Amaan bende ciddiye alıp cevap yazdımBazi uyeler bu sitenin eksisozlukte neden böyle anildiginin cok guzel bi örneğini oluşturdular sag olsunlar.
Stresle ani karar vermeyin.Maddi manevi kendinizi toparlayın .Görev yaptığınız okula yakın bir ev tutarsınız.Merhaba arkadaslar, ailesiyle siddetli gecimsizlik yasayan bir ogretmenim.
Yasim 23, 60 yas üstü anne babamin tek kiziyim.
Hayati bana dar ediyorlar, bicak kemige dayandi, artik bu evde kalmak istemiyorum.
Gidecek yeri dusunmeden ceketimi alip cikardim ama benim bi muhabbet kuşum var ve malum kis ayi.
Acil kalacak yere ihtiyacım var, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Siddet goren bi kadin olarak dusunun beni. Manevi şiddet görüyorum.
Calistigim kuruma yakin bi yerlerde yasamaliyim. Bu yerler istanbul avrupada. Ve tek basina zor olsa da esyali bi daireye tasinmak tek cozum gibi gorunuyor. Cunku bu mevsimde ev arkadasi arayana rastlamak zor... Güvenmek daha da zor...
Lütfen bana bi yardimci olun.
sonsuza kadar susamam sıkılırımBakin anlatamiyorum galiba. Ben 23 yildir bir kere onlarin yuzunu kizartacak bisey yapmadım. Ikisi de bunadi. Ve bunun hesabini size verecek degilim. Sizin ailevi sıkıntınız yok galiba. Ama benim var. Anlamiyorsaniz cevap vermek zorunda diilsiniz. Buraya kadar artik. Onlara katlanamiycam. Ve bunun hesabini size de vermicem. Saglikli bi aile iliskiniz varsa şükredin ve benim durumum hakkinda yorum yapmayın. Eğer verecek bi tavsiyeniz varsa konusun ya da sonsuza kadar susun.
23 yaşındasın ve küçüksün23 yasinda birine ergen demeniz akil alir gibi degil. Allah burdakilere akil fikir versin. Bu konuyu kilitleyin. Sizden gelicek yardim olmaz olsun. Iyi niyetli arkadaşları tenzih ederim.
Katılıyorum...Güvenmek daha zor diyorsun internet üzerinden ev arkadaşı mı bulacaksın?
Bence anne babana biraz sabretmelisin zaten çalışıyormuşsun güvenilir bir yer bulana kadar yanlarında kalmalısın.
Tabi ne yaşadığını bilemeyiz ama elalemin kahrını çekeceğine anne babanınkni çek.
Üstüne gitmeyin yahu , fikir istemiş niye yargılıyorsunuz23 yaşındasın ve küçüksün
verdiğin tepkilerden dolayı ergen demişlerdir muhtemelen
kk yı beğenmediysen veya ekşi sözlükteki arkadaşlarınla kk yı gömüyorsan buradan yorum da beklemeyeceksin
umarım trol olduğunu unutup bana küfür etmezsin
ayrıca da ancak bir ergen veya terbiyesiz biri anne babasına bunadılar yakıştırmasını yapar
nedir yani canını almaya mı çalışıyorlar, pusuda mı bekliyorlar seni delirtmek için nedir yani????????????????????????????????*
Merhaba arkadaslar, ailesiyle siddetli gecimsizlik yasayan bir ogretmenim.
Yasim 23, 60 yas üstü anne babamin tek kiziyim.
Hayati bana dar ediyorlar, bicak kemige dayandi, artik bu evde kalmak istemiyorum.
Gidecek yeri dusunmeden ceketimi alip cikardim ama benim bi muhabbet kuşum var ve malum kis ayi.
Acil kalacak yere ihtiyacım var, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Siddet goren bi kadin olarak dusunun beni. Manevi şiddet görüyorum.
Calistigim kuruma yakin bi yerlerde yasamaliyim. Bu yerler istanbul avrupada. Ve tek basina zor olsa da esyali bi daireye tasinmak tek cozum gibi gorunuyor. Cunku bu mevsimde ev arkadasi arayana rastlamak zor... Güvenmek daha da zor...
Lütfen bana bi yardimci olun.
_____________________________23 yasinda birine ergen demeniz akil alir gibi degil. Allah burdakilere akil fikir versin. Bu konuyu kilitleyin. Sizden gelicek yardim olmaz olsun. Iyi niyetli arkadaşları tenzih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?