Annen haklıMerhaba arkadaşlar abimin düğünü dolayısıyla eve yatıya çok kişi geldi ben bu koşuşturma arasında gelin ile fotoğraf çekimi kuaför v.s bulunduğum için evdeki olaylara şahit olamadım.
Babamın kuzeni kızıyla birlikte geldi annem rahatsız olmuş bi kaç kez kadının söylendiğini duymuş
-ben bunu yemem , bilseydim gelmezdim direk dügün yerine giderdim , nerden geldim gibi , bu söylentileri evin çok kalabalık olması ve sıkış sıkış uyumak zorunda olduğu için . Annem de bunları duyunca malum sinirlenmiş ve bi kaç kez söylenmiş ve düğünden bi kaç gün sonra dedemleri aramış golesin düğününe çagırmıcam onu ayıp etti diye şimdi ise annemle böyle konuştuğu için konuşmuyorlar dedem ve babannem o bizim yeğenimiz diye ben annemi haksız buluyordum tepki gösterip kavga bile ettim ama empati kurduğumda haklı buluyorum sizce siz olsanız böyle bi misafire tepkiniz ne olurdu ?
Evde düğün yemeği var bi çok çeşit zaten bi tanesini beğenmemiş hanımefendi annemde yazık kadın zaten koşturuyor bozulmuş bayayemesi için başka birşey teklif ederdim. misafir sonuçta.düğünde ev sahibi biraz mütevazi olmalı bence.
Zaten çok çeşit vardı bi çeşiti begenmemiş ben bunu yemem diye baya söylenmişyemesi için başka birşey teklif ederdim. misafir sonuçta.düğünde ev sahibi biraz mütevazi olmalı bence.
tabi bu kişinin yaşı önemli. koca kadınsa işler değişir. ama çocuksa gönlü hoş edilebilir
bu söylentileri evin çok kalabalık olması ve sıkış sıkış uyumak zorunda olduğu için
Ya sizin yine iyi olmuş bizim ev çöplük ev olmuştu düğün sonu makyaj yapıp peçeteleri ortalara atmaları sigara izmaritleri dolapların arkasından çıktı ya kendi evimden tiksindim yatakların üstünde bile yemek yemişler evi taşıcaz o duruma gelmiş annemin bi kaç kez söylenmesini duymuş halam felan ama ben cinnet geçirirdim söylenmeyi bırak genç kızlar benim dolabımdan kıyafetlerimi eşprtmanlarımı giymişler yatarken spor da giydiğim kıyafetleri insan bi sormaz mı bana dolabımdan açıp almak hiç bişey demedim bile gördüğümde misafirdir diye ama annemi ezmişler söylenerek buna üzüldüm benim yanımda yapsalardı ah bi o söylenmeyisizin akrabada bir tuhaflik var
bizim dugun olurken kayseriden 2 araba damat tarafi ve kendi sehir disindaki akrabalarimiz geldi buradaki akrabalarimiz goturebildikleri kadar insanlari en azindan yasli ve cocuklu olanlari goturduler geriye inananin bir ev adam disarda kaldi otel ayarlayalim falan dendi ama herkes masraf yaptirmamak icin bir gecede uyumayiz ne olacak olmeyiz ya dediler ve uyumadilar dugun arefesi haliyle surekli yemek bulundurma durumu olmadi allah ne verdiyse onu yedik ki erkek tarafinin bir coguyla ilk kez orada tanismistik kimsede soylenmedi akrabaniz fazla kibirli ve kendini cok umursuyor anneniz sonuna kadar hakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?