz güzel ve çok güzel detaylar var gerçekten :)
Çok teşekkür ediyorum.bazen bana da oluyor ben bunu asla almam veya Tarzım değil diyorum ama fena da olmamış diyorum:))

Bende sana katılıyorum canım ama 8 yıl önce ki zevkim öyleymiş şimdi olsa asla böyle desenli seçmezdim.ama kullanımı çok rahat kir leke falan hiç belli etmiyor iyi Tarafından bakıyorum bende:) teşekkür ederim:)

Koridor halinla benim koridor halim ayniii. Ama benimki 9 metre 70cm..
evinize bayildim. Mutlulukla yaşayın insallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…