Evdeki Sıkıntılar...kopukluk...soğukluk...üzülmemek eldemi

Dilasaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
140
103
18
Kızlar hepinize merhaba..kardeşimle birlikte babamızla sorun yaşıyoruz çünkü o bizi hiç sevmedi..hissediyorum bunu en basitinden sofraya oturunca suratı kırk karış oluyor..ama bunlar yeni olan Şeyler değil..çocukluğumdan bu yana hep terslerdi bizimisafir felan demeden..dünde anneannemin yanına gittim Sağolsun hep destek olur ve yineaynı şekilde bi miktar para harçlık verdi annemde istediğim bi yelek var diye gidip alalım dedi.ve bugün bir buçuktan çıktık annemle 5 servisiyle Dönelim dedik.o Sırada babam aradı ve anneme demediğini bırakmadı.çok üzüldüm eve gelincede bana söylenmeye başladısustum hiç bişe demedim annem korumaya çalıştı ortam dahada gerildi..ve eminim ben Üstüme bişeler aldım diye bu sözler küfürler..çok canım acıyor Çocukluğumda bile bişe aldığımda ne kadar sevinirdim babama gösterirdim çocuk Aklımla o da direk Parasını sorar ne kadar diye başka bişey demezdi hayırlı olsun felan yoktu ama artık direk odaya giriyorum görmesin diye..bu arada ben 22yaşındayım 23 olacam..ve hep mutlu Sevinçli Olduğum zamanlarda babam hep kırdı o sevinci Sağolsun..ama biz onun hep yanında olduk her zaman çünkü kendi anne-babası bile istemiyor gelmesini hep kavga çıkartıyor diye..şuanda 3-5 arkadaşında başka kimse yok onlarda2-3 senede bi ararsa..ve onun Yüzünden hiç bi akraba kuzen yok bizim..o Yüzden isriyorumki birbirimizden başka kimsemiz yok bari birlik olalımama babam bize karşıda öyle soğuk maalesef konuşmaz soru sorunca cevap vermez Selami bile almaz..çok Karışık oldu kızlar kusura bakmayın ama dolmuşum yine...eski sözleri aklıma geliyordüşünün bir lise 3 de iken beni okuldan almayı düşünmüştü hiç ama hiç bi sebep yokken..şuan da üniversitedeyim 4. Sınıfım ama onun desteğiyle okuduğum pek söylenemez inşallah biter ve hayırlı bi iş sahibi olurum çünkü babam şimdi bile hazır yiyici diye eve tatile gelmemi istemiyor herkesin içinde gelip ne yapacam o kadar yolu Çekme diyor oysaki sırf yol parası ve ben gelip evden yemek yiyeceğim diye çünkü ben zevkle geliyorum annem abim için hemde 2 saat yani..uzun oldu Hakkınızı helal edin lütfen...

valla diyecek bişey bulamadım inanki. Allah yardımcın olsun inşallah biran önce kendi hayatını kurarsın.

Yakın şeyler yaşamışız.
Bizimkiler bitirmeye doğru gidiyorlar.
Tabii son zamanlarda nolur bilemem.
Ama bende baba kavramı yok neredeyse hic yok.
Hep dua ettim ölsün diye.
Ölmedi.
Simdi ayrılık durumu var gibi ama oda çok zorlar bizi.
Bilmiyorum.
Yalnızca artık catlakb diye bi kızı yok.
Ayni evde oldukça olaylar büyüyor.
Bu bizim sınavımız biliyoruz.
ALLAH yardımcımız olsun.
İnşALLAH kurtulursunuz sizde.
Bende çok şey yaşadım yeni alınan kıyafet anlamında.

Bence şunu ne kadar erken kabullenirsen o kadar iyi. Baba sırf baban olduğu için yaptığı her şey tolere edilemez. Annenle mi kalıyorsun babanla mı? Orasını anlayamadım ama baban babaligini bilmiyorsa sen de ugrasma.

her cocuk sahibi olan anne-baba olamiyor malesef ,
zorda olsa onu boyle kabul etmeye calisin , huyu boyle diyince yapilan hatalar daha az acitiyor...

Cok pardon da ben olsam evlatlikmiyim diye sorgulardim ..yasiniz 15-16 olsa ergenlik derdim ,bi donem hep ailemize isyanlarda oluruz ,ne yapsalar kabahat olur ya hani ..
Ama coktan gecmis o donemler , bosverin , uzaksa uzak durun , lazim degil be boyle baba .annenize destek olun , mesleginizi edinin .

Sen ayakların üzerinde dur yeter ki okumaktan iş sahibi olmaktan vazgeçme. Babana saygı da kusur etme. Bir gün arkana baktığın zaman kendinle gurur duyacaksın. Eminim.

Babanızın herkese karşı böyle olduğundan dolayı etrafınızda kimsenin kalmadığını söylemişsiniz.Demekki mesele sizi sevmemesi değil.Karakter olarak bozuk.Genel olarak.Kişisel bi durum olarak görmediğimden babanın yaptıklarına alınmaman gerektiğini hatta yav he he diyip geçmen gerektiğini düşünüyorum.Sadece size özel bi durum olsaydı bi çözüm yolu aranırdı ama öyle bi durum yok belliki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…