Evden ayrıldım

Teşekkür ederim herşeyle tek başıma başa çıkmak zorunda kaldıktan sonra evli olmanın bir mantığı kalmıyor zaten onunda birşeyleri çözmeye niyeti yok hep beni suçluyor suçlamak vicdanını rahatlatıyor sanırım ama ortada çocuklar var bu zamana kadar verdiğim bütün kararlardan pişmanlık duydum bundan sonra duymak istemiyorum bu sefer kendime baştan bir yaşam kurmak istiyorum çabalasaydı belki değişirdi ama çabalamıyor

Erkek milleti hep ayni demek bacim benimkide ayni yapar bi tartisma olsa ben bile hakli olsam o hakli durumda olur benden cok o kuser sorumsuzluga gelince beni annemlere getirdi koydu tatile gidiyo diye coronadan dolayi ben gitmedim bu halimle koydu ama bana sormadiki harcligin varmi sunuda sen al belki bise alirsin kendine yaninda kalsin harcamasan bile ole bise demedi ustune ben bise istedim kenfime benim param yok ben sana hic bise alamam dediiysaki parasida var kendimden gecdim dogcak kizina bakalim alcakmi bise gelirken herkez esin sana gelirken heditede getirir diyolar bende evet cok getirir diyorum b....k getirir sizde gorursunuz diye

Evinizdeki eşyalarınız ne olacak peki? Şu an ne durumdasınız?

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Sağlıklı mutlu günler peşini hiç bırakmasın :)

En kısa zamanda en güzel ve kolay şekilde çözüme ulaşmanızı diliyorum Allah'tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…