Ayrı eve çıkmak için birikiminiz var mı yoksa hemen çıkmayın birikim yapın öyle çıkın,1 oda da olsa depozito,ilk ayın kirası,emlakçı parası 5-6 bin gider,hadi sahibinden buldun diyelim yine gider,çünkü depozito yüklü olabilir kimisi 1 aylık ister tek kira bedeli kimisi 2-3 kira bedeli ister.Merhaba arkadaslar, ailesiyle siddetli gecimsizlik yasayan bir ogretmenim.
Yasim 23, 60 yas üstü anne babamin tek kiziyim.
Hayati bana dar ediyorlar, bicak kemige dayandi, artik bu evde kalmak istemiyorum.
Gidecek yeri dusunmeden ceketimi alip cikardim ama benim bi muhabbet kuşum var ve malum kis ayi.
Acil kalacak yere ihtiyacım var, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Siddet goren bi kadin olarak dusunun beni. Manevi şiddet görüyorum.
Calistigim kuruma yakin bi yerlerde yasamaliyim. Bu yerler istanbul avrupada. Ve tek basina zor olsa da esyali bi daireye tasinmak tek cozum gibi gorunuyor. Cunku bu mevsimde ev arkadasi arayana rastlamak zor... Güvenmek daha da zor...
Lütfen bana bi yardimci olun.
ev bulana kadar bu öğrenci yurtları oluyor tek kişilik oda istesen idareten. Sonra rahat rahat ararsın ev. Ev arkadası filan tercih edebilirsin belki. İstanbul büyük illaki vardır. Aynı durumu ben 8 sene önce yasadım bırak ev değiştirmeyi tek bavulumlu şehir değiştirdim geldim bilmediğim yere. Bunu yap ama araştırmadan etmeden yapma. Sonuçta onlar senin anne baban. En iyi yabancı senin baskı gördüğün anne babandan iyi degildir. O yüzden gemi yakıp gitme araştır anne babanın da gönlünü et ve sorun olmadan çık. Çıkmanı destekliyorum yaptım çok mutluyum zorlandım mı zorlandım ama değdi. Sonra tüm hayallerim çorap söküğü gibi gerçekleşti.Merhaba arkadaslar, ailesiyle siddetli gecimsizlik yasayan bir ogretmenim.
Yasim 23, 60 yas üstü anne babamin tek kiziyim.
Hayati bana dar ediyorlar, bicak kemige dayandi, artik bu evde kalmak istemiyorum.
Gidecek yeri dusunmeden ceketimi alip cikardim ama benim bi muhabbet kuşum var ve malum kis ayi.
Acil kalacak yere ihtiyacım var, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Siddet goren bi kadin olarak dusunun beni. Manevi şiddet görüyorum.
Calistigim kuruma yakin bi yerlerde yasamaliyim. Bu yerler istanbul avrupada. Ve tek basina zor olsa da esyali bi daireye tasinmak tek cozum gibi gorunuyor. Cunku bu mevsimde ev arkadasi arayana rastlamak zor... Güvenmek daha da zor...
Lütfen bana bi yardimci olun.
seninde psikolojin iyi değil gibi... nekadar kötü olurlarsa olsunlar bunamış falan hoş değil.Bakin anlatamiyorum galiba. Ben 23 yildir bir kere onlarin yuzunu kizartacak bisey yapmadım. Ikisi de bunadi. Ve bunun hesabini size verecek degilim. Sizin ailevi sıkıntınız yok galiba. Ama benim var. Anlamiyorsaniz cevap vermek zorunda diilsiniz. Buraya kadar artik. Onlara katlanamiycam. Ve bunun hesabini size de vermicem. Saglikli bi aile iliskiniz varsa şükredin ve benim durumum hakkinda yorum yapmayın. Eğer verecek bi tavsiyeniz varsa konusun ya da sonsuza kadar susun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?