amin canım, Allah razı olsun, Allah hepimize gönlüne göre bir hayat nasip eylesin. Yaşım 38 canım, 2 kızım var, Allah bağışlasın, biz de ev ve araba aldık, borçlarını bitirdik, sıra nasip olursa eşyaları yenilemeye geldi, buraya o yüzden bakıyorum fikir edinmek için. Evini de çok beğendim gerçekten, herşeyiyle çok güzel döşemişsin, darısı isteyenelerin başına.
evinize bayıldım, diğer topiclerde mutfak dolaplarınızın içlerini falan da görmüştüm, bir de balkonunuzu, çok zevklisiniz gerçekten. Allah ağzınızın tadını bozmasın...
Evinizin çok hoş olduğunu söyleyerek başlayayım....Herşey çok zevkle seçilmiş ve biraraya getirilmiş..Ben yolluklarının markasını sorsam ayıp olurmu? öçok beğendim yolluk bakıyodum ve çok beğendim..Ayrıca evi güzel yapan eşyaların yanında temiz ve düzenli oluşu..bu yöndende bravo size...Huzurla oturun inşallah...
Tek kelimeyle HARİKa...Bayıldım evinize...MAşALLAH...Bloğunuzuda takibe aldım izninizle , içeriği hoşuma gitti (özellikle Cuma Yazıları) ... Allah biricik kızınız ve eşinizle güzel yuvanızda mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin inşALLAH
Eşya yaşam için araçtır.Rabbim amaç haline getirmesin inşallah.huzur evi güzel yapan en önemli etkendir.mutsuz bir sarayda yaşamı neyleyim.Öncelikle yuvana huzur içine sinen eşyaların olsun tez zamanda :)
Mutfağa aşık oldum resmennnnEvin çok güzel maşallah Allah mutlu, huzurlu,sağlıklı oturmayı nasip etsin inş. Ama mutfak çok ii yaa
cok cok güzel
Allah huzurunuzu daim etsin...Maşallah...
bende çok beğendim evinizi. yatak odası benim tarzım olmadığı halde çok beğendim. Allah huzurlu oturmak nasip etsin
Güle güle oturun inşallah
Yatak odasını nereden aldınız acaba?
Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin canım bende çok beğendim tüm detayları beğendiğimi sölesem yaln olmaz.Allah nazarlardan saklasın. Herşey çok gzl maşAllah. Rabbim biz kiracılarada kendi ewimizde otrmayo nasp eder inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin inşallah canım. Yorumun için teşekkürler
Çok zevklisiniz
Allah bu güzel evde mutluluğunuzu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?