Kızlar hepinize merhaba..kardeşimle birlikte babamızla sorun yaşıyoruz çünkü o bizi hiç sevmedi..hissediyorum bunu en basitinden sofraya oturunca suratı kırk karış oluyor..ama bunlar yeni olan Şeyler değil..çocukluğumdan bu yana hep terslerdi bizimisafir felan demeden..dünde anneannemin yanına gittim Sağolsun hep destek olur ve yineaynı şekilde bi miktar para harçlık verdi annemde istediğim bi yelek var diye gidip alalım dedi.ve bugün bir buçuktan çıktık annemle 5 servisiyle Dönelim dedik.o Sırada babam aradı ve anneme demediğini bırakmadı.çok üzüldüm eve gelincede bana söylenmeye başladı
sustum hiç bişe demedim annem korumaya çalıştı ortam dahada gerildi..ve eminim ben Üstüme bişeler aldım diye bu sözler küfürler..çok canım acıyor Çocukluğumda bile bişe aldığımda ne kadar sevinirdim babama gösterirdim çocuk Aklımla o da direk Parasını sorar ne kadar diye başka bişey demezdi hayırlı olsun felan yoktu ama artık direk odaya giriyorum görmesin diye..bu arada ben 22yaşındayım 23 olacam..ve hep mutlu Sevinçli Olduğum zamanlarda babam hep kırdı o sevinci Sağolsun..ama biz onun hep yanında olduk her zaman çünkü kendi anne-babası bile istemiyor gelmesini hep kavga çıkartıyor diye..şuanda 3-5 arkadaşında başka kimse yok onlarda2-3 senede bi ararsa..ve onun Yüzünden hiç bi akraba kuzen yok bizim..o Yüzden isriyorumki birbirimizden başka kimsemiz yok bari birlik olalım
ama babam bize karşıda öyle soğuk maalesef konuşmaz soru sorunca cevap vermez Selami bile almaz..çok Karışık oldu kızlar kusura bakmayın ama dolmuşum yine...eski sözleri aklıma geliyordüşünün bir lise 3 de iken beni okuldan almayı düşünmüştü hiç ama hiç bi sebep yokken..şuan da üniversitedeyim 4. Sınıfım ama onun desteğiyle okuduğum pek söylenemez inşallah biter ve hayırlı bi iş sahibi olurum çünkü babam şimdi bile hazır yiyici diye eve tatile gelmemi istemiyor herkesin içinde gelip ne yapacam o kadar yolu Çekme diyor oysaki sırf yol parası ve ben gelip evden yemek yiyeceğim diye çünkü ben zevkle geliyorum annem abim için hemde 2 saat yani..uzun oldu Hakkınızı helal edin lütfen...