Evdekileri izinsiz alma

Ne acayıp ınsanlar varya burayı okudukca benımkılere sukredıyorum ne acyıp ınsanlar var ben olsam olay cıkarırdım 3 gun gıt evını soysunlar kullandıkları yetmıyor gıbı

Kiralık da o yüzden

günlük kiralık ev mi orası

ülkenin yarısı kirada oturuyor

hiç yöneticide anahtar olan görmedim ,

hadi diyelim var o anahtar su basar yangın çıkar diyedir

kv gelsin diye değil

bana biraz garip geldi konunuz

kv evime gelecek yöneticiden anahtar alacak nevresim kek kalıbı alacak

yıkarım oraları, gerekirse oğlunu da paket yapar gönderirim

bir daha gelir anahtarı alır vs vs imkansız

Valla böyle saçma bi olay okumadım kusura bakmayında. Ya ben yöneticinin yada ev sahibinin sapık veya hırsız olmadığını ne bileyim. Kaldı ki bende kiracıyım asla kimsede anahtarımız yoktur ve yönetici dahi benim kapımı çalamaz eşim olay çıkarır. Eşim telefon numarasını ilgili yerlere verdi ben işteyken kimse benim kapımı bile çalmasın bişey olursa beni arayın dedi noktayı koydu. Sizin kocanız da bi garip anlamadım ki. Ayrıca alın bi çuval elinize gidin kayınvalidenize açın dolaplarından kendi eşyalarınızı alın çıkın. Kilidi de değiştirin eşinize de vermeyin akıllanana kadar.

Hımm evi terkettşyse b:KK57:i daha gelmeyecek sanıp töbe töbe
Utanması olan, yerini sınırını bilen insanlar ne büyük hazimeymiş meğer.
Maalesef ailece terbiyesizler mi desem ne desem bilemedim ama konu sahibesi kötü bir aileye gelin gitmiş, kayınvalide görümce kızın evinde ne varsa toplayıp götürüyor, eşi de hakaret edip dövüyormuş.

Konuyu bu şekilde ele alınca çok üzüldüm, mevzu halı, nevresimden daha derinmiş meğer.

1Sen size katılıyorum ama ne acıdır ki utanmayı bilen kalmadı pek:(

Ben eşimle kavga etmiştim doğrusu evi bırakıp gitmiştim ama evin anahtarı da bendeydi benim evimi temizlediklerini hiç haberim yoktu evi temizlememişler resmen pasaklı pasaklı bırakıp gitmişler pislik içindeydi evim gelince baktım ki eşimle sorunlarımız vardı bizim benim kafamda atmam gerekiyordu annemin yanına gittim o yüzden onları da anlamıyorum ki benim evime girip eşyalarımı karıştırıp izinsiz almalarına dayanamıyorum katlanamıyorum bu duruma Az önce aradım ama açmadılar telefonlarımı onlar haddini bilmez varsa ben de çok kötü bildireceğim beni sanıyorlar ki suspus öyle değilim işte ben tek bir lafımı bile indirebilecek insanım Onlarda saygı yok benden beklerler o saygıyı laf anlamaz dinlemez insanlardır önce kendi yaptıklarına uyarlar bir daha bir şeyimi bulamadığım zaman cin Gar çıkarmak değil bunun burunlarından getireceğim
Google sesli mikrofondan mı yazıyorsun arkadaşım hiç bir şey anlamadım, ellerinle yazar mısın lütfen.
Konuna gelirsek Allah yardımcın olsun kavga çıkar bence:KK57:

Evimin anahtari yönetici de olsa korkudan uyuyamazdım dışarı çıkamazdım eve girecek diye, ev sahibinde bile yok 2 anahtar var biri eşimde biri bende, bu nasi bi rahatlık.
Anahtarı derhal değiştir, git eşyalarını da onlardan geri al. Ağızlarının payını ver ay okudukça aklım duruyor sinirlerim bozuluyor

Yani sizinki de abartı siz yokken eve eşiniz niye annesini getiremesin ya da arkadaşını akşam sohbet etmeye. Bu evin hanımı yokken kimse gelemez cümlesine de ayrı hastayım. Herhalde o mantıkla istemiyorsunuz. Sanırsın neyse:)
Aynen gelebilirler bence ama eşyaların yerini değiştirip habersiz eşya almak neyin kafası anlamıyorum benim kayınvalidem de bu kafada ama yüz vermiyorum evine bile gitmiyorum.

