Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

nilay yazdığını şimdi gördüm canım çok güzel yazmışsın teşekkür ederim yine burada başka bir topicteyim hamile kalmak isteyenler diye ama orada hamile kalanları vs gördükçe içim cız ediyor ailede benden sonra evlenenler hep hamile kaldılar ve herkes sıra rabia da deyip baskı yapıyorlar inan bazen o kadar bunalıyorum ki burada arkadaşım da yok çıkıp kahve içip derdimi utanmadan anlatacağım kimsem yok. Anneme anlatsam o da üzülecek. Kimseye konuşamıyorum okadar kötü oluyorum ki anlatamam. Şuan bunları yazarken bie gözlerim doluyor. KK'da sizlerle konuşarak içimdekileri dağıtabiliyorum ancak.
Benim de aklımda puzzle vardı almayı düşündüm Sen öyle yapıp kafa dağıttıysan ben de deneyeyim işe yarar belki. Her ay adetten sonra kendi kendime diyorum bu ay takmayaacağım ne olursa olsun diyorum ama olmuyor ya psikolojim bozuldu valla.
cnm rabia insanların baskıları hiç bitmez içimden gelerek sölüyürum cidden kafana takma arkadaşım bnmde o dönemler kimsem yoktu konu nerden nereye açılıyo bnm ailem bile yok kimsesiz büyüdüm eşimle evlendim bnmde en ezik noktam bu eşimin ailesi destek oldu anasız babasız düğün yaptım anasız babasız doğum yaptım hastane neler yaşadım bi bilsen.
gebelik testi almaya gidicek bi arkadaşım bile yoktu kendimden küçük kızlarla almaya gidiyodum
kimseye güvenemedim hep içime attım kendi yaşıtlarımdan kaçtım ailen niye yok sorucaklar diye seni o kadar iyi anlıyorunki bu konuda düşük yaptığım zmn düşük topiği var orda kendime arkadaş buldum orda dertleştim o kadar iyi geldi ki dertlerim azaldı .
bi sorun bi derdin olursa nolur çekinme yaz bize içine atma
puzzle mutlaka al ve yap cnm bende hamile kaldığım zmnki puzzlemi foto atıyım size

cnm rabia insanların baskıları hiç bitmez içimden gelerek sölüyürum cidden kafana takma arkadaşım bnmde o dönemler kimsem yoktu konu nerden nereye açılıyo bnm ailem bile yok kimsesiz büyüdüm eşimle evlendim bnmde en ezik noktam bu eşimin ailesi destek oldu anasız babasız düğün yaptım anasız babasız doğum yaptım hastane neler yaşadım bi bilsen.
gebelik testi almaya gidicek bi arkadaşım bile yoktu kendimden küçük kızlarla almaya gidiyodum
kimseye güvenemedim hep içime attım kendi yaşıtlarımdan kaçtım ailen niye yok sorucaklar diye seni o kadar iyi anlıyorunki bu konuda düşük yaptığım zmn düşük topiği var orda kendime arkadaş buldum orda dertleştim o kadar iyi geldi ki dertlerim azaldı .
puzzle mutlaka al ve yap cnm bende hamile kaldığım zmnki puzzlemi foto atıyım size
çok zor zamnlar geçirmişsin Allah sevap ve sabredenler hanene yazar inşallah

Kızlar bunlar benim çok hoşuma gitti ya ben yapamam mı böyle bir şey hazır yapılıp mı satılıyor acaba?
Bunu beğendiysen crassula ovata'ya benzettim canım bu isimle arayabilirsin :) Başka çeşitleri de var.
index.php

Yaparsın canım çok da zevklidir öyle görünüyor :)
Biraz emek ister ama.
Ben de meraklıyım böyle şeylere. Terraryum deniyor bunlara.
Daha hiç yapmadım ama gelecekteki planlarım arasında varlar :KK70:
Ben de bugün keşfettim çok şık duruyorlar ya ama şimdiki beceriksizliğimle yapamam herhalde :KK23:

çok güzeller ne varki canım bunlarda akvaryumcuya git fanus al aczıcık topran biraz çim tohumu ve küçük minyatür ağaç al çiçekçiden yada kaktüs türü bence yapabilirsin
Bu kadar kolay mı kiiii :KK57:

