Evdeki misafire tepkiniz ne olurdu ?

Kadının şahsına laf söyleyemeyip başkasına söylemek hic doğru degil bana göre.Anneniz abartmış.Bizim de haftasonu düğünümüz vardı ama çağırdığımız insanlar rahat edebilsin diye konu komsuyu ayarlamıştık mesela.Düğün evi diye herkesi aynı eve sıgdıracagınızı bilememistir belki de

Bende beğenmezsem yemem ama insanların içinde söylenmemde Samsun'a bi düğüne katılmıştım keşkek vardı düğün yemeği ve kuru fasulye gittim dışarda Bafra pşdesi yedim geldim

valla canim detaya inmedim bizde izmarit falan yoktu ama insanlara oturwcak yer olmayinca mecburen her odada her yerde yemekler yendi bizimkiler gelirken bir takim pijamayi akil etmislerdi kalacaklari icin onda sorun yok ama temizlemesi 1 hafta surmus heryer sac kil parmak izleri cekirdekler yemisler yataklarin icinden cekirdek cikiyodu dusun artik :))) olsun boyle zamanlarda boyle seyler olacak tabi ama kimsenin soylenmeye hakki olmaz

B
bizim oturduğumuz yerde yakınımız yok oturan komşulukta yok buralarda malesef .

Anneniz hakli ama sonradan aramakla hata etmis , yuzune soylemesi gerekirmis

Ne demişlerdi diğer konuda?
Immm her koşulda misafire saygı diyorum(!)

Anne haklı. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer diye bir atasözümüz bile var.
O kadar kişi ses çıkarmıyor o kadına ne oluyor? Annen de 'biz bu kadar ağırlayabiliyoruz oteller kalite kalite hizmet veriyor. senin gibi padişah torununa göre olanı seçiver o zaman' deseydi keşke.
Böyle şeyler sırayla. Onunda sırası gelecek merak etmesin. Annen de susmaz inşallah o zaman.

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer diye atasözümüz bile var, okadar çeşit yemeğin içinden birini beğenmediysen yemez geçersin, beğendiğinden bikaç kaşık daha fazla yiyiver yani, insanların düğün telaşında kırmak üzmek neden kibirli insanlar.Anneniz haklı ama dedenizi aramasaydı direkt kendisine söylese daha hoş olurmuş.

Düğün evine gidip kalma adeti nedir yahu? Zaten insanların işi gücü, telaşı başından aşkın.. Annene hak verdim, keşke arayıp o şekilde demeseydi ama..

Annen haklı o bahsedilen akraba gelmeseymiş yada kaldırsa bir tarafını yemek yapsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…