Kan sonucunuz yanlis muhtemelenAdetim gecikti. İlk günler pozitifti. Sonra negatife dönünce kimyasal herhalde dedim.
Baktım 14 gündür adet olmuyorum 2 gün önce kan verdim. Beta HCG 2 çıktı. Doktor ultrasonla da baktı. Rahmimde 1,5 cm miyom yazmış ve soru işareti koymuş. Ayrıca serbest sıvı gözlenmemiş. Yani dış gebelik de yok şükür
14 gün sonra beta 2 olunca gebelik imkansız herhalde. Gebe olmadığıma emin oldum.
Ama sorun şu; yaklaşık 4 gündür evde test yapıyorum. İlk günler silik çizgi vardı. Ama son iki gündür hatta kan verdiğim gün bile ilk 5 dakikada ikinci çizgi belirgin olarak çıktı. Bugün tekrar yaptım. Yine çift çizgi ve çizgiler açık seçik belli. Yarın tekrar kan vermeye gideceğim randevu aldım.
Evde yaptığım testlerin hepsi farklı marka. 6-7 farklı marka denedim İstisnasız hepsi silik de olsa pozitif. Bu kadar gecikmeden sonra acaba gebelik geç mi başladı?
Geç döllenme olabilir mi? Ama o zaman ilk günler pozitif sonra negatif sonra tekrar pozitif olma ihtimali var mı?
yenı gebelik olmuştur belkı geç döllenmeAwox, days doctor, ovula, nimo, bebe time.. piyasada denemediğim kalmadı sanırımsadece predictor ile yapmadım eczanelerde bulsam onu da yapacağım
Olabilir mi bilmiyorum. Farklı markaların hepsi pozitif çıkıyor. Hadi bir ikisi pozitift gerisi negatif olsa hatalı diyeceğim de..Kan sonucunuz yanlis muhtemelen
Umarım öyledir. Youtube'de HCG 2 olursa negatif demiş doktorlar. 2'den sonra artar mı acabayenı gebelik olmuştur belkı geç döllenme
hcg 2 negatif canım belkı sonradan yükselmiştir dedim tekrar baktırın çıkmazsa adet söktürücü yazarlarUmarım öyledir. Youtube'de HCG 2 olursa negatif demiş doktorlar. 2'den sonra artar mı acaba
Canım forumda ç denk geldim sonuç ne oldu acabaUmarım öyledir. Youtube'de HCG 2 olursa negatif demiş doktorlar. 2'den sonra artar mı acaba
3 gün sonra tekrar kan verdim. HCG 40'a yükselmiş. Rahim içi de kalınlaşmış. Sağlıklı olup olmadığını anlamak için 3 gün sonra tekrar kan vereceğim. Çünkü sat'a göre HCG düşükCanım forumda ç denk geldim sonuç ne oldu acaba
Canım geç döllenme olduysa normaldir belli olmaz inşallah sağlıkla ilerler3 gün sonra tekrar kan verdim. HCG 40'a yükselmiş. Rahim içi de kalınlaşmış. Sağlıklı olup olmadığını anlamak için 3 gün sonra tekrar kan vereceğim. Çünkü sat'a göre HCG düşük
Merhaba ne yaptiniz merak ediyorum ayni durumdayim3 gün sonra tekrar kan verdim. HCG 40'a yükselmiş. Rahim içi de kalınlaşmış. Sağlıklı olup olmadığını anlamak için 3 gün sonra tekrar kan vereceğim. Çünkü sat'a göre HCG düşük
HCG 90 oldu. Cuma günü tekrar randevum varMerhaba ne yaptiniz merak ediyorum ayni durumdayim
Ayy çok sevindimHCG 90 oldu. Cuma günü tekrar randevum var
Öncelikle hayırlı olsun.3 gün sonra tekrar kan verdim. HCG 40'a yükselmiş. Rahim içi de kalınlaşmış. Sağlıklı olup olmadığını anlamak için 3 gün sonra tekrar kan vereceğim. Çünkü sat'a göre HCG düşük
Ayy aynı şeyleri yaşamışızzÖncelikle hayırlı olsun.adetinizin kaçıncı gününde kan testinde çıktı benimde 14 gündür adetim gecikti 7. Gün kandan baktırdım negatif hala gelen giden yok geç döllenme olabilir mi diye düşünmeye başladım
Umarım geç döllenmedirAyy aynı şeyleri yaşamışızzben 15 gün gecikmeyle öğrendim. İlk 2 hafta ne zaman test yapsam negatifti. Artık iyice ümitsizliğe kapılmıştım. Stresten adet görmüyorum diye düşündüm. Sonra 15. Gün evde test yaptım tekrar. Çift çizgi gördüm. Sonraki günlerin hepsi çizgiler iyice koyulaştı. Kan verdim. HCG önce 2, sonra 40 sonra 90 oldu. Geç döllenme oldu büyük ihtimalle. Sizinki de öyle olabilir. Ben hiç bir belirti yaşamadım. Gebeliğ öğrendikten bir hafta sonra göğüs ağrısı ve hassasiyet, adet ağrısı gibi ara ara gelen kasık ağrısı yaşıyorum. İnşallah siz de gebesinizdir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Evladımıza kavuşalım
Ben de geç döllenme yaşadım 27 gün geçtikten sonra direkt kese gördümÖncelikle hayırlı olsun.adetinizin kaçıncı gününde kan testinde çıktı benimde 14 gündür adetim gecikti 7. Gün kandan baktırdım negatif hala gelen giden yok geç döllenme olabilir mi diye düşünmeye başladım