- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
- 248
Gunaydinnn:)
Kac gundur takipteyim topiginizi, oncelikle butun ciceklerinize masaallah cok guzeller.
Cicek gecmisime gelecek olursam, her turlu bitkiyi cok seviyorum ama bakiminda daha pek muvaffak olamadim5 yada daha fazla begonya oldurmuslugum vardir. Tabaktan sulayacagima banyo yaptirip katliama imza atmisim meger. Simdi biraz tecrube edindim yeni aldigim bgonyam iki haftayi saglam atlatti yasiyo hala seytan kulagina kursun
Orkidelerim fazla sudan curumus kokleri temizlwyip yeni karisima aldim ama sormak istedigim aldigim harcta topragimsi bisey daha vardi yani sirf kabuk degil dun biraz suladim ama korkuyorum yine cururmu diye.
Birde menekse celikledim ama 3 aydan fazla durup bitane bile yavru yaptak vermediler. Curume kesinlikle yoktu ama yaprakta yoktu neyi yanlis yaptim acaba?
Bu arada graphicdesigner ciceklerin ve evin muhtesem gorunuyo:)
canım merhabalar hoşgeldin aramıza, çiçek severler çoğalıyor nekadar güzel birşey bu. çok teşekkür ederim evim çiçeklerle güzelleşiyor tatlım, gün ve gün heryerden bir çiçek fışkırır oldu, bu bir bağımlılık.
begonya konusundaki başarından dolayı tebrik ediyorum. menekşelerden çelik almayı bende çok istiyorum ama biraz sabır işi sanırım cesaret edemedim henüz :) orkideler için ona uygun karışım topraklar satılıyor eğer öyle birşey aldıysan onlar zaten gereken karışımı yapmışlardır, sen şeffaf bir saksıya koy kökleri güneş alsın.
Birde kızlar tekrar söylüyorum kesinlikle çiçeklerinizi yer değiştirmeyin derim ben, hangi çiçeğimin yerini değiştirdiysem kötü oldu yani