Evdeki testlerim hâlâ pozitif?

Amin teşekkür ederim Allah size de Bir yavrucak nasip etsin dualarım sizinle

Doktorlarda başta savuyor

Kızlar selam bende testlerde silik pozitif görüyordum ovitrelle 10 günden itibaren ve dün 15,günüydü devlete gittim us baktı o kdr iyi doktorduki herşey yolunda dedi ve elime bir kagıt tutuşturdu değerin 2,30 üstüyse gebelik olacak pazartesi gel dedi dua edrrmisiniz kan sonucu bekliyorum

Şimdi hayırlı ise şimdi olsun inşallah Bize de haberin edin güzel haberler gelir umarım.

Canım ilk test pozitif sonra negatif olunca kimyasal diye düşündüm dedin ya. Neden negatif çıkmış olabilir acaba doktor ne dedi. Belirtin varmıydı akıntı vs

Canım Var mı gelişme

Awox, days doctor, ovula, nimo, bebe time.. piyasada denemediğim kalmadı sanırım sadece predictor ile yapmadım eczanelerde bulsam onu da yapacağım
Albi labıoquick artımed var birde hangisi doğru sonuç verdi

Canım Var mı gelişme

Albi labıoquick artımed var birde hangisi doğru sonuç verdi
Laboquick denedim. Doğru sonuç verdi pozitifti. Ben zaten testleri yaptığımda değerlerim yüksek olduğu için hepsi pozitif verdi.

Canım ilk test pozitif sonra negatif olunca kimyasal diye düşündüm dedin ya. Neden negatif çıkmış olabilir acaba doktor ne dedi. Belirtin varmıydı akıntı vs
Doktor dış gebelikten şüphelendi. Muayene etti tüplerim temiz çıktı. Neden böyle olduğunu anlamadık. Sonra pozitife döndü testlerim bilmiyorum artık. Belirtilerim vardı ama testler negatif çıkınca önemsemiştim, adet belirtisi diye düşündüm. Kasık ve bel ağrısı, aşırı akıntı, sol bacağımda sızlama vardı. Bu belirtiler şu an yok. Yaklaşık 1 aylık gebeyim. Göğüs dolgunluğu, göğüste ağrı, halsizlik, uyku hali ve hafif bulantılarım var şimdi

Sağlıkla al kucağına

Kaç haftalık olmuştu. Hiç belirti yokmuydu

`