Evden atıldım

aynen en arkadaşa katılıyorum sakın o hatayı yapma kolaymı sanıyorsun yaşamayı tek başına sen....
ben ist da yaşıyorum ve eşimden başka kimseyide tanımam bu şekilde bile yaşamak çok zor geliyor bana buralarda kimsesiz..bir de sen tek olacaksın sana daha da zor olur.. üstelik burda yaşam çok zor ...sakın sakın yapma bir hata...

Son düzenleme:
sokakta kalmaktansa gideceksin. başka şehirde hayat ist dan daha ucuz. yapacağın. derslerine odaklanıp,başka şehirden bir bölüm kazanıp part time iş bulup orda hem okumak hem çalışmak.

haa. şimdi oldu. tartışmışsın. oda sinirle demiş. bende çok daha farklı şeyler düşünmüştüm.

yaaa zehra333 anlattıkların bana hiç mi hiç samimi gelmedi. Psikolojik sorunlar yaşıyor olabilir misin diye düşünüyorum.

Hangi anne yavrusunu evden atarki??? Üveyannenmi? Bir anlik sinirden kapiyi gösterse bile, kiz cocugu nereye gidebilir, namustur disarisi iti kopugu dollu! Birseyler olmali cnm bizimle paylasmadigin, sizofrenmi annenle abin? alzeymer hastasimi? Bir hatan kusurun olmadan, gerci hos olsa bile evden atma geregini hakli göstermez!!!

yaaa zehra333 anlattıkların bana hiç mi hiç samimi gelmedi. Psikolojik sorunlar yaşıyor olabilir misin diye düşünüyorum.

Samimi gelmediyse konuma cevap yazmayabilirsiniz. Psikolojik sorunlar yaşadığımı nerden çıkardınız anlayamadım ama bu yazdığınıza bakarak ben sizin serunlar yaşadığınızı düşünmeye başladım

Son düzenleme:

Bir hastalıkları yok çok şükür üvey falanda ddğiller. Ufak bir tartışma oldu sadece tartışma bile denemez. Çok kızdım yaptıklarına şu an evdeyim hala çalışmaya başladım. Benimde evim değil mi otururum kime ne bir de kirayla mi uğraşıcam. Hala konuşmuyorum annemle abimle falan beğenmeyen kendi gider

afferim kiz sana :) büyüklügü sen yap, gitme orasi seninde yuvan, onlarda sakinlestiklerinde anlarlar, Allah yardimcin olsun

Seni evden kovan insanların şehir dışına çıkmana izin vermeyeceklerini düşünmüyorum. Evden kovarken sorun yok, şehir dışına çıkarsan mı sorun ? İlginçmiş. Bende üniversiteyi şehir dışında kazandım. İnan ki o zamana kadar tek başıma otobüsle gezmemiştim. Üstelik 18' ime basmamıştım kazandığımda. Reşit değildim hatırlıyorum babamdan vekalet almıştım. Ama tek başıma üstesinden geldim. İş başa düşünce inan ki yaparsan. Sen kazanmaya bak. Gözünü yapamam diye korkutma. Senin gibi çok kişi olacak üniversitede ilkkez şehir dışına çıkıp tek kalacak olan. Eğer kazanamazsan ve bir daha sınava girmene izin vermezlerse açıköğretime yazılırsın. Elinde en azından diploman olsun. Bir işe girer çalışırsın o arada evden uzaklaşmış olursun en azından. Biraz ayakların üzerinde durabilecek duruma geldiğin zaman da ayrı eve çıkarsın.

durduk yere bir annenin evladını evden kovması çok garip bu nasıl birşey evden kovmak ne demek üstelik birşeyde yapmamışsın gerçek annenmi bu senin çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…