oo kızlar sayfalar almış başını başını gitmiş, yoğunluktan giremedim topiğe maşallah size.
ayyy gazelcim yaa süper çok sevindim, ohh maşallah, artık ondan büyüdükçe ve çok çabuk büyür, seri üretime geçersin buna inan. o güneş görürse direk yaprakları bordoya döner canlanır, direk güneş almazsa yaprakları daha soluk renk olur bilgin olsun.
ayrıca direk öğlen güneşi ama kuvvetli bir güneş vurduğu bir anda otur onu yakından bi seyret bak, bütün dalları hareket ediyor güneşi görünce. Allahın hikmetini otur seyret yani, ben gelenlere gösteriyorum şaşırıp kalıyor herkes. güneşte baya göz görür şekilde hareket ediyor yaprakları.
ayyy maşallah canım ne güzel tutmuş , insanın hazır almasından ziyade kendi ektiği çiçeği büyütmesi 1000 kat daha zevkli birşey, onun 1 yaprağı dünyanın en büyük sevinci gibi oluyor.
araştır canım , benden yana 10 puan mutfaklar.
nazife yaa bayıldım maşallah, ilk defa böyle çiçekli bir sınıf görüyorum hakkaten öğretmenler neden böyle şirin sınıflar oluşturmuyor acaba? gerçi işiniz zor, birsürü afacanla uğraşırken birde çiçekle kim uğraşıcak diyordur öğretmenlerimiz :)
ama maşallah bayıldım o güller negüzel öyle yerleride süper tam cam kenarı bukadar cuk oturmuş.
zeynep harika, mutlaka tutacak o bardağa diktiğin bile bence canlı duruyorlar maşallah.
ayyy kızlar resmen seri üretime geçtik topluca yaa bu nasıl bir sevgidir böyle :)
gazel canım arkadaşım, ben diyorum ya hep sana, senin kalbin çok temiz diye, Allah ta senin karşına işte öyle temiz insanlar çıkartıyor bak, kolay kolay böylşe bir esnaf çıkmaz insanın karşısına. ama o dediğin horoz ibiğini biliyorum ben halamda vardı balkonuna dikmişti direk güneşe, orda süper olmuştu, ama ev içerisinde kesinlikle olmaz büyümez bene. o açık hava bitkisi çünkü bildiğim kadarıyla, istanbulda bazı yol kenarlarınada ekiyor belediye görsel olarak güzellik katsın diye, ve hep direk güneş alan yerlere dikiyorlar.
bende haftasonu sardunya aldım, o çok arsızdır arkadaşların dediği ibi kolay büyür kolay tutar, para ile almana bile gerek yok, varsa birinde kır dalından direk tutar. alsanda gerçi ucuz ben 3,5 liraya aldım, benim çevremde pek çiçek sever kimse olmadığı için kimseden kırma şansım yok, size imreniyorum o konuda, çünkü kırıp kendin yetiştirmek çok daha büyük bir zevk. sadece 1 tane komşum var bisürü çiçeği olan, onunda torunu oldu evde durmuyor birtürlü gidemedim.