yavrum, sen yalnız yaşayabilecek yaşta ve olgunlukta değilsin....yağmurdan kaçarken doluya tutulmandan korkarım....moralini yüksek tutup düzgün bir bölüm kazanmaya bak....devlet kredisi de alırsın üniversiteye başlayınca...annen ve abin senin kötülüğünü istemez...birtakım sıkıntılar yaşamışsınız... olur bazen aile içinde...hem okumak hem çalışmak hemde ev geçindirmek hiç kolay değil...dişini sık okulunu bitirip....bir işe gir... ayaklarının üstünde durmaya başla ayrı eve çıkmayı o zaman düşünürsün...
sokakta kalmaktansa gideceksin. başka şehirde hayat ist dan daha ucuz. yapacağın. derslerine odaklanıp,başka şehirden bir bölüm kazanıp part time iş bulup orda hem okumak hem çalışmak.Benim şehir değiştirme imkanım yok hiç bilmediğim bir yere gidemem istanbuldada puanlar çok uüksek bir iki arkdaşım dışında arkadaşım yok. Başka bir şehire gidip en azından öğrenim kresi alırım diyorum birde ama cesaret edemiyorum
bak bu ilginç gerçekten.nasıl gelmiyor diye biliyosun? çok tuhaf ama ya bunu bilmemen ya vardır ya yoktur kızı nasıl bilmez
Normalde okumamı istiyor ama benim için hiçbir şey yapmıyor. Gece gündür ders çalışmıyorum ama sınav puanlarım kötü değil. Hiç evden kovulmamıştım bende olanlara şaşırdım. Olayıda şöyle anlatıyım. Normalde dediğin gibi bir yere çıkmam gezmelere falan gitmem. Annem tutturmuş git paso çıkar diye. Bunun içinde birsürü şey gerekli gidip işsizlik beklesi alıcam para yatırıcam vs. Bende dedimki zaten çıkmıyorum biryere şimdi kalsın üniye başlayınca iki üç ay sonra çıkarırım. Bağırıp çapırmaya başladı bana. Bende dört milyonun cimriliğini yapıyorsun ama paso almakla uğraşırken 15 lira gidicek dedim. Animde ordan bu evi idare eden o sen çalış ozaman dedi. Evlenmeye gelince her fırsatta söylüyor üstü kapalı ya da açık açık. En bozulduğum evlen demeleri. Ablam 30 yaşında kimse ona bugüne kadar ima bile etmemişken. Üstelik yeni başladı üniye.
Otobüse binmemen cesaretsizğimden değil gezmeyi sevmemenden para vermemelerinden. Anlatmadığım daha birçok baskıyıda yapıyorlar bana. Sadece kovulmaktan değil herşeyden kurtulmuş olucam.
Zaten soru lu bir evlilikleri olduğu için küçüklükten beri görmüyorum. Babamdan bahsedilmez kolsy kolay. Bende bişey sormaya cesaret etmiyorum. Hatta siz sorana kadar merak bile etmemiştim çünkü kiralarla geçiniyoruz diye biliyorum
Neye uğradığımı bilmiyorum annem ve abim beni evden kovdu. Hemde durduk yere. Kimseye bi zararım yok. Çalışmıyorum ve gidicek yerim yok. 19 yaşımdayım daha iş bile bulamamm. Ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen bi akıl verin bana. Ne yazıcağımı bile bilmiyorum
yaaa zehra333 anlattıkların bana hiç mi hiç samimi gelmedi. Psikolojik sorunlar yaşıyor olabilir misin diye düşünüyorum.
Hangi anne yavrusunu evden atarki??? Üveyannenmi? Bir anlik sinirden kapiyi gösterse bile, kiz cocugu nereye gidebilir, namustur disarisi iti kopugu dollu! Birseyler olmali cnm bizimle paylasmadigin, sizofrenmi annenle abin? alzeymer hastasimi? Bir hatan kusurun olmadan, gerci hos olsa bile evden atma geregini hakli göstermez!!!
Bir hastalıkları yok çok şükür üvey falanda ddğiller. Ufak bir tartışma oldu sadece tartışma bile denemez. Çok kızdım yaptıklarına şu an evdeyim hala çalışmaya başladım. Benimde evim değil mi otururum kime ne bir de kirayla mi uğraşıcam. Hala konuşmuyorum annemle abimle falan beğenmeyen kendi gider
afferim kiz sana :) büyüklügü sen yap, gitme orasi seninde yuvan, onlarda sakinlestiklerinde anlarlar, Allah yardimcin olsun
Benim şehir değiştirme imkanım yok hiç bilmediğim bir yere gidemem istanbuldada puanlar çok uüksek bir iki arkdaşım dışında arkadaşım yok. Başka bir şehire gidip en azından öğrenim kresi alırım diyorum birde ama cesaret edemiyorum
Neye uğradığımı bilmiyorum annem ve abim beni evden kovdu. Hemde durduk yere. Kimseye bi zararım yok. Çalışmıyorum ve gidicek yerim yok. 19 yaşımdayım daha iş bile bulamamm. Ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen bi akıl verin bana. Ne yazıcağımı bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?