Canım benim teşekkürler burası gerçekten iyi ki var. Başkasının dertlerini dinleyerek kendi dertlerini unutup ona üzülüyorsun ya da kendi derdini anlatıp rahatlıyorsun. Sanal bir ortam olduğu için daha rahat açılabiliyorum. Allah yardımcın olsun kuzum şimdi ne güzel bebeğin var tüm zamanın onunla güzel olur. Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın. Kusuruma bakmayın topiğin konusunu dağıttım ya :KK22:

rabiacım ben sıkıntılı halimde hep bunu okur düşünürüm sanada iyi gelecek eminim

Hz. Eyüp dermansız kaldı imdat demedi,
Hz. Yusuf karanlığa düştü eyvah demedi,
Hz. İbrahim ateşe düştü yandım demedi,
Hz. Hamza kanının yudumlanmasına feryat etmedi,
Hz. Bilal kayalar altında kaldı ezildim demedi,

Unutmayın sakın:
Sıkıntı, dert, tasa ALLAH'a sevgili olandan başkasına inmedi...
Günahlara kefaretdir gönüldeki keder,
Niyetler halis olunca ameller olmaz heder,
Biraz daha sabreyle neler görüceksiniz neler...
Mevlamız ihmal değil sadece imtihan eder...

Ben de bugün keşfettim çok şık duruyorlar ya ama şimdiki beceriksizliğimle yapamam herhalde :KK23:

Bu kadar kolay mı kiiii :KK57:

Canım benim teşekkürler burası gerçekten iyi ki var. Başkasının dertlerini dinleyerek kendi dertlerini unutup ona üzülüyorsun ya da kendi derdini anlatıp rahatlıyorsun. Sanal bir ortam olduğu için daha rahat açılabiliyorum. Allah yardımcın olsun kuzum şimdi ne güzel bebeğin var tüm zamanın onunla güzel olur. Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın. Kusuruma bakmayın topiğin konusunu dağıttım ya :KK22:
bence kolay

Tatlım elinin altında internet gibi bir nimet var :)
Yaz "terraryum" diye ara. Bir sürü hobi sitesinde püf noktalarını bulursun.
Sana söylüyorum ama kendim vakit bulamıyorum ki :D
Benim gibi tembel olma sen bir yerlerden başla devamı gelir :)

rabiacım ben sıkıntılı halimde hep bunu okur düşünürüm sanada iyi gelecek eminim

Hz. Eyüp dermansız kaldı imdat demedi,
Hz. Yusuf karanlığa düştü eyvah demedi,
Hz. İbrahim ateşe düştü yandım demedi,
Hz. Hamza kanının yudumlanmasına feryat etmedi,
Hz. Bilal kayalar altında kaldı ezildim demedi,

Unutmayın sakın:
Sıkıntı, dert, tasa ALLAH'a sevgili olandan başkasına inmedi...
Günahlara kefaretdir gönüldeki keder,
Niyetler halis olunca ameller olmaz heder,
Biraz daha sabreyle neler görüceksiniz neler...
Mevlamız ihmal değil sadece imtihan eder...

Tabi kiii Allah razı olsun. Benim de aklıma Hz İbrahim'in eşi Hz. Sare geliyor. Çocuk sahibi olamadı,anne olamadı onca sene. Ve çok sevdiği eşine cariye aldı ondan çocuğu olsun diye. Bu nasıl fedakarlık. Şuan kendimi düşünüyorum da nefsime ağır geliyor gerçekten. 90 küsür yaşında Cenab-ı Hak anne olmayı nasip ediyor.
"Görelim Mevlam neyler, Neylerse güzel eyler"

Tatlım elinin altında internet gibi bir nimet var :)
Yaz "terraryum" diye ara. Bir sürü hobi sitesinde püf noktalarını bulursun.
Sana söylüyorum ama kendim vakit bulamıyorum ki :KK70:
Benim gibi tembel olma sen bir yerlerden başla devamı gelir :)

Bi tane site buldum anlatıyor resimli :KK73: Tabi ben burada malzemeleri bulabilir miyim bilemiyorum :KK12:

Tabi kiii Allah razı olsun. Benim de aklıma Hz İbrahim'in eşi Hz. Sare geliyor. Çocuk sahibi olamadı,anne olamadı onca sene. Ve çok sevdiği eşine cariye aldı ondan çocuğu olsun diye. Bu nasıl fedakarlık. Şuan kendimi düşünüyorum da nefsime ağır geliyor gerçekten. 90 küsür yaşında Cenab-ı Hak anne olmayı nasip ediyor.
"Görelim Mevlam neyler, Neylerse güzel eyler"
ve hz aişe annemiz hiç çocuğu olmadı ki kadınların en nadidesi

Back
X