Evden atıldım

zehra333

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
196
18
13
İstanbul
Neye uğradığımı bilmiyorum annem ve abim beni evden kovdu. Hemde durduk yere. Kimseye bi zararım yok. Çalışmıyorum ve gidicek yerim yok. 19 yaşımdayım daha iş bile bulamamm. Ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen bi akıl verin bana. Ne yazıcağımı bile bilmiyorum

ne olduda attılar?nerdesin şimdi nerden yazıyosun?:44:

alla alla nasıl oldu ya hiç bi olay yokken durduk yeremi oldu acaba ailenizden sakladığınız bişi vardıda bir anlık sinirlemi söylediler

Evdeyim odama kapandım param yok gidicek yerim yok nereye gidebilirim kii
Sakladığım birşey yok sevgilim falanda yok. Hiçbir şeyde yapmadımonlara neye uğradığımı bende şaşırdım. Üniversiteye hazırlanıyorum ve kazanamazsan evlen dedi annem bana. Daha öncede buna benzer şeyler söylüyordu ilk defa bu kadar ciddi kovuldum

baban yokmu?:44:

Allah rahmet eylesin
canım sende cok calış gır üniversiteye kurtul annenle abinden.....

Amin sağolun
Bu psikolojiyle doğru düzgün hazırlanamadım başka şehirede yollamıyorlar. Evden kovulduktan sonra kazansamda çok farketmicek çünkü çalışmam lazım. Napıcam hiç bilmiyorum. Millet çocuğunu senelerce özel derslere dershanelere gönderir bunların yaptığına bak yediğim iki lokma gözlerine geldi heralde. Durumumuzda olmasa hadi neyse dicem cimrilikten ölücek bu kadın

offf sen boşver onları onlar Allahından bulurlar zaten
sen babandan aylık alıyomusun?

offf sen boşver onları onlar Allahından bulurlar zaten
sen babandan aylık alıyomusun?

Hayır hiçbir gelirim yok. Bir iki ay sabredip çalışıp para biriktirsem ayrı eve çıkmayı düşünüyorum ama onuda yapabilicek miyim bilmiyorum. Bu yaşıma kadar tek başıma otobüse bile binmişliği çok azdır

senden ne istiyolar pekı eve para getirmenımı?
birde yardım isteyebılecegın bı büyüğün yokmu?dede amca dayı gıbı?

senden ne istiyolar pekı eve para getirmenımı?
birde yardım isteyebılecegın bı büyüğün yokmu?dede amca dayı gıbı?

Şimdiye kadar çalış dememişlerdi ama bugün bunuda dediler. Ama sorunun para olduğunu düşünmüyorum. Bu yaşa geldim daha çözemiyorum onları. Kimsemde yok malesef

Şimdiye kadar çalış dememişlerdi ama bugün bunuda dediler. Ama sorunun para olduğunu düşünmüyorum. Bu yaşa geldim daha çözemiyorum onları. Kimsemde yok malesef

malesef yapılack pek bişey görünmüyo o zaman o evden kurtulana kadar onların suyuna gidiceksın

benim üniversiteden bir arkadaşımında durumu senin gibi canım bizim üni çok yüksek puanlı biryer değil artık çoğu üniye barajı aşan girebiliyor dişini sıkıcaksın üni kazanıp gidiceksin. benim o arkadaşım 5 yıl boyunca ailesinden tek kuruş görmedi kendisi burda cafelerde veya kozmetikçilerde çalışarak geçimini sağladı ama karşısınada iyi arkadaşlar çıktı tabi oda çok önemli allah yardımcın olsun

Benim şehir değiştirme imkanım yok hiç bilmediğim bir yere gidemem istanbuldada puanlar çok uüksek bir iki arkdaşım dışında arkadaşım yok. Başka bir şehire gidip en azından öğrenim kresi alırım diyorum birde ama cesaret edemiyorum

Babam vefat etti

Allah rahmet eylesin baban vefat edince size herhangi bir aylık bağlanmadı mı? Emekli aylığı gibi eğer bağlandı ise o paradan bir kısmı sana bağlanır yetim aylığı diye ve ileride evlenirsen çeyiz parası bile veriyorlar.

Bilmiyorum ki hiç bu konuları bana hiç para verilmedi onu biliyorum. Başka gelirlerimizde var zaten kira falan

cnm sosyal hizmetlere git ve yardım talep et bu devlet senin gibilere bakmayacakta kime bakacak en azından başka yollara saptırılmadan devlet korumasında olursun.......kadın sığınma evleri var birçok konuda yardım ediyorlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…