Evden ayrilmak ZORUNDAYIM

Stresle ani karar vermeyin.Maddi manevi kendinizi toparlayın .Görev yaptığınız okula yakın bir ev tutarsınız.
Ev arkadaşına da gerek yok bana göre yalnız da yaşayabilirsiniz. Ev arkadaşı da ayrı sorumluluk olur gereksiz yani.
Zaten mesleğiniz var tek başına da geçinebilirsiniz.
Ama ne olursa olsun anne babanızın da gönlünü alarak yapın.

23 yasinda birine ergen demeniz akil alir gibi degil. Allah burdakilere akil fikir versin. Bu konuyu kilitleyin. Sizden gelicek yardim olmaz olsun. Iyi niyetli arkadaşları tenzih ederim.

Arkadasim ben 23 yasindayim 60-23e matematigin yeter heralde?

Eksici. Lafa bak. Madem eksicileri istemiyorsun, alma sitene. Cok da meraklı değilim. Hale bak. Empati denilen sey ölmüş. Allah bana benim gibi evlat versin. Size de benim hakkimda ne dusunuyorsaniz iki katini versin.

Şu sogukta yapilacak tek sey yurtta ya da ogrenmen evinde kalmak. Konukevleri de olabilir. Bazi yerlerde polisevlerinde de kalinabiliyor. Istanbul icin bu olur mu bilmiyorum ama sansinizi deneyin.
Yardim etmek icin ugrasan insanlara biraz daha nazik olursaniz... Kolay gelsin.

sonsuza kadar susamam sıkılırım

23 yasinda birine ergen demeniz akil alir gibi degil. Allah burdakilere akil fikir versin. Bu konuyu kilitleyin. Sizden gelicek yardim olmaz olsun. Iyi niyetli arkadaşları tenzih ederim.
23 yaşındasın ve küçüksün

verdiğin tepkilerden dolayı ergen demişlerdir muhtemelen

kk yı beğenmediysen veya ekşi sözlükteki arkadaşlarınla kk yı gömüyorsan buradan yorum da beklemeyeceksin

umarım trol olduğunu unutup bana küfür etmezsin

ayrıca da ancak bir ergen veya terbiyesiz biri anne babasına bunadılar yakıştırmasını yapar

nedir yani canını almaya mı çalışıyorlar, pusuda mı bekliyorlar seni delirtmek için nedir yani????????????????????????????????*

Öğretmen evinde kalamazsin maaşın yetmez.
Esyali ev için rahat bi 5 bin birikime ihtiyacin var.
İse yeni basladin kendi hayatini kurmak istyorsun normal. Aile iliskini bilmiyorum o yüzden gitmek istemene yorum yapamayacagim. Seni ayni evde yasayamayacak hale nasil getirdiler bilemeyiz.
Bi arkadasinin evine cikabilirsin masraflara ortak olarak.
Yoksa da biraz para biriktir ce kendine ev tut.

Ekşi sözlük bu foruma kurban olsun. Ankara da hastane ihmali yüzünden kör olan bebeğin ailesinin yazısını gerekçe göstermeden kaldırdı sonra da bi kılıf uydurdu.

Konu sahibi artık bıkmış olabilir , benimde bir tanıdık vardı annesi sabah akşam kızı eleştirirdi , kadın hiç susmazdı , kız odasından mecbur olmadıkça çıkmaz salonda durmazdı, ama ne yapsa kadın bir kulp bulurdu sorunluydu Yani, kız artık bunaldıkça dışarı atardı kendini , bu seferde çok geziyor olurdu, e evde durdurmuyorki kadın, neyse sonra kız evlendi gitti , bu seferde kıymetli oldu, anladığım kadarıyla stres atacak sürekli suçlayacak biri olsun istiyor sorunlu insanlar;
Onun dışında konu sahibi öfkeyle kalkan zararla oturur, önce ev bulsaydın keşke , birde tayinini istersen daha iyi olur böylece çevreden laf edende olamaz

Katılıyorum...

Üstüne gitmeyin yahu , fikir istemiş niye yargılıyorsunuz

Konu sahibi öncelikle biraz sakin olman lazım birkaç kişi olumsuz yorum yaptı diye tüm siteyi çizmişsin yani.
Ben ilk actigim konuyu hatırlıyorum misal hakarete uğramıştım durduk yerde ama yine de sakin olup şikayet et butonuna bastım ve gereken yapıldı zaten.
Eğer bu tip yerlere yazıyorsak olumsuz yorumlara da veya sacma sorulara da hazırlıklı olmalıyız.
Şimdi insanlar anne baba söz konusu olunca hassaslar ve nedenini sormaları çok normal.
Herkesin anlayacağı şekilde yasadigin sorunu anlatıp öyle yardim isteyebilirdin daha doğru olurdu o zaman.

Zana verebileceğim tavsiye de özel de mi ogretmensin devlette mi mesela buna göre
değişir durum.
Ozeldeysen maaşın daha azdır o nedenle tek başına çıkman zor ev arkadaşı bulmaya çalış.
Ben de üniversitede ev arkadaşlarını internetten buldum mesela ama sansima çok iyi insanlar çıktılar hala görüşürüz mesela önyargılı olma derim.

Merhaba canım 29 yaşındayım ailemle yaşıyorum Evet bazen bunalttıkları oluyor yalan değil bazen de iyiki Varlar diyorum yalnız bir evde 1 hafta sonra duvarlar üstüne gelir konuşucak birini ararsın ev arkadaşı kolay kolay güvenipte bulamazsın hele suanki devirde daha yasın Küçük fevri düşünüp hareket etme derim benim fikrim

"Ailede olsa bir yere kadar " yazan arkadasin aklina neysee ya. Valla ben daha birsey demiyorum. Kayinvalideye gorumceye kayinpedere laf saydik da bu kadarida fazla ama.. Biz annemizin karnindayken tek bir tekmenin hakkini veremeyiz . Azicik mantikli olsun o kisi. . Ailede bir yere kadarmis bak bak laflara bak. Aman sen aile olmaya calisma sakin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…