- 3 Nisan 2014
- 36.332
- 148.347
- 798
- Konu Sahibi Kedisssizzz
Şehrin anahtarı gibi, Yozgat’a her gelene evin anahtarını veriyorlarmış.![]()
pff uzakmış ben gidene kadar ev tamtakır olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şehrin anahtarı gibi, Yozgat’a her gelene evin anahtarını veriyorlarmış.![]()
Ya şimdi bu kızcağız kilidi de değiştirse onda o koca varken gider çoğaltır verir yine anasına.pff uzakmış ben gidene kadar ev tamtakır olur![]()
Ya şimdi bu kızcağız kilidi de değiştirse onda o koca varken gider çoğaltır verir yine anasına.![]()
Aynen katılıyorum, konu sahibesi ve kayınvalidesi çilingir çağırıp kapıyı açtıran, çilingir ücretini de eşine ödettiren üye de alınıp gücenmesin, maksat kırmak değil ama özür dilerim eşleri fasulyeden eş, kayınvalidem evime ben yokken eşimden anahtar alıp girecek, anahtar alamayınca çilingir çağırıp kapıyı açtıracak kocamda çilingir parasını kuzu kuzu ödeyecek, evimden eşyalar gidecek ben o kocayı dünyanın öbür ucuna postalarım bostan korkuluğu musun diye.Kocaya yuklenıcez anahtarı o verdi cunku, aılesı de ondan yuz buldugu ıcın evdekileri goturup konu sahıbıne cevap dahi vermiyor.
Evin hanimi yokken eve kimse gelemez diye birsey yok ama evime misafir geliyorsa ben varken gelmeli. Esim yokken kayinvalidem geleblir ama ben yokken gelmesi icin onemli birsey olmasi lazim. Siz sevebilirsiniz ama ben sevmem tavrimida koyarim.esimin arkadasida bekar evi degil yani buasi disarida kahvelerini icsinler evkerine dagilsin herkes.gelip gitmeleri genel olaak sevmem. Kari koca gidilir kari koca evime gelinirYani sizinki de abartı siz yokken eve eşiniz niye annesini getiremesin ya da arkadaşını akşam sohbet etmeye. Bu evin hanımı yokken kimse gelemez cümlesine de ayrı hastayım. Herhalde o mantıkla istemiyorsunuz. Sanırsın neyse:)
Benim zaten eşimin tarafından kimse yok yaşadığım yerde gelemezler isteseler de o ayrı da. Kayınvalide oğlunun evine niye siz yokken gelemesin belki oğlunu özledi siz de 2 gün yoksunuz mesela kendi oğlunun evine gelmek için sizi mı beklesin. Bir de sadece siz varken gelmesi de so4un değilmiş.Napsin sizi kayınvalide çocuğunu görmek ister. Evde kimse yokken gelmesin zaten bu konuda yok artık ama sizinki de yok artık. eşiniz de bunu kabul ediyorsa bir şey diyemem. Bekar evi de ne alaka anlamadım.Evin hanimi yokken eve kimse gelemez diye birsey yok ama evime misafir geliyorsa ben varken gelmeli. Esim yokken kayinvalidem geleblir ama ben yokken gelmesi icin onemli birsey olmasi lazim. Siz sevebilirsiniz ama ben sevmem tavrimida koyarim.esimin arkadasida bekar evi degil yani buasi disarida kahvelerini icsinler evkerine dagilsin herkes.gelip gitmeleri genel olaak sevmem. Kari koca gidilir kari koca evime gelinir
Uyanıkken bılerek kayınvalıde koltuga mı ısedı, dogru mu anlıyorum ben suanÇişini yapmış![]()
Sence anlamış gibi mi yorum yapıyorlarAnlamadıysanız niye yazıyorsunuz anlayan var ki o kadar cevap yazıyor
Siz yokken evinizde ne işleri var ? İş yapmaları evinizde çok mu lazım. Direk gidip anahtarı değiştirin daha da muhattap olmayın bu konuda en güzel cevap onlara bu
Bu insanlarla allah yardımcınız olsun. Eşinizden siz evde yokken onun annesine gitmesini isteyebilirsiniz.Ah bi anlasam
Yoneticide neden sizin evinizin anahtari var?Ben geri alsam binada yöneticinin alacak tekrardan zaten onlar bizim bir eve girdiği zaman açılmayaBen geri alsam binada yöneticiden alır Açılmayan nevresimleri bile açmış ya delireceğim delireceğim
Siz evde yokken gelmesinler. Zaruri mi yada elzemmi evinize girmeleri? Anahtarınız varsa isteyin,ben evdeyken davet ederim gelirsiniz diye de ekleyin.Çarşafların yastık kılıf Bardaklarım Cibinlikleri falan açmışlar yorganlarımı almışlar halıları çamaşır suyu yapmışlar götürmüşler tekrardan görünce tabi şok oldum
Yanlış anlamadıysam konu sahibesinin eşiyle arasında sorunlar varmış, herhalde tartıştılar o da evini bırakıp bir süre annesine gitmiş, o ara kayınvalide görümce oğullarının evinde (ki ne alakaysa orasını ben de anlamadım) misafir ağırlamaya niyetlenip evi temizleyeceğiz demiş dalmışlar eve:))Hem is yapıyorlar bu yüzden deniyor hemde evimi çok kirletmisler demiş.
Anlayamadım.
Bence daha önemli mesele ev sahibinde ve yoneticide anahtar olması. Şaşılacak durum
Allah sabir versinŞöyle söyliyim ben hiç anahtarı falan vermem zaten eve kimse girmeyeceğini sanıyorum ben.eşim verirse Zaten söylerim niye verdin diye zaten söylerim niye verdin diye İnan onları gördükçe sinirlerim bozuluyor az önce ihtiyacım olan bir şey şimdi bulamıyorum resmen bardaklarım kirli koymuşlar Yemişler içmişler sıçmışlar gitmişler yani bunlara nasıl tavır koyacağım ben