Aynen gelebilirler bence ama eşyaların yerini değiştirip habersiz eşya almak neyin kafası anlamıyorum benim kayınvalidem de bu kafada ama yüz vermiyorum evine bile gitmiyorum.
Tabii ki eşyaların yerini değiştirmesi evin düzenine karışmasına ben de gelemem. Kendi annem yapsa da istemem. Ama kimse gelemez şu bu diyen üye kendisi evde yokken sadece kocası varken de kimse gelemez diyor. Sadece kârı koca olanlar kârı koca evde olunca gelirmiş falan. Demek ki kendi evdeyken bir komşusu varsa kız kardeşi veya kız kuzeni gelmek istese olmaz evde kocam yok Ben tekim kimse gelemez diyecek:) baya güldüm mantığına. Büyük ihtimalle mantığı da sadece kocası içindir kendi için geçerli değildir.

Kocan milletin içinde dayak atıyormuş ailesinin bu cesareti nerden aldığı belli oldu

Tabii ki eşyaların yerini değiştirmesi evin düzenine karışmasına ben de gelemem. Kendi annem yapsa da istemem. Ama kimse gelemez şu bu diyen üye kendisi evde yokken sadece kocası varken de kimse gelemez diyor. Sadece kârı koca olanlar kârı koca evde olunca gelirmiş falan. Demek ki kendi evdeyken bir komşusu varsa kız kardeşi veya kız kuzeni gelmek istese olmaz evde kocam yok Ben tekim kimse gelemez diyecek:) baya güldüm mantığına. Büyük ihtimalle mantığı da sadece kocası içindir kendi için geçerli değildir.
:D
Bazıları abartayım derken işin ucunu fazla kaçırıyor

Ayni durumdayız benim durumumda ek olarak evimi kirletip, ayakkabilarla gezip yatagimi kullanip oyle gidiyorlar. Keske esyalarim kaybolsa onlari goturseler de baska zarar vermeseler diyorum. Gardrobumda kendi esyalari benim esyalar bazanin altinda oluyor bi de utulenmis kiyafetlerimi ozensiz ativeriyorlar ben su an sehir disinda çalışıyorum. Hep konuştum cok konuştum olmadi gerci gecen geldigimde her yere not yapistirmistim. Yatakodam bana ait kimse giremez diye kapisini kilitledim, buzdolabima lutfen bosaltilinca dolduralim yazdim tahtaya. Dis kapi girişine ayakkabiyla girenlerin ayaklari kopsun yazdim evin bazi yerlerinde gizli kamera var gözüm uzerinizde yazdim ....😅 derken 1 2 kezdir gelmiyorlar. Bayagi esime de soylenmisler ama cok konuştum ben anlamadilar artik esyalarimin yerini gereksiz degistirenin elleri kopsun tarzi seyler yaziyorum umarim bu sekilde gelmeden devam ederler 😅
Helal olsun sana kiz😂😂

İçim acıdı kuzum sana ya :(( kendine bunları neden reva görüyorsun
Şu konu içimi acıttı ya

Öncelikle herkese merhaba bir yıllık evliyim birkaç günlük için Ankara’ya gitmiştim kaynanam ve görümcem evimin eşyalarının yerlerini değiştirmişler sırf iş yapmak için yani evdeki nerdesi yere eşyalarım yok görümceme mesaj atıyorum nerede diye hiç oralı bile olmuyor neredeyse yere eşyalarım kayıp birkaç günlük bir yere gittim diye lazım olan eşyalarımı ortada yok böyle olan var mı hiç ben bunlara nasıl cevap vereceğim artık bilemiyorum Ne yapmam lazım kızsam sövsem olmuyacak Bütün her şeyimi izinsiz götürmüşler bunları nasıl bir cevap vereceğim hiç bilmiyorum
Benim için tartışma sebebi. Tartıştım, küstüm, kurtuldum. Artık evim benim istediğim gb. Ohh misss :))

Back
X